• FazeN
    1.4k
    Šikić je samo ljubomorni debil i čmarator Zdravka Mamića.
    Vjerovatno bi i Bobanu lizao dupe za igrače ali ovaj ga je pročitao odmah i zaustavio sve to.
    Što je napisao i @ElDorado momak gore, Boban ima stav i ko ne radi po njemu dobro za Dinamo, on je precrtan.
    Zato su trenutno vjetrovi sa Osijekom bolji nego Lokomotivom zbog Petrovića kojeg Boban poštuje i sigurno ćemo s njima raditi poslove velike ako se tako nastavi.
  • Crusades
    17.9k
    Šikiću presušuje pipa pa je malo nervozan. Već ove sezone imaju 1 od 3 najlošija kadra u ligi.

Gorica ih okrenula na domaćem terenu bez problema.

Ide to prema borbi za ostanak i ispadanju iz lige.
  • deda
    39.9k
    Danas su kadeti i pioniri Dinama pobijedili Loksine. :wink:
  • Jurki
    19k
    sve je jasno.
    Isto kak je Mamic stvoril Šikića koji bi da nasmrkane spodobe nije bilo.. danas prodaval kokice na nizeligaskim utakmicama Lokse, a ne vrtel miliijune eura.
    Tak je i Miskovic dobrim djelom produkt nasmrkanog.. jer je zalizanom kurvinom sinu poslal 3 vagona i 2 autobusa igraca za dzaba kaj mi nema logike.. jer ako vec imam "viska" igraca i otpatke.. pa nebum "sva jajca del v istu kosaru" jer ta "kosara" moze s vremenom postati teska. On je upravo to i napravil i izbil nam 2 naslova prvaka i nekoliko kupova iz ruku.
    Mozebitna suradnja Lokse i Rijeke (kaj bi bilo zanimljivo vidjeti) bi mogla lako zavrsiti kao i prica o žabi i škorpijonu. Gde su obje strane sa figom u dzepu, cekaju da zajebu jedan drugog.. a ako se međusobno zajebu - padaju oba.
  • emilperska
    11.4k
    Najmanje smo u transferima popusili s Loksom dosad ako gledamo povijesno.
    Cak cu iz analize maknut onaj pocetni nalet Antolic, Badelj, Broz, Krama, Vrsaljko, Kelava, Tomecak, Barbaric gdje su nam bili direktna filijala.

Ajmo od 2012:
    Brozovic, Pjaca, Pivaric, Majer, Ivanusec, Jakic, Sunjic, Stojkovic..

Iako nemam blage veze sto se desava, u zadnje vrijeme mi se njihov odnos prema nama čini lihvarski i zloban. Reketare nas, svaki drugi igrac im ima polomljene krizne i traze za njega nakon 15 nastupa 2+ mil EUR. Šotiček grije klupu u Baselu, Kačavenda s potrganim koljenima nece dalje od Linza, Stojkovića kao divljeg igrača se uči nekim osnovama nogometa s 22 godine itd.

Mislim da prostora za suradnju ima i da je on prirodan. Obje ekipe su iz Zagreba, mora postojati interes. Ali ne pod cijenu da za Krivaka nakon 20 seniorskih tekmi (20 godina vec) traze 3 mil EUR nakon ACLa lani. Vozi ga Mišku..

Ja sam za što veće zbližavanje sa Zrinjom i slanjem dijela igrača tamo. Naravno da mora se sloziti konstrukcija da i Zrinjski bude financijski zadovoljen. Npr. neki buduci postoci od transfera, nastupa, golova. Ovisno i kakav je deal jer koliko sam ja shvatio, Topica smo placali manje vise mi pa onda im za takve slucajeve i ne bi davao velike
    postotke.
    Tu govorim za ovaj prvi ešalon rubnih igrača koji su kad nas baš to - rubni, ali uz potencijal da budu rotacija ili starteri. Topic, Zivkovic, Mikic, Cordoba trenutno..
    A zasto baš ZRINJSKI? Zato što ima mentalitet da se svake godine moraš boriti za naslov i igranje Europe i nema tekmi gdje se drka kurac jer si u veljaci osigurao ostanak.

Za ove ispod tog Sesvete, Karlovac, Dubrava.
  • Jurki
    19k
    Mislim da prostora za suradnju ima i da je on prirodanemilperska

Tak bi trebalo biti sa svakim klubom u Hrvatskoj, osim sa tovarima iz svima znanih razloga.
    Problem je u tome kaj svi znaju.. Dinamo nekaj zeli od nas.. to kosta toliko.. ostalima je cijena toliko.
    Ako je potrebno nek se spale svi mostovi s Loksom do kraja.. zakaj bi mi uvek trebali biti "ona naivna sobarica koju svi natezu" za poluproizvode.
    Moramo razvijati vlastiti skauting.. pa se s nekim Slovencima, Bih ili klubovima moze ljepse i kvalitetniie moze raditi nego sa svoiim prvim susjedom.
  • Crni86
    14.2k
    Danas su kadeti i pioniri Dinama pobijedili Loksinededa

E tako treba. I tak treba isto i protiv rijeke. Kako u mladim kategorijama tako i u seniorima. Razvaljivat ih na terenu pa nece oni imat vise sta rec na pregovorima osim kimnut glavom da prihvacaju kakav god mi kikiriki ponudimo.
  • vjeko1701
    17.7k
    kaj mi nema logike..Jurki

Ja apsolutno vidim zašto. Interes im je bio stvoriti svojevrsni "buffer" između Hajduka i Dinama plus onaj mentalitet "ne može nam nitko ništa".

Rijeka preuzima poziciju drugog kluba i tako preuzima na sebe određen dio njihovog pritiska i pažnje plus ako Hajduk i krene u neki rast, prvo mora preći njih pa tek onda nas. Svakako je za Dinamo bolje dva naslova Rijeke u 12 godina nego jedan Hajduka.

Još su u početku ušli u Rijeku solidni novci pa ti je uvijek bolje biti dobar s novonastalim konkurentom nego biti na ratnoj nozi. Ako se približe, uzmeš im igrače na temelju dobrog odnosa. Ako stalno ekipu djelomično slažu od igrača koji kod tebe nisu zadovoljili, male su šanse da te u kontinuitetu ugroze.

Još dodaj menadžersku mrežu, provizije, veći volumen transfera, europski izlog i 50% vlasništva za one igrače kojima bi inače plaćao raskide...ima razloga za time, posebno iz perspektive 2013. godine.
  • emilperska
    11.4k
    Tak bi trebalo biti sa svakim klubom u Hrvatskoj, osim sa tovarima iz svima znanih razloga.Jurki

Zagreb ima poseban faktor pri privlacenju igraca. Loksa je jedini klub iz ZGa da je baš pravo profesionalan. Nerealno je da s ostalima imamo takav odnos kao s Loksom. Eventualno Zapresic, Sesvete. Ali to nije profesionalna razina.
  • Omake
    11.3k
    Po tom svemu djeluje kao da Šikić nije naučio ni Medićevu ni Laljkovu lekciju, a oba kluba su imali viši zenit od Lokomotive.
  • Pacho
    3.9k
    Necemo moci prepoznati/pokupiti bas sve igrace koji ce kasnije postati dobri igraci pa ce se neki vjerojatno i dalje probiti kroz Lokomotivu. Treba pokusati imati ok, profesionalan odnos s njima kao i sa svima osim tovara i naravno gledati svoju korist. Koga briga sta Sikic laprda po krcmama ako mozemo profitirati.
  • Jurki
    19k

Al bas da smo dobro s Rijekom prosli - nismo.
    Sve kaj smo god kupili smo jebacki preplatili.. Nevistic, Štefulj, jbt Galesic nas bu kostal ko Svetog Petra kajgana.. Leskovic itd..
    Gavru i Godu ne racunam jer su dosli za dzaba k nama po isteku ugovora.
    Ako je to cijena da jos neko prca tovare i nabija im komplekse.. bez obzira na to koliko uzivam u tome kad ih natrpaju.. cijena je prevelika.
    Jos bi se takve stvari mogle progutati da kad dojdemo dole se nasim igracima ne jebe sve po spisku, tretman je ko da je rat, a ne nogometna utakmica.

Za Rijeku i tovare imam isto misljenje.. ugasit ih i to je to.
    Za koeficijent nemreju napraviti wau efekt.. i ko ih jebe.
  • FazeN
    1.4k
    Al bas da smo dobro s Rijekom prosli - nismo.Jurki

Sve si u pravu ali stalo se tom na kraj isto.
    Misko je tražio ruglo love za Radeljica, a Boban je stvarno htio igrača.
    Ali odmah ga je Zvone prerezao i odustao od posla. Nije Miške navikao na takvu igru.
  • NitkoBitan
    30.6k
    Znaci McKenna je bio plan B? Hvala Bogu da se tako odvilo na kraju, nek Boban vidi koliko se bolje prolazi sa stranim iskusnjarama od skartova iz Rijeke.
  • FazeN
    1.4k
    stvarno ne znam necu laprdati ko je plan B bio, ali Radeljic je bio plan A.
    Čak je i njegov agent na kraju pokušao spasiti posao kad je Boban zatvorio vrata, ali je samo naišao na zid
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.