• MateG
    66
    Ovo izgleda dobro, moglo bi bit nešto od svega definitivno, ajmo i dalje ovako. Utakmicu po utakmicu. DZIS.
  • Filip85
    531
    Onima koji su slagali raspored plan nije uspio ! 9/9
  • Time
    1.4k
    Jesam li ja jedini ili nas ima jos kojima je dosadilo ovo vec dosadno zahvaljivanje navijacima nakon utakmica i na presicama ? Pozdravio si navijace nakon utakmice na terenu kako i prilici super,svaka cast,ali ne treba pola vremena u izjavi biti zahvala navijacima,nekako mi je to malo previše,i ne mislim samo danas posto sutra grupa slavi rodendan vec opcenito.
    Možda sam potpuno u krivu u vezi ovog,ali morao sam napisat...
  • Paggini
    65.3k
    Možda sam potpuno u krivu u vezi ovog,ali morao sam napisat...Time

Kad cijeli dan ti isti navijači putuju, daju novce, vrijeme, grlo i dlanove 90 minuta da navijaju vodili ili gubili, ovo je minimum sto trebaju napraviti da pokažu minimum zahvale za ono što ti navijači za njih rade.

Znam iz svog iskustva koliko sam puta sa zadnjim parama išao njih podržati, a da nisu došli ni pozdraviti. Jbg, ovo znači barem nesto.
  • NORTE
    18.5k
    ukupno četvrti put u povijesti HNL-a

1992. Dinamo - Cibalia 2:0, Dubrovnik 3:0, Zadar 3:0

1995/1996. Marsonia 5:0, Cibalia 3:0, Varteks 2:0

2011/2012. Inter 2:0, Cibalia 2:0, Slaven Belupo 2:0.
    Filip85

Treba uzeti u obzir da smo ovo ostvarili na dva vrlo teška gostovanja.
    Inače me nije briga za "clean sheet", ali naravno da bih volio da sad potraje što duže.
    No najbitnije su pobjede, a ako ne primimo gol tim bolje.
  • Juznjak
    4.3k
    Btw, ovo je prvi put u povijesti lige 10 da u prva 3 kola imamo 3 clean sheeta. :smile:Paggini

Nakon Majkija neki dan, sad i Krizy progovara iz Pagginija :rofl:
  • Paggini
    65.3k
    sad i Krizy progovara iz Pagginija :rofl:Juznjak

Hahaha @Krizy me nazvao sa svadbe, kaže brt pijan sam ko grob pa ne mogu ja staviti, ali daj stavi ti na forum da je ovo prvi put u povijesti...
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    i lani je bila slicna situacija u prvih 4. kola smo bili 100 postotni pa znamo kako je zavrsilo... idemo utakmicu po utakmicu i to je jedini ispravni nacin, kakvo slavljenje prvenstva u 8. mjesecu...
  • Gospon Fulir
    4
    Znam iz svog iskustva koliko sam puta sa zadnjim parama išao njih podržati, a da nisu došli ni pozdraviti.Paggini

Tko nije prosao instruirana okretanja ledja i nepozdravljanje u ratnim godinama protiv ZM ne zna kaj to znaci. To je peklo vise od najdebljeg pendreka.
  • Jurki
    18.9k
    Jesam li ja jedini ili nas ima jos kojima je dosadilo ovo vec dosadno zahvaljivanje navijacima nakon utakmica i na presicamaTime

Prijatelju nemoj se srditi... ali fulal si ne "ceo fudbal" vec stadion.
    Pa ta jebena igra se i igra zbog nas, obicnih ljudi koji ne zive od tog kluba, vec za taj klub.
    Ova nasa momcad je u izgradnji i treba im nas vjetar u leđa vise mozda nego ikad.

I kada je tesko, i kada ti ne ide, s tobom sam ja.
  • NitkoBitan
    30.5k
    Treba skupit sve bodove do pocetka igranja na dva fronta, bit ce i ozljeda, losih terena (toga pogotovo), kartona, umora i fokusa na Europu. Najave osvajanja naslova do Bozica su vrlo pogresne.

Olakotna okolnost je ta da cemo se do pocetka igranja EL rijesit sva 3 najteza gostovanja (Opus, Ruja i Poljud) pa u drugom krugu prvog dijela sezone igramo doma protiv Osijeka, Rijeke i Hajduka, odnosno u tjednima igranja europskih utakmica.

U interesu sponzora, saveza, kladionica i gledanosti je zanimljiva i konkurentna liga. Smislit ce se vec nesto u "kuhinji" da nam se malo oteza, to ne dovodim u pitanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.