• veselko tenžera
    5.4k
    S druge strane, mučenja i porazi danas ce vjv biti znak da nas čeka sezona bliza lanjskoj neg onoj Bjeličinoj iz 2019. Mi odmorniji i orniji neto sto smo danas necemo vise nikad bit.emilperska

Svježiji vjerojatno nećemo, ali uigraniji, brži i lišeni nekih pitanja koja nas sada muče sigurno hoćemo. Pobjeda danas znači čvrstu trasu prema jednosmjernom prvenstvu, remi pa ni poraz nisu razlog za dramu i još uvijek ne definiraju puno.
  • Filip Međimurje
    531
    Cura i ja smo na odmoru na Islandu. Danas nam je godišnjica veze. Nekako sam uspio nagovoriti da navečer gledam tekmu. Pitanje je, jel ja više volim Dinamo, ili cura mene? :sweat:

Sve u svemu, ajmo Dinamo! Jedva čekam!
  • masacusec
    6k
    Nekako sam uspio nagovoriti da navečer gledam tekmuFilip Međimurje

Opasan si!
  • rokikaciga
    4.5k
    Pitanje je, jel ja više volim Dinamo, ili cura mene? :sweat:Filip Međimurje

Cura tebe...nadam se da znas da ona ocekuje da se "iskupis" :lol:
  • SAS1987
    18.4k
    tebe...nadam se da znas da ona ocekuje da se "iskupisrokikaciga

Karte za zapad gore protiv Istre :lol:
  • Raul
    253
    Nikako dočekati utakmicu, cijelo jutro pjevušim dinamove pjesme.
  • NitkoBitan
    30.6k
    Nekako sam uspio nagovoriti da navečer gledam tekmu.Filip Međimurje

Fakat si pretolerantan.
  • GeneralNapoleon
    1.9k

Podrzavam taj sastav. Po meni je to najlogicnije na osnovi profila igraca, protivnika i ovoga kaj smo dosad vidli.

Villar - Stojkovic mi se cini najrvidentnijim potezom do sada na osnovi toga kaj smo gledali zadnje dve tekme.
    Mislim da nam struktura 4 2 3 1 odgovara vise od 4 3 3 i da sa jednim parom od Misic/Ljubicic/Villar te desetkom Stojke/Vidovic to ima najvise smisla.

Promjena Hoxha-Vidovic bi mi u ovom slucaju isto bila logicna. Slazem se da Hoxha ubiti nije za prvih 11 i da je bolji kao super sub. Ali takoder Vidovic na krilu nije dobro iskoristen makar bio nemjerljivo bolji igrac od Hoxhe. Papogotovo u derbijima gdje jd jos bitnije da su krila brza i mogu prolazit 1 na 1 Vidovic mi nema nikakvog smisla. A Hoxha je protiv Rijeke uvijek izgledaobarem solidno. A sa solidnim je vec dosta bolji od Vidovica na krilu.
  • Paggini
    65.5k
    Cura i ja smo na odmoru na Islandu. Danas nam je godišnjica veze. Nekako sam uspio nagovoriti da navečer gledam tekmu. Pitanje je, jel ja više volim Dinamo, ili cura mene?Filip Međimurje

Ako te natjerala da ideš na Island u kolovozu, najmanje što ti može dati je večer uživanja u plavim trupama
  • vjeko1701
    17.7k
    Nekako sam uspio nagovoriti da navečer gledam tekmu.Filip Međimurje

Pih, moja već zna da kad kažem da imam neku utakmicu da ništa ne planira, barem ne sa mnom.
  • Mathiasovi Chageri
    6k
    Tempirao sam boravak na Kvarneru da mogu otići na utakmicu, pa na kraju nisam uspio doći do karte, sad želim samo da ih nabijemo što je jače i gore moguće jer planiram biti ekstremno neugodan u lokalnoj morskoj birtiji u društvu lokalnih Fiumana i Tovara.
  • Paggini
    65.5k
    ekstremno neugodan u lokalnoj morskoj birtiji u društvu lokalnih Fiumana i Tovara.Mathiasovi Chageri

Ne boj se, nećeš biti sam jer Bog dragi te čuva!
  • Nolifer
    12.3k
    Kralj!

IMG-9765.jpg
  • ZgDLions
    1.4k
    Nekako sam uspio nagovoriti da navečer gledam tekmu.
    — Filip Međimurje

Pih, moja već zna da kad kažem da imam neku utakmicu da ništa ne planira, barem ne sa mnom.

- E buraz, ajmo u birtiju?
    - Ej bro, super ideja.Cek da pitam zenu. ( nakon 3 min)
    - E buraz, ma ko joj jebe mater, idi ti sam
  • Hnlovac
    3.1k
    s obzirom na zagrebačku tropsku klimu ovih dana , Island u kolovozu mi se čini jebeno primamljiv izlet
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet