• Kruno
    1k
    Hdz u svakom slucaju komunjare jedni i drugi.
  • veselko tenžera
    5.2k
    Idem na rezultate vidjeti odakle je Gorica nabavila onog panja Durakovića i saznam da na toj aplikacijom netko ima dobar smisao za humor. Nastup jedan, ali vrijedan.
    [url=http://Screenshot-2025-08-10-23-52-22-988-eu-livesport-Flash-Score-com.jpg
  • Mali Zeus
    18.9k
    Dobro mi je kak stavljaju statistiku, kao broj udaraca, jer eto ionako bi pobijedili.
  • NORTE
    18.2k
    Dosuđeno jedanaesteraca od sezone 2019./20.
    60 - Hajduk
    41 - Dinamo
    38 - Rijeka

Osvojeno bodova od sezone 2019./20.
    478 - Dinamo
    400 - Hajduk
    Krizy

Koliko poklonjenih penala i bodova...
    Davno smo zaključili da bi se bez sudačke pomoći borili za 4. mjesto.

U Osijeku ih čeka neprijateljska atmosfera, a ako prođu u Albaniji par dana prije Osijeka vjerojatno ih čeka ovo kod Jagiellonie koja je danas ostvarila petu pobjedu u nizu:
    img-1-1754861223976.jpg
  • Zagreb1992
    2.5k

U pravilu da ..ali ovdje je bio start na nogu di mu je lako mogla i puknuti ...zato je ovaj dao crveni ..grubi start
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    60 - Hajduk
    41 - Dinamo
    38 - Rijeka
    Krizy

Ovo je apsolutno suluda statistika koja svakome sa imalo pameti mora otvorit oci. Papogotovo jer smo mi sa razmakom najdominantnija ekipa lige pa navjerojatnije imamo i najvise dodira u protivnickom 16ercu. Tako da je proporcionalno jos ekstremnije i radikalnije koliko ovi dobivaju penala u svoju korist. Ili to ili bas svi protiv njih pocnu tuc.

Zanimljivo bi bilo i koliko penala je sudeno kontra njih u to vrijeme.
  • nwankwo646
    674
    a šta bi bilo da ih se ne krade... 90
  • GeneralNapoleon
    1.9k

To mi je inace vrh, dok, nakon sto naoruzanom pljackom kakvom se ne bi posramila ni Koreja 2002., ni Barca 2009., ni Real 2017., pocnu jos kmecat jer ih se nije dovoljno guralo. Tolka cjepljenost od realnosti i tolki manjak obraza su mi stvarno jedinstveni.
  • Gemišt86
    87

Jedino mi nije jasno kako xG moze biti 0 kad su imali dva penala, a svaki ima xG 0.76, trebali bi xG imat minimalno 1.52?
  • Dr Hofmann
    3.7k
    Ne smije se spominjati statistika penala pravednicima.

Smije se samo o Bruni Mariću i pljački u Kupu 2009., Vrsaljkovoj ruci itd. O panjevima poput Neretljaka, Pandže itd koji su igrali na rubu crvenog svaki derbi... Ha nema potrebe, davno je to bilo.

Livaja je najbolji igrač HNL-a u povijesti i svi ga tuku pa kad on malo laktovima vrati...A jebi ga, mora, pa i vi bi da vas tako tuku.

Nije istina da su poštenjačine prošle sezone bili protiv stranih sudaca.

Kenja mi se od njihovog viteštva...Nek je pošteno, ali samo nama
  • Nolifer
    12.2k
    Što je gadljivije?cibona

Dalo bi se o tome kolega pričati... :grin:

Hdz u svakom slucaju komunjare jedni i drugi.Kruno

Bome da, opet politika, sva sreća pa nisu jedini... :lol:
  • Omake
    11k
    Bel sudio hajdugu 34 puta. Summa summarium 13 penala, 4 direktna crvena i dva druga žuta. U te 34 utakmice imaju 21 pobjedu. 21 pobjeda, 19 odluka Bela. I ljudi misle da ih krade. Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
  • db-izbjeglica
    18k
    60 - Hajduk
    41 - Dinamo
    38 - Rijeka

Osvojeno bodova od sezone 2019./20.
    478 - Dinamo
    400 - Hajduk
    382 - Rijeka

A jbg, Hajduk igra najljepši nogomet pa valjda zbog toga.
    Krizy

Ovo je statistički nemoguće, a statistika je grana matematike, znači ima svoje prirodne zakonitosti.

Dinamo je u HNL-u momčad koja dominira u svim mjerljivim podacima, od posjeda lopte, broja udaraca, kornera, pretrpljenih prekršaja, vremenu provedenom u napadačkim akcijama, broju pogođenih prečki, stativi, zabijenih golova, itd, itd...

Jednostavno je nemoguće da druga momčad u ligi ima 46% više dosuđenih penala. Anomalija se može dogoditi na malom uzorku, ali na ovoliko velikom uzorku i sa ovako velikom razlikom - jednostavno nemoguće bez vanjske intervencije.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.5k
    Mene to zanima, sinoć sam spomenuo ukoliko netko ima tu statistiku ili ako se sa Sofe može izvući. Znam da su na Tribini 22/23 rekli da je Dinamo imao 3 put više dolazaka u 16 metara. Jednostavno je nemoguće da oni imaju toliko penala.
  • Noel
    14.6k
    Ovdje se dosta ekipe šprda već dugo i nazivaju teorijama zavjere ove činjenice. Hajduk se već godinama pokušava na silu dovest do naslova. Mediji sudačka organizacija,maxsport televizija svi rade godinama već isti modus operandi. Ali nikako nejde. Kolko su nesposobni i loši govori i ova statistika penala. Uz tolku pomoć opet nejde.. ove sezone besramno idu dalje još jače. I maxsport i mediji i HNS i sudačka organizacija..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet