• Masto
    34
    Kad sam vidio onu reakciju kod zamjene pjace pod "we have to improve" mi je sumljiv taj čovjek
  • Izet Hajrović
    6.1k
    Bočkaj opet ima ozljedu lista i neće ga biti neko vrijeme, kaže Šafarić.
  • Crusades
    17.6k
    Dugo je i izdržao... pune 3 utakmice. A neki su ga htjeli za rotaciju u Dinamu.
  • NVKOD
    6.4k
    Išao malo baciti oko na Dinamov X, a s obzirom da nemam profil, stranica izbacuje mi nasumične objave (npr. dolazak Kovačića kao igrač Chelseaja na Maksimir, objavu za treći Oršin gol protiv Tottenhama itd.) i valjda 90 % objava gdje je Kaneko uključen.

Objave kojima smo se javili Bayernu, Celticu, BvB-u itd. kad smo saznali protivnike u ligaškom dijelu LP-a skupili su manje pregleda nego Kaneko :lol:
    • Celtic - 372k
    • Bayern - 310k
    • Borussia - 211k

Tako je objava gola Kaneka protiv Ponikva (!) skupila 447k pregleda, objava prvih 11 protiv Istre (!) gdje je njegova slika ima 397k pregleda, a gol protiv Lokoksa u 97' je vidjelo 357k ljudi. Nije ni Ogiwara bio ništa manje popularan.

Sve izgleda da imamo veliku bazu japanskih navijača koji su nas pratili dok su oni igrali kod nas. Možda je vrijeme da otvorimo fan shop i tamo? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.