• Crni86
    14.1k
    slazem se, mi imamo sada dosta posla sami oko sebe. Ali isto tako treba pocet postepeno gledat i prema savezu. Za pocetak da imamo svojeg predstavnika pa onda dalje da mozemo krenut pritiskat oko nekih stvari da se napokon pokrenu.
  • Jurki
    18.8k

Npr Boban uđe u Savez kao predstavnik Dinama i trazi promjene u sudackoj organizaciji koje su dobre i potrebne.. i uvek se moze naci neka budala i reci da se previse mijesa u sudacku organizaciju i da ce se time pogodovati Dinamu.
    I opet na kraju od svega toga nist.
  • mali M
    8.4k
    a čuj Sajla ekipa tu tvrdi da je sve manje interesa za zanimanje suca tako da vjerujem da neće biti previše zagužvano.. zapravo smo zato i poveli raspravu "zašto više nitko neće biti sudac"...

ah Jurki ak bumo tak gledali dal bu koja budala nekaj prigovarala onda se nikad ne trebamo primit nikakve promjene na bolje...

Pa evo mi smo ovdje već razradili osnovnu ideju kako i zašto, da se netko želi primiti toga već ima s čim krenuti... U jednom trenutku u životu sam skoro krenuo u te vode, da sam u tome vjerojatno bi se i sada primio toga... Neznam kako nema ambicije za tako nešto
  • Jurki
    18.8k
    nije stvar u tome da bu neko prigovoril vec da tim promjenama inocijator zeli staviti u ovom slucaju sudacku organizaciju pod svoju kontrolu.
    Godinama smo svjedoci prica da Dinamo postavlja izbornike, šefove sudacke organizacije, predsjednike Saveza itd.
  • mali M
    8.4k
    znaš kaj, dok je Dinamo postavljao izbornike i šefove saveza i sudaca bar je nekak funkcioniralo.. naše sudačke organizacije i HNS su se pretvorili u cirkus kakav vlada i dole kod tuge s juga.. nezna se tko koga vodi, nema pravila, plana, ide se stihijski pa što bude bude, a situacija je sve gora i gora... To mi dođe ko kad su se tovari žalili da Dinamovi klinici čine većinu mladih reprezentacija i kad se to promijenilo tj. Prestalo se zvati toliki Dinamovih klinaca, krenuli smo s padom rezultata u mladim repkama...
  • Jurki
    18.8k
    svima je to jasno.. da su promjene nuzne.. ali si mozes zamisliti medijski linč koji bi se desil.
    Onima dole ne odgovara funkcionalna sudacka organizacija, ne odgovaraju im kvalitetniji suci.
    Ono smece od kluba su uvalili u govna.. i kaj sad? Ajmo uvaliti u govna kompletni nogomet.. "ako propadnemo mi.. onda vucemo za sobom i sve ostale". Jbg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.