• bbb medimurje
    4.3k
    Dajte mi poveznicu za postaviti sliku
    Imam screen drugog penala
  • Pavinho
    340
    Aplikacija Rezultati se malo gubi...pise da je Benrahou dao 3 gola hahahahah
  • tigric
    801
    On je populistička zvijezda društvenih mreža.
  • Kermit
    642
    Kako god, nama je bitno da smo mi odlično otvorili novu sezonu na Maksimiru.

I svakako veseli da u dvije utakmice zaredom nismo primili gol. Vjerovali ili ne, prošle godine u HNL-u nismo vezali 2 zaredom bez primljenog gola.

edit: jesmo na kraju Belupo i Loksa, ali nema veze. Ovo veseli
  • crophantom
    1.5k
    na Pampasu ce izgubiti, al Belupo ima 0 posto šanse da ne izgubi dole, protiv Rijeke nisu nista pokazali, a danas su imali igraca vise jbg.
    Treba ovaj prvi derbi na Poljudu dobiti da si opet ne kompliciramo sezonu u startu, spustiti ih dok su u euforiji.
    Ako ih Poljaci ne spuste prije toga.
  • bbb medimurje
    4.3k
    https://ibb.co/fVHLxjPX

Evo slike drugog penala
    Stopala mlacica otvoreno prema gore, stopalo gorice ispruzeno prema dolje
    Ovdje jedino moze biti faul u napadu i zuti karton. Posljedicno i crveni jer je doticni vec trebao dobiti prvi zuti u prvom poluvremenu
  • Paggini
    63.9k
    Evo par slika bez nekog posebnog konteksta, slučajno sam ih stavio

2566233.jpeg

2024-01-27-19-04-914-.JPG

pxl-300924-121523067_zaQb1MK.jpg
  • Crni86
    14k
    belupo je meni bas los ove sezone. Iskreno mislim da ce ih tovari rijesit bez vece muke.

Ali zato mislim da ce ih osijek maznut.
  • cibona
    6k
    Nisam gledao utakmicu jer mi se želudac digne na tovarliju, ali čujem da je torcida uzdrmala poljud domoljubnim uzvicima, dalija već kipti od bijesa :lol:
  • Pacho
    3.6k

ZDS na stadionu Tito. Bizarno. A narikaca je ranije danas zakmecala da zasto Thompsonovi fanovi ne kupuju lubenice i dinje iz nekog podravskog OPG-a :lol:
  • hardek
    5.6k
    Razlog zašto mislim da će kiksat protiv Belupa je gostovanje u Albaniji. Lako je odradit 2 tekme tjedno na domaćem terenu ali putovanja su najgora. Belupo ima sasvim dovoljno ofenzivne kvalitete da ih kazni za one greške u obrani koje rade svaku utakmicu. Rekao bih onako 2:2 da će bit
  • Dadox
    676
    Vraća se Jakupović,,ulazi Petrušenko i Čolina na beka. Teška će tovari tu do 3 boda iako ne treba zanemariti sudačku potporu
  • Jay
    2.5k
    Ima netko gif pajazitijeve noge u glavu?
    Zvuči dramatično, ali ne znam što je točno bilo jer režiser je samo jednom ponovio naravno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet