• Noel
    14.9k
    E ja ću sad biti malo """"trovač"""" i reći da, iako sam zadovoljan jako u globalu sa ulaskom u sezonu, ovo drugo poluvrijeme se treba pregledavati cijeli tjedan jer potpuno mi je nejasno šta se dogodilo i kako se izgubio svaki smisao naše igrePaggini

Mislim da je problem psihološke naravi. Igrači su se preplašili nabrijane Rijeke u drugom poluvremenu. Bili su totalno u nokautu i van fokusa. Ko god je ušao u igru od zamjena nije mogao podignut ekipu. Jednostavno kao grogirani boksači smo izgledali na terenu. Svi osim Nevistića koji je bio na zadatku. Zato i služi golman, bez dobrog golmana nema rezultata ni kod najboljih ekipa. Nadam se da će nastavit tu formu i da ću ga prvi ja ovdje prestat kritizirat.
  • Fabercaster
    434
    Onaj Litvanac, Latvijac ili što god je, Latskickas ili kako već se piše, je mnogo opasan i školovan igrač. najbolji riječki pojedinac u uvodnome dijelu sezone.Navijač Dinama

Definitivno. Ista stvar je i meni prošla kroz glavu, zašto je ovaj lik ušao s klupe? Nisam ono rekao da utopim Godu, dapače...čovjek je takav kakav je, ima svoje limite i s obzirom da je došao besplatno i više je nego solidan bek ali jbmu, stavi Vinlofa, ubaci stopera, ubaci Villara i prebaci ga na tu stranu...doslovce bilo što osim gledanja i moljenja Oče Naša bi pomoglo.

Ili protiv tovarskog zlaPaggini

Kao ratnik Svjetla, stao protiv Livaje!
  • Petar86
    1.3k
    Maznuli duplog osvajaca u gostima bez primljenog gola, a uvijek razumni profesori Zone Dinamo se uzjebali zbog pola sata bunkera

Womp womp
  • don
    15.2k
    neopisivo mi je drago da je 2. poluvrijeme prošlo tako kako je prošlo. Virujen da bi svi ovi novi stranci dodatno podcijenili ligu da ka nova ekipa ubiješ prvaka kod kuće poput 1. pol.
  • DZGIS
    1.6k
    A jbt, 3 tekme i 9 bodova, zar nisu mogli to nekako nagurat na 10 bodova? Možda nam taj 1 bod bude presudan za osvajanje prvenstva...

Zona :heart:
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    prvo poluvrijeme top, drugo poluvrijeme teski flop, ali tko te sta pita 3 boda se pisu i to je jedino bitno na kraju. Beljo se polako zagrijava za Europu i punjenje suparnickih mreza :fire:
    Fun Fact: prvi put da nismo primili gol na rujevici od onog potopa 0:5 2019.
  • Majki2111
    4.1k

Zašto se VAR nije oglasio?
  • Paggini
    65.5k
    Zato sto lopta nije u igri
  • Majki2111
    4.1k

Da moguće. Na 5:26. Povlačenje a ovaj nije ni korner izveo. Imaš pravo.
  • austrijanac
    7.6k
    Miks toga što lopta nije u igri, te što Fruk kreće prvi s povlačenjem.
  • Jurki
    19k
    Ocekivati da ti Rijeka doma nist ne proba napraviti.. moze samo osoba koja je jucer pocela pratiti nogomet.

Oni ce uvek, ali bas uvek dati protiv nas 1500 posto.. pa taman igrali za 2 dana finale lige prvaka.
    Igrali su protiv Bugara - kurac, protiv Iraca - kurac.. dosli smo mi... oni lete bez obzira na sve. i opet idemo doma sa 3 boda, hendikepom i clean sheetom.

Da su igrali tak protiv Ludogorca.. zgazili bi Bugare.
  • Dinamosaur
    2.4k
    9 bodova, nova ekipa i nov trener, +7 gol razlika, bez primljenog gola.
    Jebeno!
    Dolazi nam doma Istra pa ocekujem poboljsanje gol razlike za 3,4+

Po videnom ova 3 kola a s obzirom da nismo znali kaj ocekivati:
    Obrana top
    - McK grande sve ocisti, stup kakav nam je falio i nek ne brine tko ce igrat loptom u nogama jer je tu Domingues, pravovremen, snalazljiv, brz, baš se vidi da je prošao Barcinu školu i odlicna kombinacija sa velikim Škotom
    - bekovi su nam isto dobri, Valincic po desnoj strani juri gore dole, zna i dugu loptu poslati. Još bolje je kaj se dobro kuži s Lisicom naprijed
    Napokon imamo i lijevu stranu , Goda za defanzivniju opciju a Vinlof za napadacku, oba pogodak

Beljo, kaj reci osim svaka čast! Pravi 9. Razgrce, zna s loptom u nogama i glavom, najbitnije- na pravom je mjestu kad treba zabiti gol

Ovo je temelj.
    Veza nam se jako umara, vidi se po ovom drugom poluvremenu kad su nas prolazili kako su htjeli. Miške i Ljubo ne mogu to držat svih 90min.
    Vidovic mi je nedorecen, iako mislim da je dobra kupnja. Treba ga bolje iskoristiti(na 10-ku)
    Stojke se ne umara al nema koristi ako bezglavo trči.

Kovačević ima još puno posla i mora reagirat ranije, danas ko da se skamenio. Prvu liniju obrane, krilne i vezu kasno mijenja.

Temelj imamo, vrijeme je na našoj strani, bit će to kak Bog zapoveda!
  • rioda
    9.8k

Sad tek vidim kako je u nastavku te akcije pustio čisti faul na Godi
  • plavi72
    1.6k
    Čestitke svima od terena do tribina,radna subota pola gledao,prezadovoljan sam i presretan,lagano sažetak pogledati sad,ali vratara ću pohvaliti odmah,tri utakmice 0 golova,večeras odličan ,što sam uspio vidjeti,naravno obrana je tu,ali i vratnice ,sreća prati hrabre !
  • Fan
    1.3k
    Odlično prvo i užasno drugo poluvrijeme.
    Da je bio remi, ne bi bilo nezasluženo, pogotovo jer im nije sudio čisti penal, a one dvije grede, uh...
    Iskreno, ne sjećam se ni da smo stvorili još neku baš opasnu šansu nakon ta 2 gola, ali eto.
    Obrana mi se kolektivno jako sviđa, ali prekide treba brutalno popravit, počelo je tu opet štekat (23. i 45. min npr, čini mi se da je Dantas ostao potpuno sam na udarcu), a drugo pol su se dosta pogubili svi kolektivno.
    Vezni red dobar, u drugom potpuno nestao, pojeli nas, i to me najviše iznenadilo i malo razočaralo, očekivao sam njihov pad nakon 10-15 min, a oni nas pojeli do kraja.
    Napad odličan prvo pol, drugo izoliran skroz.
    Zamjene katastrofalne.

Mislim da nam se nešto vraća sad u odnosu na prošlu sezonu gdje smo sve i svašta primali, od eurogolova i prvih udaraca u okvir i eto, ovo je jedna od tekmi gdje smo uzeli puni plijen na kraju.
    9/9, 3 clean sheeta, start za poželjet.
    Ima tu još brdo brdo posla, ali odlično se držimo i možemo samo rasti uz tekme u tekmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet