• veselko tenžera
    6.4k
    Mislim da bi nam Omerović legao kao budali šamar. Kraj prošle sezone i ovo što igra u ova 2 kola je baš dobro. Strašno brz i tehničkih dobar, a zna i zabiti.

Da se ne ponavljam za Vidovića na krilu, vidjet cemo kako će ta pozicija na kraju ispasti kod nas.

Mali Živković jaaaako zanimljiv.
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Mali Zivkovic je pozer, nema tu kruha. Omerovic se trudi, ali to.je Hoxha u najavi, bas nista elitnog nema u njemu.
  • Paggini
    74.5k
    Ma živković je lopata, samo sto profinjeno trci pa izgleda kao da zna. Omerović je dobar.
  • din
    1.1k
    reza vs Rudeš?
  • Zagi
    13.7k
    Koliko je Omerović bolji (ako uopće je) od Hoxhe?
  • njurci10
    313
    ja ne znam šta mi drugačije gledamo,
    Ali Omerović, cak i ok prođe i umjesto da nabaci on ide u neke kombinacije koje sjebu akciju.
  • emilperska
    12.8k
    Galešić je upravo postao nas najskuplji stoper ikad.

3m + bonusi + 2,8 mil EUR od Jankovica kojih smo se odrekli!

Bravo vafl jos jednom! Presao si igricu, a i nas sve s Miškom..
  • Jurki
    21.1k
    i da bu "veselje" vece - nema ga ni na mapi trenutacno bez obzira kaj je proslo tek 2 kola.
    To tak ispadne kad sportsku politiku vode ljudi koji ne znaju.
    Nadam se da sam u krivu, ali tesko bumo mi tu investiciju pokrili.
  • Marley
    5.3k
    Ja se jos uvijek nadam da ce nesto dobro ispasti od Galesica, ali da, zasad prilicno razocaravajuca prica sve skupa.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Čovjek resetirao Lučića kung fu udarcem na Maksimiru,te očistio glavom čisti gol na Poljudu....bit će od njega nešto,treba mu definitivno dat šansu
  • cibona
    7.2k
    Zanimljivo kako je tada 90 posto forumaša izražavala ogromno zadovoljstvo ne samo tim transferom, već i cifrom za koju smo ga doveli. Rijetki su iskazivali sumnju oko očitog i previsokog iznosa.

Bilo bi zanimljivo pogledati komentare u to vrijeme. Sjećam se da su bili izgovori da je zimski prijelazni rok pa je nemoguće dovesti galešića za nižu cijenu :lol: :lol:
  • Niko1986
    4.9k
    Samo jedan čovjek bi za igrača koji vrijedi tri milijuna eura na cijenu od tri milijuna dodao odricanje od još toliko.
  • Jurki
    21.1k
    Ako misko trazi 1 mil za nekog igraca ... njegova realna cijena je 500 keka i tak se treba postaviti.
    Nikad nisam za dealove s Rijekom.
    Jedino koji poslovi su dobri kad im uzmemo igraca za dzabe (Gavro, Goda).
    U svakom ostalom poslu s njima smo popusili i to zesce.
  • NB86
    17.4k
    Samo jedan čovjek bi za igrača koji vrijedi tri milijuna euraNiko1986

Tko kaze da vrijedi 3 milijuna, u tom trenu je misko trazio 5 i cjeli hnl i mediji se digli na noge kad je prodan dinamu za 3+postotak jankovica na samom pocetku roka bez da ceka druge ponude kao poklanjanje igraca dinamu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.