• Filip85
    474
    Volio bi i ja to vidjet, priznajem da mi je promaklo u petak.
  • SAS1987
    18.1k
    Jedan sam od onih koji je zagovarao da se fokusiramo na sebe i da ko je*e one sa juga ali poslednju godinu, dvije je situacija prešla svaku granicu. Suci javno priznaju da se prijeti njima i njihovim obiteljima, te sa takvim tempom će suci Hajduku suditi maskirani ko ustavni suci u Kolumbiji za vrijeme Escobara. Treba im stati na kraj.

ko ustavni suci u Kolumbiji za vrijeme Escobara.SAS1987
    Komentar se sviđa @Pacho Herrera :lol:
  • tp1997
    1.8k
    Čini mi se da polako, ali sigurno, ima sve više novinara koji se ne libe pisati o navlačenju za gubu. Eppur si muove...
  • tp1997
    1.8k
    Imgbb mi ne funkcionira iz nekog razloga, pa ću tekstualno...frend mi poslao Belovu statistiku otkad sudi HNL

Tovari 13 penala u 34 utakmice. Za usporedbu, Dinamo 5 u 36.

Drugi po redu nakon tovara je Slaven sa 6 u 26. Nitko drugi iznad 5.

Ali Bel je režimski sudac koji krade jadnoga ajduka, jel
  • Progressive overload
    250
    Mene zanima jel je Pajaziti trebao dobiti drugi žuti nakon prvog penala? To je opasna igra, pogodio je igrača u glavu. Sjećam se da je bila mislim neka tekma u HNL možda Hajduka di je bez obzira na intervenciju VARa igraču ostalo isključenje koje se dogodilo poslije incidenta koji je VAR vratio.
  • Crni86
    14k
    I tak komisija ni a ni b na situaciji za crveni na villaru, ni a ni b o situaciji na belji….

Bruka i sramota. Znam da ljudi iz kluba citaju ovaj forum. Znam da smo gospoda, ali molim vas ustanite vise protiv ove nepravde. Ovo postaje sve gadnije i gadnije. Sto duze sutimo to ce biti gore.

Prva dva kola 4 dvojbene situacije i apsolutna tisina od strane hns-a.
  • hardek
    5.6k
    Ček šta komisija uopće ne izvještava o stvarima na kojima ništa nije suđeno? Užasna odluka ako je tako jer to je jako bitno zbog primjenjivanja kriterija kroz utakmicu. Npr. situacija na Prširu i 2. penal na Hajduku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.