• Keyser Soze
    15.4k
    Lukša kaže da bi otišao i da su osvojili titulu pa kaže da bi Perišić sigurno ostao da je i on ostao u klubu.
  • FazeN
    1k
    kaže da bi Perišić sigurno ostao da je i on ostao u klubu.Keyser Soze

Perišić je rekao Lukši da nema problema ostati 2 sezone dolje, prva rehabilitacija i onda vratiti Hajduku uslugu još godinu dana.
    Kad su mu počeli "suvlasnici" raditi svakakve stvari onda je i on pukao, npr napusavao na treningu trenera Gattusa ku*cem jer je htio da ga izbace iz ekipe i da pali iz Hajduka.
  • Dadox
    689
    Ova tema se može preimenovati u ime mrskog nam rivala.
  • Crni86
    14.1k
    Mislim lik izigrava financijskog stručnjaka a zapravo lupa. 2023. svjesno idu u minus jer ce tek 2025. knjiziti Vuskovica. A kaj cemo sa 2024. i ponovno minusom? Njima sve pokriva 12 milja od Vuškovića.ElDorado

Ne lupa nista. Lijepo je objasnio da prihod nije priznat ali da je novac vec dobiven i potrosen. Oni su radi toga bili likvidni makar su poslovali s gubitkom tu godinu.

Isto tako je malo prozvao trenutacnu garnituru koja se hvali da je rezultat za 2025. godinu pozitivan. Pozitivan je samo radi tog transfera vuskovica za kojeg je novac potrosen. Drugim rijecima njima ce za zatvorit budget trebat puno vise od pozitivne nule. Zato je to i spomenuo - ovo sada da su financije dobre oko nule je mazanje ociju.
  • Paggini
    64.2k
    Ova tema se može preimenovati u ime mrskog nam rivala.Dadox

Pisi slobodno o Belupu i Gorici ako ima nečega zanimljivog, raspravit ce se
  • FazeN
    1k
    Ma nema neg tip kontrira stalno.
    Evo pitanja za njega kad je blizak toliko Belupu I tvrdi, koliko dugo će Gregurina ostati na klupi?
  • ElDorado
    5.3k
    njima je svaka godina u minusu. Onako odokativno jebes papir koji trpi sve ako ti je cash flow u kurcu a ocito da je pa su stvarna dugovanja nitko ne zna kolika. Kad bi bilo kako on kaže ispalo bi da je minus samo 2024.
  • Dadox
    689
    Momčino, ajde me ne poteži da se ne raspišem i drži u zabludi jos ove koji ti vjeruju.
  • Dadox
    689
    u Gorici recimo zanimljibo da Krizmanić neće ni u Rijeku ni u Hajduk nego u Ofi Kreta. Danas ili sutra slijedi potpis.
  • FazeN
    1k
    Momčino, ajde me ne poteži da se ne raspišem i drži u zabludi jos ove koji ti vjerujuDadox

:rofl: može šefe, nađi jednu laž što sam napisao i ja napuštam forum odmah, imaš moju riječ
    Lp ugodan dan
  • DiddyGuela
    4.1k
    Dadox i FazeN ko nekada Miro Vugrinec i Haza :love:
  • FazeN
    1k
    hahaha ne znam što je s njima bilo novi sam, ali ja protiv ovog tipa nemam ništa, na svaku objavu skoro di napišem on nešto između redova, veliki pozdrav za momčinu iz Koprivnice
  • Paggini
    64.2k
    Gorici recimo zanimljibo da Krizmanić neće ni u Rijeku ni u Hajduk nego u Ofi Kreta. Danas ili sutra slijedi potpis.Dadox

A spomenuli smo to jučer. Klub po njegovoj mjeri, neka mu je sa srećom
  • badjibadara
    6.9k
    Sada mi nije jasno, da li knjiže tih 12 milijuna za neprodanog Pukštaša, ili će knjižiti u 2027.?
  • Crni86
    14.1k
    on se osvrnuo na tu 2023. godinu samo. 2024. je njegovo maslo, na kraju je i sam priznao da je on tip covjeka koji upravlja tako da zivi na rubu. Sam je svjestan kako on upravlja.

Ovo se osvrnuo jer se njemu sere za 2023. koja na papiru nije bila pozitivna (na papiru, cash si imal i zatvorio budget) dok se kite njegovim perjem ove sezone (kad se prihod priznaje a casha nema) i hvale se da je sad ova godina pozitivna nula a ustvari taj prihod je na papiru tu, love nema. Zato i kazem kak su tu sezonu mogli prezivjet sa minusom od 10 miljki eura, ove sezone nece moc sa pozitivnom 0, vec ce im treba +10 milijuna eura da zatvore ovogodisnji budget. Prodaju maglu i svatko tko je imalo financijski psimeniji to vidi. To je i jedan od razloga zasto se Luksa i obratio medijima, to je i naglaseno u pocetku.

I tu je u pravu, kako god volio plesat na rubu nije korektno usporedivat 2023. godinu koja je tehnicki bila dobra i koja na papiru nije mozda bolja od ove 2025., ali u stvarnosti je bolja za 10 milijuna eura kada transfer vuskovica prebacis iz 2025. u 2023.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet