• Niko1986
    2.7k
    Također bi se na tom dijelu mogao malo detaljnije ispratit Ramljak jer trenutno ja ne mogu naći niti ko će od igrača nastupati na turniru. Možda i postoji tako nešto već ali ja ne mogu naćihardek

Na stranici je digitalna brošura s popisom igrača svih ekipa.
  • Paggini
    63.8k
    aOOx1HH.jpeg

STRAVA VIZUAL, STRAVA!!
  • Crni86
    14k
    I ovi live vizuali kod golova su cisto savrsenstvo.

Sve slike su bas otisle par razina iznad.
  • Krizy
    59.8k
    Odličan šal ispod "DINAMO" :love:
  • nkdz
    1k

Bio bi top.
    Ovak imamo dosta slabu ponudu šalova u shopu.
  • rioda
    9.6k
    U prva 2 mjeseca su imali 2500. Tako da sumnjam da je puno vise od 5.000. Neka je i 10.000, ali cisto sumnjam.Papastrumf

Objavili danas na skupštini da je 25.000
  • Papastrumf
    18.2k
    To je super brojka onda. Mislim da je poslovni plan bio negdje na 20.000.
  • dmil
    854
    zasto sazetak Dinamo Rapid nema zvuka, a vidim i na sazetku Dinamo Juventus isto
  • Ivan0302
    996
    Ne znam jel netko već primijetio i rekao, ali kako vidim za Vidovića je objavljeno par slika prvi gol nakon povratka, a za Beljin prvi gol nema još ništa.
  • Jay
    2.5k

Slika uz natpis "prvi od mnogih" nakon postignutog gola?
  • duksy
    434
    Da li se odustalo od socios aplikacije? Već par mjeseci nema nikakvih anketa, a ne može se ni prognozirati rezultate.
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Da li se odustalo od socios aplikacije? Već par mjeseci nema nikakvih anketa, a ne može se ni prognozirati rezultate.duksy

Socios kao platforma se totalno promjenio i to više nije TO što je bilo zadnjih godina.

Nije stvar u dinamu nego su općenito većinu interakcija klub-navijač izbacili te se fokusirali na (kripto) ulaganja, "stake-anje" i slično pa se više svodi na shemu "više uložiš/platiš, više bodova", dok se izgubila ona "fan" karakteristika (razne ankete na tjednoj bazi, prognoze, igrice na poluvremenu) na temelju koje su startali i radili prvih nekoliko sezona.

A inflacija bodova je nepojmljiva...ono što si nekad mogao za 20000, sad ne možeš ni za pola milje
  • Damir1986
    300
    "Da oko toga postoji oprez i među vladajućima govori činjenica da Miroslav Par još nije službeno postavljen za šefa klupskog PR-a. Naime, on bi tada morao izaći iz Skupštine, a na njegovo mjesto došao bi netko s Barišićeve liste (Par je bio na toj listi, ali je na Skupštini glasao za Zajeca), što bi moglo brojčano ojačati aktualnu opoziciju", današnji članak Germanijaka.

Dakle Par je šef klupskog PR-a samo ga se nije imenovalo kako ne bi netko iz Barišićeve liste umjesto njega upao u skupštinu. Ja se ispričavam što sam tu prozvao Bobana da krši Statut jer ga eto de facto ga ne krši jer je Par na papiru vanjski suradnik. Pravo pitanje je onda kako je moguće da osoba kojoj je najveći dosadašnji uspjeh to što je lešinario nad Ćirom prije njegove smrti i rubrika "Pitaj frajera" postane glavni PR Dinama? Greškama u svakoj reviji napreduješ do glavnog klupskog PR-a očito. Uz to je Par poznat po tome što s Plavom kamenicom pohvali onoga koji mu da da jede besplatno. Dobre su nam još društvene mreže kad vidim tko je glavni PR.
  • Paggini
    63.8k
    Dobre su nam još društvene mreže kad vidim tko je glavni PR.Damir1986

Veze s vezom to dvoje nemaju
  • Kumerle
    1.1k
    Skrenuta je pozornost ljudima u klubu u vezi toga, a odgovarat će za svoje odluke na izborima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.