• Pacho
    3.5k

Mozda sam lose opisao. "Dosta ispod" sam rekao, jer da npr moram birati izmedu prime verzija Schumachera, Alonsa, Maxa i Hamiltona za vikend, utrku, sezonu, sta god, bi Hamiltona bez razmisljanja otkacio. I na kraju vjerojatno odabrao Schumachera nakon kratkog razmisljanja :grin:
  • PetkoDaniOršaGol
    516
    Nije mi nešto osobito drag, ali kod Hamiltona moramo uvijek biti svjesni činjenice je do 7 naslova prvaka i do najviše pobjeda u povijesti došao iz građanske klase, ponajviše zahvaljujući ocu koji je hendlao njegovu karijeru radeći 18 poslova i brata koji ima posebne potrebe. Samo zbog toga spada u GOAT-ove, uz bok Ayrtonu i Michaelu.

Napraviti bilo kakav rezultat u F1 dok ti je konkurencija more tatinih sinova sa privatnim trkalištima i kvadrilijunima novaca je nevjerojatan uspjeh, a kamoli ih sve ostaviti miljama daleko iza sebe.

I da, još nešto... Hamilton je odabrao Tota i Mercedes isključivo na feeling, vjerovao je Totu. U trenu kada je prelazio u Mercedes, svi su mislili da je skrenuo s uma i uništio si karijeru.

I ne zaboravimo Hamiltonov tyre management. Čista poezija i savršenstvo.
  • Droljo
    20.1k
    Nakon pokazanog 'prsta' šumaheru meni je Coulthard najbolji pilot. :snicker:
  • Pacho
    3.5k

I Schumacher i Alonso su iz obitelji iz radnicke klase.
  • PetkoDaniOršaGol
    516
    Kao što sam napisao, uz bok Michaelu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.