• Svi na Sjever
    3k
    Po meni isto trebao jedan klasični veznjak prije ući, Mudri nije uspio unijeti impuls.

Ne znam zašto Villar nije korišten, onda je Soldo trebao ranije ući.

Prvo poluvrijeme je bilo gušt za gledati.
  • Mr Anderson
    13.5k
    Pa rekao je Kova da je ovo prvi put da nam zamjene nisu ništa donijele. Rijeka je drugo poluvrijeme odigrala na granici svojih mogućnosti, išli su va banque. Možda je trebao ući Soldo, a ne Mudražija, da donese stabilnost u vezi.
  • kajjaznam
    230
    A ni baš tak, donese on jedan impuls, ali po meni limitiran igrač i nije razina za Dinamo
  • ElDorado
    5.4k
    Nepopularno: nenamo mi baš tako dugu klupu kako mislimo. Neki igraci tek trebaju dokazati da su za nas ma kako nam dragi bili
  • Jos-Optimus
    7.1k
    moj prijatelju, apsolutno se slažem, ali mislim da je to isključivo posljedica međusobnog nepoznavanja momčadi, ove stvari se moraju proći zajedno. Vidno rastemo, potrebno je vrijeme, htjeli smo, ali smo stali, to je jednostavno proces.

Ipak, Kova je mudonja, kao i cijela momčad, došli smo sa stavom i nametnuli se, imamo šampionski gard i igru. Imamo najboljeg trenera i golmana u ligi.

A svima ostalima koji seru nakon ova 3 boda...pojedite to što kenjate i laku noć
  • Praskaton
    4.4k
    Miške masterclass,Neva pravi napokon.Prvo pol odlično,drugo neshvatljivo slabo.
    Još jedna pobjeda bez primljenog gola,više od toga ne treba tražiti.Tjedan dana za rad i domaća utakmica sa Istrom.
  • kajjaznam
    230
    I kaj je već neko napisao,dobra škola, bit će sve to ajnc aj
    S time da prvo poluvrijeme je bilo jako dobro
  • Dadox
    712
    Čestitke ekipi i ne bih secirao,sve smo vidjeli…
    E da…drago mi je zbog Neve…
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Kova manji ali i jedini minus za večeras je što je kasnio sa zamjenama ko Bjelica protiv Monaca. Ostalo je sve u redu i pogodio je sa tim da Stojkovic i Goda idu od prve.

Ajmo dalje.
  • Gospon Fulir
    5
    Prvo poluvrijeme izvrsno, najveca pozitiva je taj voljni moment, grizli smo nakon 2:0 kao u grotlu 40 000 ljudi protiv werdera da lovimo rezultat. Oprostio bi im i poraz nakon toga. Sve u kost, na svaku loptu, prekrasno za gledati (ne s analiticke strane :smile:) Drugo poluvrijeme nevidljivi, misic nema snage, zamjene nisu donijele apsolutno nista cak su nas odsjekle dodatno. Veza se pogubila to su cinjenice, ali otraga smo ga zacepili, zaboravio sam kako je to gledati siguran dinamo koji ne pliva na svakoj lopti i dobiva golove od drugoligasa iz svakog drugog ubacaja. Sve u svemu zadovoljan. Prvo za ugledat se, drugo za izbjegavat dalje, 3/3, 7:0 fala lepa.
  • NitkoBitan
    30.6k
    A i ne znam koliko odobravam ubacivanje treceg stopera Galesica. Trener nam se treba naviknut da smo mi Dinamo :smile:

Standard ekipa i postava i peri deri, ne bumo se u HNLu zbuksali u svojih 16m kao u Ligi prvaka.
  • Thor
    489
    Bravo decki. :heart: malo smo pali u drigom prema naprijed ali u obrani cvrsti. Neva i stoperi odlicni. :strong:
    Mislim da je Kovacevic trebao vezu ranije ofriskat ali na kraju je zatvarao i ok.
    Sve u svemu hrabar cvrst i borben karakteran nas dinamo a to je najbitnije. :heart: :strong:
  • hardek
    5.7k
    Danas je utakmica bila kontra od prethodne dvije.

U prve dvije utakmice desna strana je dominirala, danas smo vodili igru uglavnom preko lijeve strane.
    U prve dvije utakmice klupa je riješavala utakmice, danas prvih 11 a klupa podbacila.

Ono bitno je da se protivnik ne može odlučiti od kojeg zla umrijeti.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Prvo poluvrijeme prolazna ocijena. Nikakav spektakel ili dominacija. Ali prikladno derbiju. Kontrolirano, mirno, crvsto i hladnokrvna egzekucija jedinih dvije prilika koje smo stvorili u 90 minuta.

Drugo poluvrijeme blago receno katastrofa. Totalni raspad sistema. Grcevito branjenje protiv ekipe koja samo protiv nas lici na nesto.

Mislim da je kljucna razlika izmedu ove i prosle sezone defanzivna linija. Sva cetvorica i Vinlöf su odlicni. Odmah i Neva lici na nesto kad mu obrana nije propuh.

Igra po meni najiskrenije nije nis bolja od Jakirovog ulaska prosle sezone. Ovi su nas danas razvalili u drugom poluvremenu bar kolko su i Jakira u prvom derbiju a vjerojatno i vise. Ali obrana stoji kao kineski zid. A i sreca nas sere za razliku od prosle sezone. U svakoj tekmi smo mogli primit ali nismo nijednom.

S druge strane rezultatski ne moze bit bolje. Doslovce savrsenstvo. Dva teska derbi gostovanja hol razlika 4:0.

Mislim da ce nam sad odlicno ove tri lakse tekme pred derbi da se jos malo izbrusi forma i uigranost.
  • austrijanac
    7.6k
    Tko god je očekivao nešto drugačije, bio je u krivu.

Znalo se da će prštat sa svih strana, i naravno da će oni bit napaljeni.

9 bodova, gol nismo primili, neke stative se vracaju od prošle godine i to tak treba bit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet