• nwankwo646
    680
    Neka stave drugi penal u kontekst općenacionalnog sranja i pisanja dopisa nakon penala na Periću u Osijeku.
  • San Lorenzo
    20.9k
    Prije dvije sezone je hns doveo strane suce za derbije, tek kad je hadjuk bio za to naravno, (var leaks itd)...mi smo do kraja sezone u derbijima imali skor 3-0-0, Rijeka 1-0-1, a hadjuk 0-0-3...prošle sezone, kad se pokrenula rasprava o dovođenju stranih sudaca na derbije, pravdoljubivi klub iz splita je to odbio, naravno u svom stilu da oni nemaju ništa protiv stranih sudaca, nek sude manje hnl utakmice, ali ne više derbije.
  • The Undertaker
    8.5k
    Da li ima negdje službeno da je odbio?
  • Paggini
    63.9k

Preko Dalmatinskog portala, svoga glasila, se "nesluzbeno" oglasio da ne želi tu mogućnost i priča je tu stala nakon što se Dinamo oglasio da želi strane suce.
  • The Undertaker
    8.5k
    Znam ali opet je to sve rekla-kazala. Šteta što nismo isprovocirali službeni stav.
  • Paggini
    63.9k
    A mislim, rekla-kazala je da se mogu pokriti da nisu nikad to službeno rekli, ali slažem se s tobom.
  • Sava Krpa
    532
    ako je opovrgnu da su odbili strane suce onda imamo otvoren put ka zvanju istih opet.
  • Dino
    4.2k

Službeno klub nikada, ali predsjednik kluba jest. Izjavio je da smatra kako su nepotrebni u derbijima. I dalje nije kasno za zatražiti tako nešto od HNS-a pa da se izjasne tko je za, a tko ne.
  • The Undertaker
    8.5k
    ali predsjednik kluba jest.Dino

To sam propustio jer i to je službeno. Imaš kakav link?
  • Paggini
    63.9k

Hvala @Jesen na ovoj podrobnoj analizi, za sve ove koji "AAAA KOLIKO PENALA KAD JE MAMIČ NAREĐIVA EKIPU??????"

Mitomanska stoko
  • FazeN
    858
    Samo su dvije ekipe u prošloj cijeloj sezoni imali su više penala nego oni u prve 2 utakmice ove sezone, znate li koliko je to banalan podatak?
    Pročitajte opet,
    PROŠLE SEZONE U UKUPNO 36 UTAKMICA, SAMO DVIJE EKIPE SU IMALE VIŠE PENALA NEGO ONI VEĆ SAD U PRVA DVA KOLA, to je BANALNO!
  • Dino
    4.2k

Prijatelj koji je navijač Hajduka je rekao kako je ovo što je procurilo u medije iz "izvora bliskih Hajduku" na temu stranih sudaca bila objava na službenom profilu Ivana Bilića, ali je izbrisana promptno. Nisam uspio ni uz sva AI pomagala naći izbrisanu objavu...
  • NKDZ86
    5.2k
    Ak smo mi pravi i bolji, mogu imat penala i suce, je... nam se
  • Crni86
    14k
    a sta i kada jednog dana si budemo u bod? A oni radi poguranaca zavrse 15 bodova ispred? Onda cemo se javit?

Nebudite nojevi. Fokus na sebe da, ali ovakvim tempom i time sto smo pasivni cemo si dugorocno napraviti ogromni problem. I boli nas k za tovare, ako nema lakuh penala nema lakih penala. Ak se sude laki penali onda smo i mi vec trebali imat 3 dosudena. Nista vise niti manje. Po trenutacnom kriteriju i ligi mi smo pokradeni.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.5k
    Baš sada se to komentira sada, kad smo bolji. Onog dana kada nas na osnovu toga prestignu ćemo bit kmečavci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.