• Paggini
    63.8k
    Usporedimo još malo:

Dinamo:

Kažnjen je i zato što su gostujući navijači (BBB) skandirali “Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije za slobodu i za dom - hrvatski dom…”, čime je počinjen prekršaj iz članka 87. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 17.000 eura pa se na temelju odredbe članka 38. st. 1. DP HNS-a izriče ukupna novčana kazna u visini od 18.000 eura.

Hajduk sa ajmo ustase (ako se vec zds tolerira, sto je ok):

Rasizam i drugi oblici diskriminacije, članak 87. Disciplinskog pravilnika
    - Kazna: 3.000 eura

Bas zanimljivo, a ne zaboravimo i prijave protiv naših!

Bas zanimljivo!

I napomena, ne treba mi misljenje jel vama ovo sve ok i da vi ne bi kažnjavali, ovo ono, poanta ovoga je solidni dupli standard
  • emilperska
    11.3k
    Hajduk se konsolidirao u upravljavckom smislu. Otvoreno podrzavaju Kustica, ulizuju mu se perfidnije od Lukše koji mu se ulizivao stranački.

Bit ce ovo opasna sezona. Penali i crveni jucer to najbolje pokazuju. 3 penala, 2 kola. Imaju 6/6 oba kola bez četnika na terenu. Bit ce jako jako opasni. I sportski i upravljački. Pametniji su nego lani i imaju normalnog trenera kojeg očito strukture i prate sto se tice transfera.
  • Crusades
    17.7k
    Kladionice smanjile koef na Dinamo (1,40) za osvajanje prvaka, a povećale i na hajduk i na rijeku (6,00).
  • CastAway1986
    3.8k
    Drugi penal je lakrdija a prvi je čist..Gorica je svakako limitirana ekipa koji i tako ne bi uzela boda na Poljudu..Nadam se da ce to Belupu poći za rukom !
  • FazeN
    851
    Ima li netko negdje 1 sliku kako Livaja se sprema izvesti penal, ili kako sudac pokazuje na penal kraj igrača Hajduka?
    Imam neke slike takve ali su zaista loše pa ako netko ima bolju..
  • marcio amoroso
    44.5k
    Drugi penal je lakrdija a prvi je čist..Gorica je svakako limitirana ekipa koji i tako ne bi uzela boda na Poljudu..Nadam se da ce to Belupu poći za rukom !CastAway1986

Prvi je čist, ali je isto tako čist i penal za Goricu koji se nije ni pregledavao. O tome svi šute :vomit:
  • CastAway1986
    3.8k
    slažem se
    , to ni meni nije jasno da se nije pregledavalo..Zato nam i jesu suci najgori u regiji..
  • marcio amoroso
    44.5k
    to ni meni nije jasno da se nije pregledavalo..Zato nam i jesu suci najgori u regiji..CastAway1986

Nema to ništa sa lošim sucima. To je čista namjera.
  • Crusades
    17.7k
    Navodno je bio prekšaj na Krovinoviću u začetku te akcije, al sami faul nad Prširom je duplo jači nego drugi penal za hajduk
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Hajduk se konsolidirao u upravljavckom smislu. Otvoreno podrzavaju Kustica, ulizuju mu se perfidnije od Lukše koji mu se ulizivao stranački.emilperska

Sve to je bilo za ocekivat. Ipak im je gazda najavio da trebaju "konacno" (lol) prljavo, ako se ne varam. Ne znam kaj drugo se tu moze ocekivat i podrazumijevat osim kojekakvih makinacija van terena. Ili je mislio prljavije na terenu? Ipak se ne moraju bojat kartona :lol:

I ne smijemo podcijenit koliko bodova se na takve nacine moze "spasit". Uzmi bodove koje bi ocekivao od ekipe te kvalitete i nadodaj 10-20 bodova na to pa znas kaj moras ocekivat.

Isto smijesno da su prosle sezone bili ekipa koja je za nekih 10 bodova nadmasila svoje ocekivane bodove, zar ne? :lol:

Ima li tu mozda neke korelacije ili cak kauzaliteta? :lol:

Treba i ove sezone pratit hoce li opet oni biti ti koji nadmasuju ocekivane bodove. Bas zanimljivo za pratit.
  • Paggini
    63.8k
    Navodno je bio prekšaj na Krovinoviću u začetku te akcije, aCrusades

Jako mrsav jebeni faul, Krovinovic izmice nogu i pada na najmanji kontakt, ali cak CAK bih jebeno i to prihvatoo da se u VAR sobi gledalo, pa to odlucilo.
  • marcio amoroso
    44.5k

Sudac je pustio tu akciju i nije sudio faul na Krovinoviću.? U nastavku akcije je čisti penal za Goricu. VAR se ne može uključiti zbog malog faula u polju, ali zbog mogućeg penala mora.
  • Noel
    14.6k
    Neki dan su se neki zgražali ovdje na moju ideju da se klub trebao očitovati odma nakon prvog kola gdje su nam dvije ruke ne dosuđene gdje komentator viče u prijenosu kako je nova politika sudaca da nema lakih penala gdje je odma dan nakon sviran baš takav laki penal Hajduku koji upitno jel uopće bio unutar 16 metara. Jučer smo vidjeli još dva penala istoj ekipi od kojih je jedan od ta dva baš takav laki penal bolje rečeno uopće nije penal. Ovo guranje Hajduka traje već godinama ali ovo je sad razina da je postalo presmiješno i preočito. Kontra mraku kontra sili penal dva naprijed bili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet