• Davieboy86
    835
    Kad smo vec kod piva posto zivim u Bavarskoj pa mogu raditi neke usporedbe…Pio sam Karlovac vecinu zivota , od Bosne , Zagreba, Mostara itd I budali je jasno da je Karlovac postao s vremenom odvratan. Zuja nije piva nad pivama ali ipak drzi svoj isti standard godinama i po mom skromnom misljenju nista losije pivo od onih koje sam kusao na stadionu Giesing,Allianz Areni itd Apsolutno stane u isti kategoriju sa npr. Paulanerom u limenci ili Augustinerom… A da se razumijemo probao sam sigurno preko 100 razlicitih bavarskih piva… Hladna piva je i dalje hladna piva…
  • Droljo
    20.1k
    5 eura za takvu vrstu pive nije puno.Navijač Dinama

Kad bi tak gledali ajmo stavit dubai kokice, 25 eura za takav proizvod nije puno. Možemo dom perignon za gemište koristiti i neku dijamantnu mineralnu. Za taj užitak nije ni 70 eura puno.
    Pa jbmu tekma dinama je u pitanju!! Gdje je nestalo ono.....pišam po govornicama, nisam normalan.....
    Od klošara prešli u veliku gospodu :lol:
  • NKDZ86
    5.1k
    Od klošara prešli u veliku gospoduDroljo

sad gospoda vodi klub, ne klošari više :wink:
    sve je dobilo na cijeni i sve raste
  • Droljo
    20.1k
    Promašio si bit upisa. Al nema veze, bude kak bude.
  • Kumerle
    1k
    Sve bih dao za točeni Baltazar :groan:
  • masacusec
    5.9k
    Fini sam pakšu, tak da guiness!
  • Arkada
    8
    heineken se pije nakon bar 10 žuja da se malo otrijezniš.
  • Mikina lijeva kopačka
    179
    Apsolutno stane u isti kategoriju sa npr. Paulanerom u limenci ili AugustineromDavieboy86

Stari moj, ovo je svetogrđe reći uopće. Sva bavarska piva, od Augustinera, Franziskanera, Paulanera, Wildbraua,... je za 3 klase bolja
  • Zagabria
    293
    Žuja ga drži u HR. Tak da sponzorski paše.
  • NitkoBitan
    30.1k
    Guiness sam gutao u Londonu.
  • NKDZ86
    5.1k
    dobro da nisi neš drugo :rofl:
  • ksapi
    5.5k
    Problem kod izbora pivovare je oprema - zagrebacka pivovara je tu daleko najjaca u hrvatskoj sto se tice sankova, frizidera, tocionika i sveg ostalog. Nisam siguran da itko drugi, cak ni karlovacko, to moze dati samo tako, a pogotovo neke manje pivovare poput medvedgrada.

S druge strane, sumnjam da bi zagrebacka pivovara nastavila suradivati s klubom i davati rabate ako bi se prodavale i pive drugih proizvodaca. Tako da mislim da smo osudeni na zuju do daljnjeg.
  • Laugreano
    4.5k
    Zlatni medvjed i crna kraljica. Nema dalje, nema bolje.
  • Eduardo
    25.4k
    karlovačkoNavijač Dinama

Eto vidiš, ja npr. Karlovačko ne bih popio da mi ga toče džabe, a kamoli da ga moram platiti.
  • deda
    39.6k
    Nisam Karlovačko okusio od kad su sponzori tovariji. Ni mrtav.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.