• Paggini
    63.8k

Ma jasno mi je to, vise mislim u smjeru da se VAR aktivirao zbog moguceg penala, pa su gledali i jel ovo faul u zacetku akcije, pa zbog toga odlucili da nije penal - to bih prihvatio.
  • shameless86
    606
    ja imam filing da je i sudjen penal,da bi se provjeravao faul na krovinovicu,makar po var protokolu nebi trebao
  • veselko tenžera
    5.2k
    po meni je bio faul na Krovinoviću i to poprilično čist. To ne mijenja činjenicu da se faul na Prširu morao gledati na VARu pa bi se onda ovo ustanovilo.

Ne treba stvarati paranoju, od 3 penala 2 su čista, poklonjen im je onaj koji je najmanje utjecao na konačni rezultat.
    Što se igre tiče oni su tuga. Igrali su kući s Istrom i Goricom koji se tek slažu kao i na početku svakog prvenstva i 3 poluvremena su bile al-pari utakmice. Jedino gdje su bili bolji je poluvrijeme kad su igrali s igračem više. Bez Kolićevog teškog kiksa i budalaštine Durakovića oni su lako mogli biti na 2/6. U Europi su protiv teških Indijanaca pokazali malo ili ništa. Polako, ove 3 domaće će u drugom krugu biti 3 uzastopna gostovanja i to kad se ove ekipe dosta poprave za 7-8 kola. Možda se i oni malo poprave, ali neće oni lako dolaziti do bodova. Da će ih suci gurati, hoće, ali i zadnje 2 sezoni su pa im nije pomoglo.

Bitan je prvi derbi, zadnje 2 sezone smo to gubili i tu oni dobiju zamah. Čim ih spustimo par bodova ispod sebe ta razlika će samo rasti.
  • Paggini
    63.8k
    Ne treba stvarati paranoju, od 3 penala 2 su čistaveselko tenžera

Brajko, razumijem da pokusavas unijeti razum u diskurs i poštujem to, ali daj pročitaj ovu rečenicu :lol:

Pričamo o 2 kola i 3 penala od kojih jedan sigurno nije bio, drugi je jako labav i upitan, a treći je čist.
  • Sajla
    11.9k
    poklonjen im je onaj koji je najmanje utjecao na konačni rezultat.veselko tenžera

ali se nije ni pogledao onaj koji je mogao potpuno okrenuti stvari u drugom smjeru. lako za te koji jesu suđeni, ima nešto i u onima koji nisu - isto kao što nama nije ni pogledano igranje rukom u Osijeku ili faul na Villaru. I onda toga nema ni u sažecima, u novinama, nigdje - i nije se ni dogodilo.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    drugi je jako labav i upitanPaggini

Kategorija "nece se sudit" :lol:
  • Noel
    14.6k
    Realno, da je pošteno suđenje Hajduk bi bio čvrsto na 5. mjestu i do svibnja bi hrvatska liga bila zanimljiva ko Dobro jutro Hrvatska u ponedjeljak ujutro. Tu leži interes maxsporta, svih portala, supersporta i na kraju HNSa i Hajduka. I jedni i drugi i treći i peti imaju zajednički interes od guranja Hajduka. + u svim tim spomenutim sponzorima i korporacijama ima zadojenih tovara.

Koji je završetak priče svake godine? Hajduk se raspadne na kraju svake sezone i odu tamo di im je realnost. Kad posluže cijelu sezonu kao mamac ovim gore spomenutim sponzorima i korporacijama onda ih odjebu i prestanu ih gurat i onda istina izlazi na vidjelo. Od tuda svake godine na kraju ide panika Hajduka.. Ostave ih u proljeće kad im više ne trebaju da se bore sami pa ako uspiju uspiju. One godine su tražili strane sudce iz očaja pa su prošle godine pusitli var audio snimke sudaca. Iz kojih je na kraju izašlo da se njih guralo. Ovo je modus operandi svake sezone.
  • veselko tenžera
    5.2k
    ne vidim koji od 2 suđena je upitan. Jel Radoševićev start nepotreban i glup, je, ali faul je i na crti je. Da protiv nas nije suđeno, smatrao bih da smo oštećeni.

moguće je da je VAR javio da je start sporan, a da je prije njega faul na Krovinoviću pa da se ne treba gledati, ali to treba javno iskomunicirati. Ako se prešuti u ovih dan-dva onda je problem. Za ovo na Villaru se slažem. One ruke u Osijeku je netko trebao objasniti, a kad već nitko nije, trebali smo tražiti službeno. Ne prihvaćam onu da se odbila od tijela, ono je namjerno skretanje lopte u korner rukom. A i ona dupla nenamjerna je spriječila Belju da dođe u čistu šansu.

Mali problem je da smo kao klub zauzeli kurs "gospoštine" koja se ne buni, a u odnosu na magarad "dva kluba bratska". To je ok dok ne udaraju ispod pojasa, a ovi to pomalo rade. To je već posao za upravu. Buka i galama je zadnja mjera, ima tu itekako alata fine diplomacije.

lijepo objašnjena jedna od perspektiva.
  • NORTE
    18.2k

Dok god će dinamo šutit na ovo što rade suci do tada će nam biti ovako.
    Greške na našu štetu i daljnje guranje Hajduga.

Probajte zamisliti medijsko-tovarsku hajku da je situacija sa suđenjem u ova dva kola obrnuta - da smo mi dobili ovakve penale, da nama nesuđeno nije dosuđeno Hajdugu i da je zamijenjeno domaćinstvo s klubom u kojem igra pet naših bivših igrača.

HnsŽV!
  • Svi na Sjever
    3k
    Liga je sramotna od dolaska Jakobušića, izgubila je respekt dosta neutralnih navijača, sinoc mi ljudi od 60-65 godina šalju poruke, koji razumiju nogomet i gledaju dosta nogometa ,šalju da ne mogu više ovo gledat.

Znaci, pričam o ljudima koji pošalju pet poruka godišnje.

Jednostavno liga je taoc hajduka, i stanje je nepodnošljivo, Dinamo odavno dosta trpi u tom okruženju, jer je iskorak napravio odavno.

Prije tipa četiri, pet sezona, sam shvatio da je velika šteta što Dinamo ne participira u tipa austrijskoj ili švicarskoj ligi.
  • Paggini
    63.8k
    izgubila je respekt dosta neutralnih navijačaSvi na Sjever

Ovo se slažem i gledam na svom primjeru na neke frendove koji nisu išli na tekme sa mnom, ali su pratili HNL i potpuno su prestali pratiti jer ne mogu iz kola u kolo slušati taj šizofren i bolestan narativ koji se stvorio oko cijele lige.

S druge strane, neki neutralni su postali ekstremni mrzitelji tovara i to sam iskoristio da ih mic po mic dovučem na utakmice i da postanu članovi.

Moj otac, koji ne može smislit tovare, ali nije da ih otvoreno mrzi ili sere po njima, odnosno nije mu stalo bilo uopće do njih, čak je i njega po stare dane potpuno prebacila ova boleština koja se događa u svim medijima, a hvala Bogu, shvaća šta se radi.

Maxsport želi gledanu ligu, želi drame, želi zadnje kolo za prvaka, ali pod koju cijenu? Stvaranja potpune sumanutosti od ove lige? Jer ovo će doći do određene točke i to će puknuti pa će biti "nismo ovo očekivali".

Dinamo ne participira u tipa austrijskoj ili švicarskoj ligi.Svi na Sjever

Ja recimo sanjam srednjeuropsku (austrougarsku heheh) ligu vec godinama - 4 austrijska kluba, 4 madjarska, 4 hrvatska, 4 slovenska. I da, s takvom ligom bi svi klubovi unutar lige postali kompetitivniji i konkurentniji, a bila bi zdravija atmosfera nego s ovim otmičarima s juga. Jasno mi je da se nece dogoditi, ali da sanjam - sanjam.
  • San Lorenzo
    20.9k

Osobno ne gledam hajduk u hnlu posljednjih 6-7 mjeseci jer si neželim ugrožavati zdravlje budući da je svaka, ali svaka njihova utakmica popraćena onim najpodmuklijim makinacijama, onima koje nemoćno gledaš dok ti se netko smije u facu...još nakon svega imaš novinarske osvrte koji se prave da je sve u redu i da hajduk igra dobro...pa mrš u pčku matrerinu ogavnu...
  • Pacho
    3.6k

Bas sad radim na skupljanju statistike pa cu je provuci kroz par ML modela. Vjerujem da ce rezultati biti zanimljivi :smile:
  • Pacho
    3.6k

I ja imam par frendova kojima su starci navijaci ajduka (doduse normalni) i koji su bili casual navijaci Dinama, ali su gurali onaj (meni potpuno neshvatljiv) stav da mozda ne bi bilo lose da orjuna uzme naslov pa da HNL bude zanimljiviji. Danas su svi clanovi, kupuju dresove i jebu mater bolesnim tovarima.
  • Sajla
    11.9k
    i Kolumbija je plava!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention