• Teofil Kateran
    3k
    Joel Pohjanpalo je bio blizu Dinama prije 2 godine ako se ne varam. Toni Fruk isto prije dolaska u Rijeku.
  • NKDZ86
    5.1k
    Livaja :lol: :lol: :lol:
  • DrRatoljub
    61
    Od nedavnih mi je jako žao da nije Kevin Carlos došao. Uvjeren sam da bi s njim bili prvi prošle godine
  • OsamŠest
    6k
    Nisam siguran, ali mislim da je pokojni Turina pričao jednom prilikom da je predlagao našima Lewandowskog.
  • Krizy
    59.6k
    Danilo Doekhi
    Mika Biereth
    In-beom Hwang
    Ernest Muci
    Lucien Agoume
    Adam Buksa
    Giorgi Kochorasvili
    Lucas Pires
    Kai Wagner
  • Noel
    14.4k
    Felix Magath. Nema veze trener je ali oni spinovi i laži nikad zaboravljeni. Još uvijek imam PTSP od tih dana..
  • Zg123
    2.2k
    Soticek vidim dobiva mrvice kod novog trenera, nadam se da su tata i on zadovoljni, al hebes karijeru bitne su pare i da se vozi nova meckica
  • Jos-Optimus
    6.9k
    Meni nikad neprežaljen je bio Thomas Schaaf, on je zaista bio u pregovorima s bracekima krimosima, ali je inzistirao na samostalnosti i odabiru maldih igrača iz pogona. Njegov Werder je bio nešto najbolje što sam gledao od totalnog nogometa, ako gledamo momčadi koje nisu ultrabogate, sa svakim je igrao otvoreno i vadio talente iz naftalina.
  • Goncalo Santos
    336
    Veci krivac za njegovo nedovodenje je bio bivsi sportski direktor, pisalo se vec na zoni o tome.

Jakir je inzistirao na tome da se dovede Soticek, a MM je sabotirao, zato su se i pustali kojekakvi clanci o nerealnim zahtjevima igraca oko place. MM je imao fiks ideju da se dovede Cordoba, koji je dobio preko 3 puta vecu placu nego sto se Soticeku nudilo i tu nije bilo problema. Kada se pogledaju kolike su place i bonuse dobili Mmaee, Kanga, Cordoba i ostali puleni bivseg SD-a koji su totalne nepoznanice, pokusajte sami zakljuciti zbog cega su svi oni dovedeni bez pogovora i koje su to kombinacije bile, a igraci koje je tada Jakir trazio su odbijeni.

Ne zelim biti odvjetnik Soticeku, ali smatram da se njega lako moglo dovesti, samo nekome to nije bilo u interesu.
  • Zg123
    2.2k
    o cemu pricas ti?? Doslovno mu je tata kukao preko medija o placi koja mu se nudila i kako ce se mali nositi s tim u svlacionici od sramote.
  • Mali dioničar
    17.9k
    Tata Šotiček je jedan od rijetkih tata koji je izašao u medije.

Tata Brkljača je bio prije njega, znamo kako se ta priča kreće.
  • Laugreano
    4.5k
    Bara nam kaže:

- Osim Balde, Dinamu sam nudio današnjeg stopera Atletica Madrida Lucasa Hernandeza (21), kojem je danas cijena oko 15 milijuna eura, te još prije njih Saula Nigueza (23), centralnog veznog igrača madridskog Atletica, koji danas vrijedi 40 milijuna eura.
  • Goncalo Santos
    336
    Soticeku ponudena placa 120k godisnje i ni cent vise, u tom trenutku mladi reprezentativac, dinamovac i odlicna sezona u hnlu iza njega.

Cordoba iz osrednje ekipe kolumbijske lige bez nekog ucinka dobija placu preko 400k bez ikakvih natezanja, na temelju cega tocno, je li u tom trenutku on bolji od Soticeka?

Sta tu nije jasno?

Ja se slazem da je 120k eura godisnje ogroman novac, ali u kontekstu dinamove svlacionice bi bio najmanje placen, a tek koliko placen manje od Cordobe. Nije poanta egzaktan broj, nego to da je ponuda uvredljiva, kako Cordoba moze imati toliko bolje uvjete. Ponuda je dana tako niska da se igraca odmah odbije i prebaci krivnja na njega, a realnost je da ga se nije ni planiralo dovesti, sve Jakirove zelje su odbijene, kao i Bjelicine dok je MM bio SD, a sad ja tebi ne planiram crtati zasto je MM iskljucivo htio svoje igrace dovoditi bez obzira na zelje trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.