• veselko tenžera
    8.9k
    S druge strane, mučenja i porazi danas ce vjv biti znak da nas čeka sezona bliza lanjskoj neg onoj Bjeličinoj iz 2019. Mi odmorniji i orniji neto sto smo danas necemo vise nikad bit. — emilperska

Svježiji vjerojatno nećemo, ali uigraniji, brži i lišeni nekih pitanja koja nas sada muče sigurno hoćemo. Pobjeda danas znači čvrstu trasu prema jednosmjernom prvenstvu, remi pa ni poraz nisu razlog za dramu i još uvijek ne definiraju puno.
  • Filip Međimurje
    1.8k
    Cura i ja smo na odmoru na Islandu. Danas nam je godišnjica veze. Nekako sam uspio nagovoriti da navečer gledam tekmu. Pitanje je, jel ja više volim Dinamo, ili cura mene? :sweat:

Sve u svemu, ajmo Dinamo! Jedva čekam!
  • masacusec
    8.3k
    Nekako sam uspio nagovoriti da navečer gledam tekmu — Filip Međimurje

Opasan si!
  • rokikaciga
    18.7k
    Pitanje je, jel ja više volim Dinamo, ili cura mene? :sweat: — Filip Međimurje

Cura tebe...nadam se da znas da ona ocekuje da se "iskupis" :lol:
  • SAS1987
    20.9k
    tebe...nadam se da znas da ona ocekuje da se "iskupis — rokikaciga

Karte za zapad gore protiv Istre :lol:
  • Raul
    475
    Nikako dočekati utakmicu, cijelo jutro pjevušim dinamove pjesme.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Nekako sam uspio nagovoriti da navečer gledam tekmu. — Filip Međimurje

Fakat si pretolerantan.
  • GeneralNapoleon
    2.9k

Podrzavam taj sastav. Po meni je to najlogicnije na osnovi profila igraca, protivnika i ovoga kaj smo dosad vidli.

Villar - Stojkovic mi se cini najrvidentnijim potezom do sada na osnovi toga kaj smo gledali zadnje dve tekme.
    Mislim da nam struktura 4 2 3 1 odgovara vise od 4 3 3 i da sa jednim parom od Misic/Ljubicic/Villar te desetkom Stojke/Vidovic to ima najvise smisla.

Promjena Hoxha-Vidovic bi mi u ovom slucaju isto bila logicna. Slazem se da Hoxha ubiti nije za prvih 11 i da je bolji kao super sub. Ali takoder Vidovic na krilu nije dobro iskoristen makar bio nemjerljivo bolji igrac od Hoxhe. Papogotovo u derbijima gdje jd jos bitnije da su krila brza i mogu prolazit 1 na 1 Vidovic mi nema nikakvog smisla. A Hoxha je protiv Rijeke uvijek izgledaobarem solidno. A sa solidnim je vec dosta bolji od Vidovica na krilu.
  • Paggini
    101k
    Cura i ja smo na odmoru na Islandu. Danas nam je godišnjica veze. Nekako sam uspio nagovoriti da navečer gledam tekmu. Pitanje je, jel ja više volim Dinamo, ili cura mene? — Filip Međimurje

Ako te natjerala da ideš na Island u kolovozu, najmanje što ti može dati je večer uživanja u plavim trupama
  • vjeko1701
    30.2k
    Nekako sam uspio nagovoriti da navečer gledam tekmu. — Filip Međimurje

Pih, moja već zna da kad kažem da imam neku utakmicu da ništa ne planira, barem ne sa mnom.
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Tempirao sam boravak na Kvarneru da mogu otići na utakmicu, pa na kraju nisam uspio doći do karte, sad želim samo da ih nabijemo što je jače i gore moguće jer planiram biti ekstremno neugodan u lokalnoj morskoj birtiji u društvu lokalnih Fiumana i Tovara.
  • Paggini
    101k
    ekstremno neugodan u lokalnoj morskoj birtiji u društvu lokalnih Fiumana i Tovara. — Mathiasovi Chageri

Ne boj se, nećeš biti sam jer Bog dragi te čuva!
  • Nolifer
    15.8k
    Kralj!

IMG-9765.jpg
  • ZgDLions
    2k
    Nekako sam uspio nagovoriti da navečer gledam tekmu.
    — Filip Međimurje

Pih, moja već zna da kad kažem da imam neku utakmicu da ništa ne planira, barem ne sa mnom.

- E buraz, ajmo u birtiju?
    - Ej bro, super ideja.Cek da pitam zenu. ( nakon 3 min)
    - E buraz, ma ko joj jebe mater, idi ti sam
  • Hnlovac
    8.1k
    s obzirom na zagrebačku tropsku klimu ovih dana , Island u kolovozu mi se čini jebeno primamljiv izlet
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet