• Rex Ramae
    3.6k
    Zrinjski je od Jakirova odlaska u paduDrRatoljub

Od Rendulićeva odlaska su u padu, s Kruhom su ipak u vrlo teškoj grupi u KL uzeli 4-5 bodova, nakon što je on otjeran su otišli u ku*ac krasni i uopće mi ih nije žao iako sam s njima prošao BiH uzduž i poprijeko.

Imali su sve predispozicije da se uzidgnu iznad bh sivila ali punjenje vlastitih džepova i preveliki ego ljudi u upravi ih je koštao toga, tako da im jedino preostaje da igraju političke igre sa Borcem i izmjenjuju se na prvom mjestu, to mi je najveći domet.
  • flexXy
    3k

A i njemu su svlacionicu nakrcali sa propalim veteranima i menadzerskim uslugama prije te europske skupine. Pola ih vise ni ne igra nogomet
  • Rex Ramae
    3.6k
    Istina, doveli su mu Balica, Bradarica, Kozulja, itd, has been nogometaše i opet je uspio ostvariti odličan rezultat u Europi i osvojiti naslov s koliko se sjećam postavljenim rekordima. Sve poslije njega je odron...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.