• badjibadara
    7.1k
    Ovakve pobjede galvaniziraju ekipu i grade karakter. Vise smo dobili drugim poluvremenom na Rujevici, nego na svim pripremnim utakmicama do sada.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.9k
    20250816-225542.jpg
    ... a s druge strane ove ograde, pjevam ti makar gubim glas... mi smo uz vas :heart:
  • Mlađi referent
    13.8k
    Pa ok, drugo poluvrijeme red flag i fenomenalna podloga za analizu.
    Pričalo se da ne znamo kakva nam je obrana, sad znamo - brutala. Dominguez ZVIJER.

7:0, a prošli Opus i Rujevicu. :up:
  • San Lorenzo
    21.2k
    Drugo poluvrijeme nije bilo dobro, ne treba od toga bježat...ali opet 9/9, 0 primljenih golova, 20 novih igrača u svlačionici...
  • blue heart 72
    2.5k
    Svi vidimo da tu još ima detalja za pobrusiti, ali nema zime. Bude to sve sjelo na svoje mjesto, samo STRPLJENJA molim lepo kak je Zvone rekel i sve bu to dobro.

Ne razmem kaj bi neki šteli, tri tekme od toga gostovanja u OS i RI, praktički dva najteža gostovanja i mi imamo 9 bodova uz gol razliku 7:0
  • Nogo
    8.9k
    Bravo dečki za pobjedu!
    Odlično prvo poluvrijeme i drugo malo manje ali sve u svemu pobjeda je tu i bez primljenog gola.:clap:

Kova, izmjene idu malo ranije ali sve će to doći na mjesto. Samo pamet u glavu i pomalo. :ok:
  • Orc123
    13k
    Jesmo ih danas pobijedili ali smo im i dali nadu da mogu protiv nas sto nije dobro.....

Dizat crmo se iz utakmice u utakmicu....1. pol treba biti putokaz, 2. Pol se ne smije ponoviti...u Europi cemo biti demolirani ukoliko odigramo tako....

Danas odlicni stoperi, Ljubicic danas najbolja utakmica od kad dosao bas kao i Vidovic i Beljo pokazao da moze puno.
  • Zvonkec
    315
    Prvi put kova u ovoj ulozi 0:2 na polivremenu na rujevici, mislim da je bio dogovor niski blok i kontre, a trebalo je nastavit igrat svoje, malo smo se svi pogubili, tovarićev kriterij je pripomogao, nadam se da je ovo bezbolna škola pogotovo za europu i wc školjku, 9 bodova, clean sheet ja sretan, a nadam se da bumo drugi put pametnije drugo poluvrijeme
  • hardek
    5.7k
    Pogotovo kad uzmeš u kontekst zadnjeg tamburanja koje smo dobili na Rujevici :lol:

Ja sam inače dosta kritičan al brate dragi, derbi, pomeo si ih prvih 45 min i šta si očekivao da će spustit gaće drugo poluvrijeme
  • Omake
    11.3k
    Nakon dva derbija ove sezone bod više nego lani nakon osam!
  • Keyser Soze
    15.6k
    Beljo posvetio pobjedu Boysima
  • Boycie
    3.3k
    Beljo posvetio pobjedu boysima za sutrasnji rodjendan... Kovacevic isto...
  • Crni86
    14.2k
    Prvo poluvrijeme top. E sad bit ce opet kmecimo vamo tamo… prvo pol se vec prozivalo suca, na terenu je doslovce bila tucnjava.

Drugo poluvrijeme smo se bezveze dali uvuc u ta komesanja, tucnjavu i sl., umjesto da smo nastavili igrat nasu igru. I nije to nis lose, al takve stavri se nauce bas kroz tekme, to nemres izsimulirat na treningu. Nakon tih 15 min smo opet ih malo smirili i tekmu priveli kraju.

Meni svi danas zadovoljili i jako sam sretan (ovih 15 min su nam dobro dosli iskreno i na to gledam poziticno a ne negativno). Meni je jedino hoxha bio los, defanzivno igrac manje, odluke uzasne.

I dodao bi da je kova po meni sve odradio do sada savrseno, samo su danas trebale ici mozda ranije zamjene. Malo malo ranije i toe to. Ostalo savrseno.

Prosla dva najgora gostovanja lige, i na 3-0-0 smo uz gol razliku 7:0. Odlicna igra u osijeku i savrseno poluvrijeme u rijeci uz drugo nesto slabije. Gostivanja na kojiika smo zadnjih par godina bili uzasni makar izvukli rezultat.

Bravo decki! Ajmo dalje!
  • Paggini
    65.5k
    E ja ću sad biti malo """"trovač"""" i reći da, iako sam zadovoljan jako u globalu sa ulaskom u sezonu, ovo drugo poluvrijeme se treba pregledavati cijeli tjedan jer potpuno mi je nejasno šta se dogodilo i kako se izgubio svaki smisao naše igre.

Ok, oni su uveli 4 igraca na poluvremenu, energija, snaga, sve pet, ali da mi ne mozemo barem 5 minuta smirit igru i uzet posjed mi je potpuno nejasno.

Ne zabrinjava me uopce, da se razumijemo, imali smo mi ovakvih poluvremena i 2019 i 2020 i 2015 i 2008 kad smo kidali, naravno, ali je baš BIZARNO.

Opet, jako sam zadovoljan, obrana je BEDEM i presretan sam sa svom četvoricom, ali veza je potpuno nestala u 2. poluvremenu nakon masterclassa u prvom.

Presretan veceras, idemo dalje
  • Crni86
    14.2k
    desilo se to da smo se krenuli tuc. Jbga pali smo u nervozu odnosno rijeka nas je uvukla uz pomoc retardiranog kriterija kolarica.

Prvih 15 min vise tucnjave nego nogometa sto je islo njima na ruku… opet dobro da smo odgovorili a opet lose da smo stali sa svojom igrom…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet