• NitkoBitan
    30.1k
    Jbt vec sam sam sebi dosadan... Dinamovo pivo! Jasno vjerojatno u sklopu sponzora (trenutno Ozujskog), al neka bude unikatno i neka dio prihoda ide klubu.
  • NB86
    17k
    Ne bitno 5 ili 4 euraNoel

Bitno je jer nije niti 5 niti 4
  • Neron53
    1.9k

Ima ga u blizini stadiona po 2,5 :)
  • gaTeDZG
    1.9k
    Ja zbog žena nisam htio, al' Dinama sam pio...
  • shameless86
    585
    volim pšenične..al sve ide u mene..kaj se toči to pijem :rofl:
  • wolfgang14
    2.8k
    Jbt vec sam sam sebi dosadan... Dinamovo pivo! Jasno vjerojatno u sklopu sponzora (trenutno Ozujskog), al neka bude unikatno i neka dio prihoda ide klubu.NitkoBitan

tak i ja neš brijem. Dinamo potpiše ugovor sa ZG pivovarom i oni naprave nekakvu Buldog pivu onako je lijepo ukrase plavo-crno bojom i dogovore se da će dinamo kupovat i samo to prodavat na stadionu (fan shopu i utakmicama) i super
  • NitkoBitan
    30.1k
    Ja sam mislio i da se piva prodaje u ducanima diljem Zagreba i Hrvatske, komercijalizira jel... Glupo se ogranicavat samo na prodaju na stadionu i u fan shopovima, pogotovo tako nekog proizvoda koji se konzumira na dnevnoj bazi.
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Velebitsko :smile:
  • Hnlovac
    2.9k
    ja se bojim Velebitsko probat već 2 godine jer mi je bilo neprepoznatljivo kad sam ga tad probao i još sam nacuo da se pokvarilo

Ak ne rokam medeke ili gričke rokam Vukovarsko stalno
  • rioda
    9.6k
    Vidim već par preporuka za Vukovarsko ovdje, baš sam ga jučer pio nakon dugo vremena i bilo mi je totalno razočaranje
  • jedan u nizu
    14.6k
    Ako se toci zuja, onda ne moze biti nista drugo osim necega iz njihovog portfolia, Sigurno je neki ugovor u pitanju.

Inace bih volio imati vise 'pubova' na stadionu, i neko mjesto gdje ima i nekog crafta.
    Ovako sa dvije niše, štanda na sjeveru smo osudeni na zuju.

Zivo me zanima kada bude novi Maksimir, i kada bude vise ugostiteljskih objekata kako ce to funkcionirati.
    Hoce li i dalje plavi korner imati cijeli stadion, ili ce se u koncesiju moci uzeti ugostiteljski prostori.

Inace, Tottenham ima pivovaru na svojem novom stadionu, koja radi piva za potrebe stadiona i tekmi. Pivovaru je napravila iznimno dobra i poznata Beavertown pivovara, a prosjecno se popije 23 000 piva po tekmi.
    Kada bi se ovako nesto moglo napraviti na novom Maksimiru ....

• ShanKu
    1.7k
    Kad sam vidio Ožujsku prebrzo sam stisnul, ipak su kao sponzori... ali nešto od Medvedgrada ne bi bilo loše konzumirat :up:
  • Mikina lijeva kopačka
    178
    Medo se toči u Dabi a imam osjećaj da nema veze s Medom iz njihovih pivovara.

Čudan okus.
  • ksapi
    5.5k
    GEMIŠT!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.