• Kujtim Shalla
    6k
    3 Boda ,pobjeda u derbiju, sve za 10 , ud jeli smo.se obraniti. Mislim da danas nije pogodio sa zamjenama , ali ok , ne igra Kova ipak. Sta je sa Villarrom? Ni minuta
  • Crusades
    17.9k
    Polako. Tako je i prošle sezone bilo. Nikakva euforija. Rad, trčanje, trening, borba i napredak.
  • vjeko1701
    17.7k
    Rezultat prva tri kola zasad odličan. Gostovanje na Opusu i Rujevici, 3 pobjede, bez primljenih golova. Prakitčki idilično.

Al ima još posla u ekipi. Ovakvo poluvrijeme mora biti iznimka a ne pravilo. Nadam se da će uz dodatno uigravanje to sve izgledati sve bolje i da će prvo poluvrijeme biti putokaz za ostatak sezone u HNL-u.
  • Paggini
    65.5k
    Btw, ovo je prvi put u povijesti lige 10 da u prva 3 kola imamo 3 clean sheeta. :smile:
  • Mladi Starac
    379
    Tak je!
    I nadam se da nema više straha od ''malih'' tekmi. To gazimo sam tak!
  • Mladi Starac
    379
    opa. dobar fakt. nisam za to znao.
  • Sajla
    12.3k
    Nakon 3 prve natjecateljske utakmice ove potpuno izmijenjene momčadi, gdje smo prve dvije počeli s 9 novih, a danas s 8 novih od 11 igrača - mi smo na 100%, nismo primili gol dok smo ih 7 zabili, a bili smo na Opusu i Rujevici.
    Jebote.
    t9oE9Wj.gif
  • tp1997
    1.9k
    Prvi sam, otvoreno, sumnjao u trenera. Danas je posramio Đalovića.

Svaka čast, Kova!
  • NORTE
    18.6k
    Dva od tri najteža gostovanja apsolvirana sa svih 6 bodova.
    Sad ćemo imati lakše protivnike i otvoren put doći s maksimalnim brojem bodova na derbi što bi bilo fantastično.

Prvih 9 je tu.
    3/3.

Svi na Istru, idemo po po 20k izdanih ulaznica.
  • Pacho
    3.9k
    Mario Kovačević istaknuo je da nije zadovoljan drugim poluvremenom: "Sretni smo zbog pobjede, nikad nije lako pobijediti na Rujevici. Prvo poluvrijeme je bilo dobro, zabili smo dva gola, a drugo? Moram ga opet pogledati, ali nije bilo dobro, Rijeka nam je skoro zabila dva gola. Prvi put da nam izmjene nisu donijele napredak, nisam zadovoljan", rekao je pa se osvrnuo na promjene u prvih 11.

Svida mi se ova izjava, jer bi lako mogao gurnuti drugo poluvrijeme pod tepih. Vecina trenera bi.
  • Paggini
    65.5k
    Svida mi se ova izjava, jer bi lako mogao gurnuti drugo poluvrijeme pod tepih. Vecina trenera bi.Pacho

Da, jako dobra izjava. Većina trenera bi rekla "ha gledajte, unijeli su Rijecani energiju, imali su zelju, mi smo pokusali kontrolirati ali oni su napadali", odnosno u nekom retorickom smislu prebacivanje na to da su oni bili dobri, a ne na to da smo mi bili losi.

A od Dinama NITKO ne smije i nitko nije BOLJI, nego je dobar koliko mu mi to dopustimo i zelim taj mindset, da je bilo nase lose poluvrijeme a ne dobro Rijekino.

Zvuci kao semanticka igrica i izmisljanje, ali puno mi to pokazuje o nacinu na koji gleda Dinamo
  • Filip85
    547
    I ukupno četvrti put u povijesti HNL-a

1992. Dinamo - Cibalia 2:0, Dubrovnik 3:0, Zadar 3:0

1995/1996. Marsonia 5:0, Cibalia 3:0, Varteks 2:0

2011/2012. Inter 2:0, Cibalia 2:0, Slaven Belupo 2:0.
  • DiddyGuela
    4.1k
    Zadovoljan sam, dobro je ovo bilo. Jasno da se momcad jos trazi a i trener skupa s njima, međutim ono sto smo odigrali u prvom pol. je zbilja na ozbiljnom nivou i definitivno na tome treba graditi dalje.

Trener treba vremena da osjeti sto od kojeg igraca moze dobiti u kontekstu određene utakmice. Ok, danas je fulao sa izmjenama ali je na svu srecu i sam svjestan da nije bilo dobro u drugom pol.

Rijeka je dobra momcad i vidim ih ispred tovara u HNLu.
  • SAS1987
    18.4k
    Svi na Istru, idemo po po 20k izdanih ulaznica.NORTE

Otvaraj i jug i sjever gore :cool:
  • Dr Hofmann
    3.9k
    Ljudi moji, OK, drugo poluvrijeme nije bilo dobro, ali tri boda s jebeno teškog gostovanja. Treća službena utakmica, devet od devet, 7-0 gol razlika.

Pumpaj dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.