• Mali dioničar
    17.9k
    Puno veći problem od postotka je onaj tko je Jankovića za 0kn prepustio Rijeci..San Lorenzo

Kako ga je prepustio za nula kuna ako je osoba A dogovorila Dinamo imao 50% budućeg transfera.

Osoba B je kupila osrednjeg stopera za 3 milje i odrekla se postotka Jankovića i to nakon što se Janković fino razvijao i nakon što se zna modus operandi Miškovića da prodaje sve što hoda.

I sad je kriva odluka osobe A?
  • Dinaminjo
    1.6k
    Jankovic u Dinamu nije imao prostora i 50% je fer procjena.. slicno kao Kaca i Vrba..

Galesic je trebao doci na ljeto.
    Tada bi cijena bila 2.5-3m i ostao bi nam postotak Jankovica.

Ergo, Galesic bi bio efektivno besplatan.
  • Niko1986
    2.6k
    Janković ni po čemu nije igrač za Dinamo, u najboljem slučaju bi nam bio rang Tolića da tu i tamo uskoči za HNL pa ga prodamo u Ferencvaroš ili Slovan Bratislavu.
  • Teofil Kateran
    3k
    Ne vjerujem da bi se Janković ikada u Dinamu probio da je ostao. Marić je ovdje jedini krivac jer je Janković i na zimu već imao finu tržišnu vrijednost, a ona je Rijekinom duplom krunom samo porasla.

Iskreno, ovo mi se čini kao odličan posao Rijeke jer je po mom nekom mišljenju Janković inače dosta precijenjen igrač. Daleko od toga da nije dobar igrač, ali isto tako mi je daleko od toga da vrijedi 6 milijuna.
  • Zg123
    2.2k
    Meni je Jankovic definicija divljeg igraca, iskreno nemam pojma sta su ovi u Turskoj vidjeli u njemu ali tesko ce se on tamo naigrati
  • hardek
    5.6k
    Janković je realno top posao, ono što baca mrlju na taj transfer je transfer Galešića.

Ista stvar je sa Vrbančićem, meni je na papiru i to dobar posao.
  • Noel
    14.5k
    Janković na momente izgleda kao Zidane u najboljim danima a na momente nezna osnove primanja i vođenje lopte i izgleda kao amater.. baš čudan igrač. Nikad mi se nije svidio previše.
  • San Lorenzo
    20.8k

Ne govorim iz perspektive novca, nego struke, Janković ti ne treba, Marin ti treba, između Pašalića i Kaneka, biraš Kaneka
  • crophantom
    1.5k
    Ja i dalje ne vjerujem da Janković ide za 6+ milja. Nije bi jasno kaj to točno kod njega vrijedi tolke novce i ko bi to platio.
  • rokikaciga
    4.1k
    Ja i dalje ne vjerujem da smo mi Mmaeu dali 800tis eura godisnje i cca pola milje za potpis ugovora.
  • DiddyGuela
    4k

Zasto ne? Pa predsjednik Zajec ga je nazvao najboljim stoperom u klubu.

"Mmaee je dobar igrač, najbolji među stoperima. Trebaš doći na trening i vidjet ćeš da je tehnički dominantan, da razumije igru."

Sta mislis koliko bi ovako tehnicki dominantan stoper trebao kostati?
  • crophantom
    1.5k
    Slažem se, ali polazim od pretpostavke da nemaju svi takvog SDa i skaut službu :D
    Neznam, imam filing da Jankoviću one neke bombe s 56 metara nisu ulazile da nitko nebi pričao o njemu, 6 milja se čini ko teski SF. Traljav na lopti, tehnički nije bas nesto, kad dođe u ligu koja je fizički na većoj razini od HNLa po meni nista od njega, 0 bodova.

Naravno mozda sam ja kompletno u krivu pa ce Niko jednog dana nastupati za repku, ali takav je moj dojam, glorificirano drvo kojem je ušlo dosta bombetina izvana.
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Koliko nama uopće pripada od Vrbe?
  • NitkoBitan
    30.1k
    40%.

Inace Vrbancic je bome progirao u Osijeku u odnosu na Loksu, a rekao bih i da znam zbog cega. U Osijeku ima standardnu poziciju defanzivnog veznog i zna kaj se od njega trazi. U Loksi su ga saltali od defanzivnog veznog do desetke i krilne pozicije. Sa razlogom se govori da Loksa odgaja divlje igrace. Sve gora sredina za razvoj mladih igraca (uz takticku nedisciplinu nadodat ocajno stanje travnjaka).
  • FazeN
    715
    Ono što je Haza pričao,
    Monaco će krenuti svim silama po Mikića već od idućeg tjedna. Spominju se i veće cifre od 1m što je pisano, navodno u krugu od 2-3m.
    Dinamo ga ne želi prodat zasad što znam, a ono još bitnije mali ne želi da ga Dinamo proda, želi samo Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.