• Pacho
    3.6k

Mozda sam lose opisao. "Dosta ispod" sam rekao, jer da npr moram birati izmedu prime verzija Schumachera, Alonsa, Maxa i Hamiltona za vikend, utrku, sezonu, sta god, bi Hamiltona bez razmisljanja otkacio. I na kraju vjerojatno odabrao Schumachera nakon kratkog razmisljanja :grin:
  • PetkoDaniOršaGol
    538
    Nije mi nešto osobito drag, ali kod Hamiltona moramo uvijek biti svjesni činjenice je do 7 naslova prvaka i do najviše pobjeda u povijesti došao iz građanske klase, ponajviše zahvaljujući ocu koji je hendlao njegovu karijeru radeći 18 poslova i brata koji ima posebne potrebe. Samo zbog toga spada u GOAT-ove, uz bok Ayrtonu i Michaelu.

Napraviti bilo kakav rezultat u F1 dok ti je konkurencija more tatinih sinova sa privatnim trkalištima i kvadrilijunima novaca je nevjerojatan uspjeh, a kamoli ih sve ostaviti miljama daleko iza sebe.

I da, još nešto... Hamilton je odabrao Tota i Mercedes isključivo na feeling, vjerovao je Totu. U trenu kada je prelazio u Mercedes, svi su mislili da je skrenuo s uma i uništio si karijeru.

I ne zaboravimo Hamiltonov tyre management. Čista poezija i savršenstvo.
  • Droljo
    20.2k
    Nakon pokazanog 'prsta' šumaheru meni je Coulthard najbolji pilot. :snicker:
  • Pacho
    3.6k

I Schumacher i Alonso su iz obitelji iz radnicke klase.
  • PetkoDaniOršaGol
    538
    Kao što sam napisao, uz bok Michaelu...
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    Cure do 17 u finalu europskih prvenstva u rukometu. Svaka cast na ovom sjajnom rezultatu. Sretno u finalu protiv slovakinja.
  • ksapi
    5.5k

Nevjerojatno koje dvije ekipe igraju finale.. pogotovo Slovacka je veliko iznenadenje
  • Eduardo
    25.4k
    ksapi, molim te komentar na muški SP U-19 i nastup naše repke. U prva dva kola upisali smo dva poraza (Srbija i Španjolska) i ostali bez mogućnosti nastupa u drugom krugu.

35 komada dali smo Španjolcima i izgubili tekmu koju smo imali pod kontrolom sigurno 3/4 utakmice. :roll:

Ima tu u momčadi perspektive za budućnost?
  • ksapi
    5.5k

Jako teška grupa. Španjolci su već godinama u mlađim uzrastima uvijek među najjačima, tako je i sada, a i Srbi imaju dobru generaciju opet (glavni igrači su Cenić koji igra u Nexeu i Draško koji igra u Voši, obojica već imaju dosta ozbiljnih seniorskih minuta).

Ova naša generacija ima potencijala, pojedinci bi mogli eksplodirati. Ja bi rekao da smo tu u nekih top 10, da smo imali normalnu grupu igrali bi završnicu gotovo sigurno.
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    bas tako,mi smo pukli od domacina crne gore sa 10 a Ove ih lagano dobile. Nisam Pratio ,nema se di gledati. Kako Sam cuo najbolja nam igracica napustila teren zbog ozljedje, a do tad dala 12 golova
  • Mikina lijeva kopačka
    183
    Ne znam dal je dobra tema, ali...

Gledao sad maraton lađa, jer mi frend veslao.
    Zagreb pobijedi, drugi Gusari iz Komina i likovi se žale na suce i da su pokradeni.

Kaj je tovarimo to u dna upisano, kmečanje?

Jos prijete da vise nece veslati, hahah
  • Kermit
    640
    Danas je bio maraton lađa, ekipa Zagreba osvojila 4x uzastopno. Druga je bila ekipa iz Komina koja se žalila na suđenje. Naravno, tko izgubi ima pravo da se ljuti. Ali vrhunac dnonovinarstva uzuvo Mjrta Šurjak tješi ekipu Komina i kaže da to i nije baš pobjeda Zagreba jer je pola ekipe iz Metkovića. pljuc
  • Mikina lijeva kopačka
    183
    To za Mirtu sam zaboravio napisati.

Isto kao i onaj sukomentator, 15 puta spomenuo da su podrijetlom s Neretve ekipa Zagreba.

I hajduk naravno ubacivao u pricu.

Kompleksaši deluxe
  • puxigadjurdja
    2.4k

NAJSMOLUĐI BRALEEEE OVO NEMA NIGDI NA SVITU VAKE LUDOSTI I LJUBAVI
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.