• mali M
    8.3k
    Bilo kakavu klupsku aplikaciju ću početi bez razmišljanja plaćati kad se dogode dvije stvari. Prva je da postoji jedna app, a ne dvije od koje ti ova besplatna više nudi od ove koja se plaća.. Druga stvar je da se krenu nuditi kvalitetni sadržaji na istoj... Trenutno ja puno više i kvalitetnije stvari saznam na Zoni i na običnom YouTube i od ispodprosječnih podcastera
  • Papastrumf
    18k
    HDTV košta dodatna 2€, od čega jedan ide Hajduku, jedan MAXTV-u. Da skupiš 100 tisuća pretplata (a teško ćeš doći do te brojke) na takvom projektu to je 50 tisuća eura mjesečno.Niko1986

Da skupiš 100.000 pretplatnika, to je 100.000€, samo problem je što oni nisu skupili niti 5.000 pretplatnika :grin:
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Meni je opcenito ta ideja nakaradna i opasna. Uz narativ retardiranog Vele jr. oni su pokradeni u utakmicama gdje su zapravo ukrali, stvara se psihoza i mentalitet zrtve.
    Neko je ovdje dobro i detaljno opisao kako je to ajducki zamisljeno. Jedini im je problem sto ih puno ljudi u Dalmaciji opcenito ne pusi vise, bar ne u mjeri u kojoj bi htjeli.
    Samo posljednji bas zatucani debil vjeruje da je za 20 godine suse kriv svako osim Hajduka i NH.
  • don
    15k
    samo problem je što oni nisu skupili niti 5.000 pretplatnika :grin:Papastrumf

jesu, i to dosta više od 5k. Ali da je isplativo, nije.
  • Papastrumf
    18k

U prva 2 mjeseca su imali 2500. Tako da sumnjam da je puno vise od 5.000. Neka je i 10.000, ali cisto sumnjam.
  • Robi T
    304
    mislim da je s tom brojkom više zadovoljniji HT nego Hajduk
  • NitkoBitan
    30k
    Jos jedan u nizu odlicnih poteza delulu ljudi dolje, osim ak im nije u interesu da sto manje ljudi vidi njihova europska sramocenja.
  • don
    15k
    a prva dva miseca su siječan i veljača kada nisu bile ni dostupne utakmice još.

pa mislin da su samo sad, u 7. misecu kada je prijenos utakmica bio dostupan samo na hdtv prišli tu brojku u velikom broju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.