• Infinity
    19.4k
    Ta prica da potovi nisu vazni vazi samo ako gledamo u kojem smo mi potu. Apsolutno je nebitno jesmo li u prvom ili cetvrtom, ali je itekako vazno kako su rasporedjeni potencijalni protivnici.

Bilo bi jako dobro da npr. Stuttgart upadne u treci, pa da u cetvrtom imamo ekipe protiv kojih je 6 bodova itekako realno.

Villa iz prvog pota ne djeluje uopce lose, ali Villa iz drugog pota djeluje jako lose pored Midtyllanda, Ludogoretsa, Sturma, Steaue. Ne bi bilo lose da Midtylland upadne u prvi, pa da ih izvucemo iz prvog.
  • NitkoBitan
    30.5k
    Znam da ovo nije konacno ali eto da izrazim neke svoje zelje.

Prvi pot: Roma (gosti) - stvarno kultno gostovanje, nagrada navijacima i Rangers (doma) - sa Skotima imamo dobre sanse, Celtic smo mogli samljet da nam nije falilo par kljucnih igraca.

Drugi pot: Ferencvaros (gosti) - dobre sanse protiv njih, odlicno gostovanje a i volio bih posjetit Budimpestu drugi put ove godine i Maccabi (doma) - to rjesavamo na Maksimiru bez problema, a mozda i glavni razlog je to da im se iz prve ruke naebemo plemena zidovskog bolesnog genocidnog.

Treci pot: Sturm (gosti) - itekako savladiv protivnik, malo i dijaspori zanimacije i Ludogorec (doma) - mislim da su istraumatizirani od nas, rjesavamo na Maksu kao iz sale.

Cetvrti pot: Bome najteze za izabrat. Srce kaze jedno a razum drugo. Neka bude Panathinaikos (doma) - spektakl i Kairat (gosti) - najlakse, iako bi zbog vremenskih uvjeta moglo bit poprilicno nezgodno gostovanje, pogotovo prosinac/sijecanj.
  • Hnlovac
    3k
    navijači Beitara su radili sranja u Rigi, zato bi bila posebna poslastica ugostit Maccabi u Zg da ih najurimo
  • Paggini
    64.9k
    Roma (gosti) - stvarno kultno gostovanje, nagrada navijacimaNitkoBitan

Ovo mi je jedina istinska želja, sve ostalo su preferencije!

Ali potpisao bih tvoj zdrijeb svakako, fina, bliska, dijasporska gostovanja, ugodne domaće utakmice
  • NitkoBitan
    30.5k
    navijači Beitara su radili sranja u RigiHnlovac

Da nesto krenu izvodit po Zagrebu ili kakve politicke parole dizat iskreno bih se pribojao za njih. Ovo kaj im micu muslimani zastave po europskim metropolama i sto im se dobacuje preko 2 reda zastitara studenata je goli k kaj bi bilo ovdje, kao zeceve bi ih se hvatalo po gradu :sweat:

Imam i iz privatnog zivota neke anegdote sa njima, stvarno su odvratan narod.
  • Hnlovac
    3k
    Da dođe meč protiv Makabija stvarno bih zamolio admine zone da politiku dopuste iznimno na 4 dana na temi te utakmice, strašno je kolio bih guštao u hvatanju njih po gradu i deračini i pljuvačini na stadionu

Pogotovo kaj su zapalili pola Rige jučer. Ak se u Zagrebu Poljaci nisu dobro proveli, ovi bi ga zapamtiti jednom za svagda
  • NORTE
    18.4k
    Maccabi (doma) - to rjesavamo na Maksimiru bez problema, a mozda i glavni razlog je to da im se iz prve ruke naebemo plemena zidovskog bolesnog genocidnog.NitkoBitan

Sotonisti igraju playoff protiv Dynamo Kieva.
    Domaće tekme zbog genocida igraju u njima prijateljskoj Srbiji (i Mađarskoj).
  • NitkoBitan
    30.5k
    Imam i iz privatnog zivota neke anegdote sa njima, stvarno su odvratan narod.NitkoBitan

Ma ne ne, ja ovo moram ispricat, prvenstveno za edukativne svrhe. Znam da mnogi slusaju fore o skrtim Zidovima ali ne postoji neka stvarna percepcija jer ih bas i nema u Hrvatskoj.

Starci su mi se vjencali i imali su dobru obiteljsku prijateljicu zidovkinju koja je naravno iz dobrostojece obitelje i koja naravno ima posao preko veze, uglavnom novci nisu nikakav problem. I tako im ona za vjencanje pokloni spravicu za vjezbanje, da se ne bi culi 15-20 godina i da bi ona nakon tog vremena imala motiva i obraza trazit taj poklon nazad, pa kaj da vise kazem :rofl:
  • Dzoni
    1.8k
    Kairat (gosti)NitkoBitan

Ne bih bio presretan s ovakvim odabirom, 5000km gostovanje plus dobili su svakog do sad kući. Kad bih mogao birat iz 4.pota, odabrao bih nekog tipa Go Ahead Eagles jer su neiskusni u Europi i ne tako dobra ekipa, unatoč osvojenom kupu
  • Dr Hofmann
    3.8k
    Ma daj moćne Go Ahead Eaglese...Pa kakvo ime kluba legendarno

Kuiš buraz, igramo ti z onim Gou Ahed Iglsima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.