• bbb medimurje
    5.1k
    Dajte mi poveznicu za postaviti sliku
    Imam screen drugog penala
  • Pavinho
    489
    Aplikacija Rezultati se malo gubi...pise da je Benrahou dao 3 gola hahahahah
  • tigric
    1.2k
    On je populistička zvijezda društvenih mreža.
  • Kermit
    893
    Kako god, nama je bitno da smo mi odlično otvorili novu sezonu na Maksimiru.

I svakako veseli da u dvije utakmice zaredom nismo primili gol. Vjerovali ili ne, prošle godine u HNL-u nismo vezali 2 zaredom bez primljenog gola.

edit: jesmo na kraju Belupo i Loksa, ali nema veze. Ovo veseli
  • crophantom
    4.7k
    na Pampasu ce izgubiti, al Belupo ima 0 posto šanse da ne izgubi dole, protiv Rijeke nisu nista pokazali, a danas su imali igraca vise jbg.
    Treba ovaj prvi derbi na Poljudu dobiti da si opet ne kompliciramo sezonu u startu, spustiti ih dok su u euforiji.
    Ako ih Poljaci ne spuste prije toga.
  • bbb medimurje
    5.1k
    https://ibb.co/fVHLxjPX

Evo slike drugog penala
    Stopala mlacica otvoreno prema gore, stopalo gorice ispruzeno prema dolje
    Ovdje jedino moze biti faul u napadu i zuti karton. Posljedicno i crveni jer je doticni vec trebao dobiti prvi zuti u prvom poluvremenu
  • Paggini
    86.2k
    Evo par slika bez nekog posebnog konteksta, slučajno sam ih stavio

2566233.jpeg

2024-01-27-19-04-914-.JPG

pxl-300924-121523067_zaQb1MK.jpg
  • Crni86
    22k
    belupo je meni bas los ove sezone. Iskreno mislim da ce ih tovari rijesit bez vece muke.

Ali zato mislim da ce ih osijek maznut.
  • cibona
    8.1k
    Nisam gledao utakmicu jer mi se želudac digne na tovarliju, ali čujem da je torcida uzdrmala poljud domoljubnim uzvicima, dalija već kipti od bijesa :lol:
  • Pacho
    17.9k

ZDS na stadionu Tito. Bizarno. A narikaca je ranije danas zakmecala da zasto Thompsonovi fanovi ne kupuju lubenice i dinje iz nekog podravskog OPG-a :lol:
  • hardek
    10.2k
    Razlog zašto mislim da će kiksat protiv Belupa je gostovanje u Albaniji. Lako je odradit 2 tekme tjedno na domaćem terenu ali putovanja su najgora. Belupo ima sasvim dovoljno ofenzivne kvalitete da ih kazni za one greške u obrani koje rade svaku utakmicu. Rekao bih onako 2:2 da će bit
  • Dadox
    1.5k
    Vraća se Jakupović,,ulazi Petrušenko i Čolina na beka. Teška će tovari tu do 3 boda iako ne treba zanemariti sudačku potporu
  • Jay
    3.2k
    Ima netko gif pajazitijeve noge u glavu?
    Zvuči dramatično, ali ne znam što je točno bilo jer režiser je samo jednom ponovio naravno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.