• Ritam Ulice
    1.6k
    Tovaric je teska amatercina od lika. A za njega sam jedinog mislio da je koliko toliko potencijal biti ok. Uzas
  • Omake
    11.3k
    Osim Ercega nemamo suca s potencijalom. Kolarić danas pogubljeniji od junfera na orgiji.
  • Orc123
    13k
    Kolaric totalno izgorio....ja sam mislio da ima potencijala kad je poceo suditi, ali ocito da on nem kvalitetu osim da nastavi kontinuitet losih hnl sudaca....
  • Crni86
    14.2k
    Na sudenje iz zadnja dva kola ne treba sutjet makar pobjedili. Kakav je ovo kriterij danas bio? Gledali smo tucnjavu radi nesposobnog suca, dobro da se nitko nije ozlijedio na kraju u takvom kriteriju.

Kriminalno sudenje koje je zasluzilo par mjeseci druge lige.
  • hardek
    5.7k
    Onaj duel Stojković i Fruk ja mislim na centru koji nije suđen kao faul a nakon njega su došle 2 prečke Rijeke meni je izgledao kao čisti faul na Stojkoviću. Mislim da nije ni prikazana ta situacija na replayu.

Jako čudan kriterij suđenja općenito, opet se ponavlja ono iz prošlog kola da se kriterij mjenja kada/ako mi vodimo. Dok je 0 0 je jedan kriterij a kada vodimo odjednom je drugi kriterij jer eto treba nas hendikepirat nekako
  • Omake
    11.3k
    barem da žuta na Stojkoviću danas nisu svirana. Baš su ga prebili. Sramota je da onaj start đonom koji je srećom završio na šaci nije kažnjen kako spada.
  • San Lorenzo
    21.2k

Ovo je nešto što me užasno iritira i traje već godinama, ako vodimo ili ako samo igramo na Maksimiru, sudac ladno ignorira faule na našim igračima jer procjenjuje da nam ti fauli ne trebaju...ko turnir za limače gdje je važno da se djeca dobro zabave i da malo pomogneš slabijim ekipama.
  • Sajla
    12.3k
    Slične batine kao Stojek danas je u prve dvije dobio Villar, jednako su bili "zaštićeni" od sudaca. Nadam se da tiha diplomacija nekaj radi, a mogli bi se i naši novinari malo osvrnuti na to. Sad je vrijeme za to, kad je rezultat dobar, a ne kad se nekaj izjalovi.
  • austrijanac
    7.6k
    Nećemo ni Belju ignorirat, prva tri kola ga svi ignoriraju.
  • Gospon Fulir
    6
    Baš to, apsolutna blasfemija od suđenja. Najbolji mi je kad shvati da je na 0:2 donio 2 krive/lose odluke, cuje zvizduk domace tribine i onda 3 cista faula ne sudi, pa dosudi alibi faul u remplanju, ili start ljubicica na loptu da opere grijehe.

Pogubio se kao kad nosis 5 stvari u ruci pa ti jedna ispadne pa onda razbijes druge 4 da bi ovu s nogom opalio prije pada na pod. Dobro da nije bilo ozljeda ili masovne tucnjave s ovom tragikomedijom od kriterija
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Baš Sad zato što smo dobili treba tražit strane suce za derbije. U suprotnom smo plačljivci. A treba jednostavno, ovo je neizdrživo
  • Pacho
    3.9k
    Jel bio korner uopce izveden kad je Fruk pao?
  • Paggini
    65.5k
    Onaj potencijalni penal na Valincicu na pocetku lrvog poluvremena je zanimljiv.

Ovaj potencijalni penal rijeke, odnosno drzanje ruke u 16m, nije penal jer lopta nije bila u igri, a i da je bila, premršavo je to. Iako pohvaljujem neironično Fruka za izvrsno bacanje, fkt je dobro prodao penal.
  • Crni86
    14.2k
    belju neko moze mazmut sakom u glavu i ja mislim da mu sudac nece dat faul.

Bas sramotno kakao brljo prolazi kod nasih sudaca i svaki put zamislim sta bi bilo da se livaja naso u toj situaciji….

ja se toplo nadam. A nadam se da i tiha diplomacija radi kak je sajla reko.

Nego da vas pitam vidim po medijima situacija za penal na fruku. Di su mediji bili kod prva dva penala u osijeku za nas ili onaj protiv vukovara za nas? Ako se vec vadi ova situacija na fruku, onda se mora vadit i ona na vidovicu u prvoj akciji na tekmi. Dosta je vise tog narativa, moramo se zastiti i nadam se da ljudi u klubu to vide. Da li strani suci, da li tiha diplomacija ili nesto trece. Ovo nesmijemo trpit.

Sve u svemu smjesno, od sudacke organizacije do medija.
  • Gringo
    468
    zamislim sta bi bilo da se livaja naso u toj situaciji….Crni86

Dijelili bi žute ko letke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.