• Chempers
    765
    Od glavnih spomenutih jedino Zlatni medvjed je baš odlična piva. Carlsberg i Velebitsko su mi bili ok, iako ih dugo nisam pio, ostalo više manje prosječno do ispodprosjecno.

edit: a kaj vi kažete na kozel, staročeško i laško? meni u zadnje vrijeme najbolji izbor po cijeni i kvalitetiNKDZ86

Starocesko jako podcijenjeno pivo. Meni neusporedivo sa svim ovim bljutežima tipa Žuja, Karlovacko, Heineken itd.
  • Davieboy86
    835
    O ukusima se ne raspravlja. Meni je Augustiner smece tako da se slazemo kako se ne slazemo. Posteno
  • Nolifer
    12.1k
    Od karlovačkog i heinekena dobijem točno sraćku i od tad to izbjegavam u širokom luku, jednostavno mi ne pašu
  • Jurki
    18.7k
    karlovačkogNolifer

Nisam lud da to pijem. Em mi ne valja, em nem financiral tovarskog sponzora.
  • mensi
    26
    Možda malo offtopic, najte kaj zamerit.

Ova rasprava me baš vratila na zadnje gostovanje u Londonu protiv Arsenala. Bili smo, naravno, razočarani cijenama piva (iako realno, nismo ni očekivali drugačije ), pa smo u toj atmosferi smislili pjesmu koja se orila u svakom pubu gdje smo ušli:

Pivo za funtuuu
    Oćemo pivo za funtu
    Pivo za funtuuuu
    Gdje ima pivo za funtuuu?

Konobari blijedi, Englezići zbunjeni, a mi veseli
  • Infinity
    19.3k
    Ja bih volio vidjeti Medvedgrad u ponudi na našim tekmama - craft pivo, zagrebačka priča, široka ponuda i mislim da je mnogima finija od Zuje.periklo

Vidis, to je nebitno. Zagrebacka pivovara isto tako ima siroku ponudu, pa toci samo Ozujsku. Medvedgrad bi na stadionu tocio samo jedno pivo.

Meni se od asortimana Zagrebacke pivovara najvise dojmi Stella.
  • Eduardo
    25.4k
    Sva rasprava o pivu iz teme "o svemu pomalo" prebačena ovdje.

@Nolifer slučajni lajk. Heineken mi je baš lagan, ide ko voda.
  • Crusades
    17.5k
    Slažem se za Stellu, dobra mi je u limenci i točena. Becks mi je dobar u limenci, Heineken samo u flaši.

Ostalo, manje više je sve jasno. Karlovačko skoro pa nikad, Žuja mi je dobra točena, limenka i boca ne. Idealno bi bilo Zlatni Medo ili tako nešto.

Točeni Erdinger, Carlsberg ili Carling isto među boljima kaj sam probao.
  • Infinity
    19.3k
    Nisam Stellu tocenu probao, ali je boca ok. EDIT, lazem, jesam, dobra je :grin:

Fasciniran sam koliko pakovanje utjece na ukus, iako se u velikoj vecini slucajeva radi o istoj tecnosti. Tocena Carlsberg, limenka Heineken, boca 0.33 Tuborg, boca 0.5 ni jedna bi bio moj izbor :lol:
  • Nolifer
    12.1k
    Sva rasprava o pivu iz teme "o svemu pomalo" prebačena ovdje.

@Nolifer slučajni lajk. Heineken mi je baš lagan, ide ko voda.
    Eduardo

Hvala kaj si ovdje prebacio raspravu.

Recimo Levać ili Pan su mi puno bolji izbor od tog heinekena i karlovačkog, ne znam jednostavno teško su mi pali na želudac i ja slušam svoje tijelo, jer moje tijelo je moj hram.
    Ako moj hram to nemre podnjeti, promjenim pivu i dobro bude. Sve stvar ukusa i probave....
  • Jay
    2.5k
    Kao netko tko pije na svadbama i popije čašu dvije na tekmi - svejedno mi je, daj šta daš. Kad si na Maksimiru sve ima bolji okus.
    Ako bi klub ikada išao u akciju Dinamo piva, to bi se pilo umjesto vode.
  • Eduardo
    25.4k
    Recimo Levać ili Pan su mi puno bolji izbor od tog heinekena i karlovačkog, ne znam jednostavno teško su mi pali na želudac i ja slušam svoje tijelo, jer moje tijelo je moj hram.Nolifer

gqscal8hc9gxaiwt.gif
  • scooniepenn
    5.4k

Da, šteta da nema i Stella u ponudi pa tko voli neka izvoli i plati skuplje. Prvi bih platio više za Stellu, a s obzirom da je dio portfelja Molson Coorsa (vlasnici Zagrebačke) nema niti jednog razloga da ne nude dvije opcije svijetlog piva.
  • badjibadara
    6.8k
    Mislim da samo Zg pivovara može logistički ispratiti sve naše potrebe.
    No bilo bi lijepo proširiti suradnju sa njima, neko sponzorstvo, reklama na dresu (Hydra recimo, obzirom da se alkohol ne reklamira). Dalje pivo Dinamo, standardni lager, pa nešto na tragu onog hoppy lagera koji su imali prije koju godinu. Vremenom se može i proširiti asortiman uz novi Maksimir, pa neki Maksimir Stout, Porter, sve se da organizirati, a diglo bi cijeli ugođaj tri razine iznad. Doduše i danas imamo Tomislav i radler, što je golem napredak.
    Trebaju li recepte, budem im složio :)
  • Sajla
    11.8k
    Daaaaj mi samo Ožujsko - bolje nisam ni zaslužioooo
    Medvedgrad bih rado popio, al' interes bi se sukobio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.