• Facke
    6.5k

Da NH je kriv. Jakobusic i ekipa su imali dogovor s Andyem Baru da on resi taj transfer. Medutim kad je dosle do smjene novi ljudi se toga dogovora vise nisu drzali. A mogli su ga bez problema prodati. Sad nebuju dobili ni blizu te cifre.
  • Eduardo
    25.6k
    Lukšu na skupštini proziva Jerko Marinić Kragić? :lol:

Brzinskim guglanjem vidim da je nedavno postao član Upravnog odbora Udruge Naš Hajduk :rofl:
  • marcio amoroso
    44.7k
    Sad nebuju dobili ni blizu te cifre.Facke

Dobiti će iste brojke samo će biti zarez između. Umjesto 12 bude 1,2 milijuna.
  • vjeko1701
    17.4k
    Da je bilo 12M, sumnjam da bi stopirali transfer. Osim ako Bara nije imao za to neki baš masni postotak pa su ovi mislili da je bolje da ga prodaju sami za 10 nego preko njega za 12.
  • Sajla
    12k
    Lukšu na skupštini proziva Jerko Marinić Kragić?Eduardo

obračun vaterpolista - ima li tu nekih nenogometnih razloga iz prošlih vremena..?
  • Eduardo
    25.6k
    ja stvarno nemam pojma.
  • FazeN
    1.1k
    Lukšu na skupštini proziva Jerko Marinić KragićEduardo

Inače naš dobri vaterpolist koji se bavi u sjeni kamatarenjem sa svojim prijateljima po Splitu i okolici :)
  • Jurki
    18.8k
    se bavi u sjeni kamatarenjem sa svojim prijateljima po Splitu i okoliciFazeN

Cul sam da je to dole popularan sport među domacim navijacima kad nema utakmica.
  • NORTE
    18.3k
    Ovo je istina, msm možda je cijenu samo napumpao ali NH je zaustavio transfer PukštasaFazeN

Jel moguće da netko ih sabotira?
  • Noel
    14.7k
    Jerko nisam ja orjunaš i nisam bacao baklje nevinog me držalo u zatvoru Marinić Kragić.
  • Jurki
    18.8k
    Jel moguće da netko ih sabotira?NORTE

Ne, kriv je Dinamo, Zagreb, Hns, suci..
    "Prodali bi ga za velike pineze, samo da nam dozvole"

Barra je Dinamov placenik.
  • FazeN
    1.1k
    Jel moguće da netko ih sabotira?NORTE

:lol: :rofl:

Sve kraju ali Jakobušić je jedina osoba dolje koja je imala pojma o poslu i pokušavala izvući Tovariju iz nemoguće situacije, čovjek je bio u neobranom grožđu.
    Inače dolje kruži priča između tih ljudi što su mu glave došli da se Lukša odrekao postotka transfera tj dao ih Tottenhamu za malog Vuškovića da bi im oni pustili Perisica koji je dogovorio s Luksom 2 godine u Hajduku da će biti.
    Ja ne vjerujem u to bit će zanimljivo ispratiti njegov idući transfer, ali ti ljudi dolje to tvrde.
  • Mr Anderson
    13.4k
    Ovo je istina, msm možda je cijenu samo napumpao ali NH je zaustavio transfer PukštasaFazeN

Kakvi moroni.
  • Sajla
    12k
    Lukša:
    "po statutu Nadzorni odbor mora odobriti svaki iznos veći od 200.000 eura i dulji od tri godine"
    "(zbog) nedavanja suglasnosti, izjavio sam da odlazim odmah nakon tekuće sezone (30. svibnja) i naveo razlog – miješanje u rad Uprave."
    tip je odlučio otići jer ljudi u njihovom NO imaju stav suprotan njegovom i nisu htjeli samo biti fikusi i klimati glavom na svaki njegov prijedlog? :rofl:

Lukša: "Za trofej je bitno da se SVI (velikim slovima stavite) drže zajedno."
    ne znam baš, ja to čitam kao "za trofej je bitno da svi rade kako ja kažem jer znam najbolje" :lol:
  • Pacho
    3.7k

Zasto im nije opcija ostanak na Poljudu u ovom stanju dok se novi ne sagradi u parku skojevaca?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet