• gaTeDZG
    1.9k
    Ja zbog žena nisam htio, al' Dinama sam pio...
  • shameless86
    583
    volim pšenične..al sve ide u mene..kaj se toči to pijem :rofl:
  • wolfgang14
    2.8k
    Jbt vec sam sam sebi dosadan... Dinamovo pivo! Jasno vjerojatno u sklopu sponzora (trenutno Ozujskog), al neka bude unikatno i neka dio prihoda ide klubu.NitkoBitan

tak i ja neš brijem. Dinamo potpiše ugovor sa ZG pivovarom i oni naprave nekakvu Buldog pivu onako je lijepo ukrase plavo-crno bojom i dogovore se da će dinamo kupovat i samo to prodavat na stadionu (fan shopu i utakmicama) i super
  • NitkoBitan
    30.1k
    Ja sam mislio i da se piva prodaje u ducanima diljem Zagreba i Hrvatske, komercijalizira jel... Glupo se ogranicavat samo na prodaju na stadionu i u fan shopovima, pogotovo tako nekog proizvoda koji se konzumira na dnevnoj bazi.
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Velebitsko :smile:
  • Hnlovac
    2.9k
    ja se bojim Velebitsko probat već 2 godine jer mi je bilo neprepoznatljivo kad sam ga tad probao i još sam nacuo da se pokvarilo

Ak ne rokam medeke ili gričke rokam Vukovarsko stalno
  • rioda
    9.6k
    Vidim već par preporuka za Vukovarsko ovdje, baš sam ga jučer pio nakon dugo vremena i bilo mi je totalno razočaranje
  • jedan u nizu
    14.5k
    Ako se toci zuja, onda ne moze biti nista drugo osim necega iz njihovog portfolia, Sigurno je neki ugovor u pitanju.

Inace bih volio imati vise 'pubova' na stadionu, i neko mjesto gdje ima i nekog crafta.
    Ovako sa dvije niše, štanda na sjeveru smo osudeni na zuju.

Zivo me zanima kada bude novi Maksimir, i kada bude vise ugostiteljskih objekata kako ce to funkcionirati.
    Hoce li i dalje plavi korner imati cijeli stadion, ili ce se u koncesiju moci uzeti ugostiteljski prostori.

Inace, Tottenham ima pivovaru na svojem novom stadionu, koja radi piva za potrebe stadiona i tekmi. Pivovaru je napravila iznimno dobra i poznata Beavertown pivovara, a prosjecno se popije 23 000 piva po tekmi.
    Kada bi se ovako nesto moglo napraviti na novom Maksimiru ....

• ShanKu
    1.7k
    Kad sam vidio Ožujsku prebrzo sam stisnul, ipak su kao sponzori... ali nešto od Medvedgrada ne bi bilo loše konzumirat :up:
  • Mikina lijeva kopačka
    173
    Medo se toči u Dabi a imam osjećaj da nema veze s Medom iz njihovih pivovara.

Čudan okus.
  • ksapi
    5.5k
    GEMIŠT!!
  • NKDZ86
    5.1k
    je slažem se, mada mi je medo svugdje takav, pokvario se nažalost ko i velebitsko i vukovarsko kad se otvorilo širem tržištu...

edit: a kaj vi kažete na kozel, staročeško i laško? meni u zadnje vrijeme najbolji izbor po cijeni i kvaliteti
  • Probirštift
    976
    A za Löwenbräu nitko ne pita? :rage:
  • jedan u nizu
    14.5k
    je slažem se, mada mi je medo svugdje takav, pokvario se nažalost ko i velebitsko i vukovarsko kad se otvorilo širem tržištu...NKDZ86

Vjerovatnije da je do ugostitelja a ne do pivovare.
    Ako je na jednom mjestu ok, a na drugom nije, onda je vjerovatno do odrzavanja tocionika u samom objektu, ili nacinu drzanja/skladistenju.
    Medo se sigurno nije pokvario sirenjem. Skupili su novce crowfundingom i napravili su novu i bolju pivovaru i kvaliteta je mogla samo ici gore.
    Vukovarsko nisam pio jako dugo, ali isto sumnjam.
    Jedino za sto vjerujem da se pokvarilo je Velebitsko, pogotovo kada se zna tko je vlasnik.

Inace, super je psiholoski efekt razmisljanja da se proizvod 'pokvario' sa vremenom.
    Mnogi misle da se nesto s vremenom pokvari, a zapravo je isto kao i prije, pogotovo u prehrani.
    Danas je sve dostupnije, imate mnogo vise izbora i sve je dostupno.

Uzmite za primjer Dorina cokoladu.
    Nekada je bila sinonim za dobru cokoladu. Zasto? Jer je bila domaci proizvod i jer je bila najzastupljenija. Nije bilo supermarketa, nisi mogao kupiti bilo sta, ali Dorinu si uvijek mogao kupiti.
    Danas na svakih 5 m mozes kupiti 50 vrsti Milka cokolade, 50 vrsti Lindt cokolade, Kinder cokolade i svega ostalog. I ljudi su navikli kupovati sve vrste cokolada koje su ''bolje'' od Dorine.
    I onda probas opet Dorinu i kazes pokvarila se.
    E pa i nije bas. Ista je kao i prije. Samo prije nisi znao za bolje, manje si kupovao, trosio i nisi znao da postoji 1500 vrtsaa cokolade.

Ista stvar sa Medvedgradom.
    Kada je bio jedina alternativa Zuji, Panu i Karlovackom ,bilo je najbolje na svijetu. Nesto konacno bolje, drugacije, pitkije, ukusnije, gorce.
    U ducanu si mogao kupiti standard piva, uz dodatak Paulanera, Leffea, Staropramena i Kozela.
    Medvegrad je bio vrh, a do tada si uglavnom probao samo desetak raznih piva.
    Danas u svakom vecem ducanu imas 150 vrsta piva za kupiti. U svakom drugom bircu imas neki craft ili neku raznolikiju ponudu. U meduvremenu se otvorilo preko 100 pivovara u Hrvatskoj i probao si sve i svasta, nesto dobro, nesto lose i nesto grozno.
    Medvedgrad je i dalje isti, ali posto si probao puno toga, a sigurno i dosta toga boljeg, imas dojam da se pokvario.
    Ali nije, isti je kao i prije.

Da u zivotu gledas samo HNL i nista drugo, apsolutno nista drugo, nijednu utakmicu.
    Rekao bi da je Dinamo najbolji klub na svijetu.
    I onda upalis Ligu prvaka, svjetsko prvenstvo, pogledas utakmice dinama u Europi, i skuzis da ima i boljih, i shvatis da dinamo nije najbolji na svijetu.
    Vidi, odjednom su poceli gubiti utakmice, pokvarili su se.
    A realno nisu. U HNLu i dalje razvaljuju, samo kada pogledas siru sliku onda shvacas kako stvari stoje :D

p.s. isprike na baljezganju, nikako da docekam 21h pa sam od jutra hipernabrijan :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.