• FazeN
    656
    Ja sam čuo da mu spremaju transferKeyser Soze

Moguće da je istina, da ja to ne znam naravno zašto da ne bi bilo. Ja znam da mi je rečeno da za Pukija interesa nema, dok za Sigura iz MLSa ima.
    Moguće isto da Hajduk traži sam kupca da se riješi frajera, ali meni je rečeno da ih nitko nije kontaktirao za Pukija, dok za Sigura ima MLS.
  • NORTE
    18.1k
    Osramoćena Rijeka ide u Osijek s mislima na Dublin.
    Idealna situacija za poraz Rijeke prije gostovanja u Dublinu i dolaska dinama tri dana poslije.

Osijeku nadam se pobjeda i pumpanje atmosfere i samopouzdanja pred dolazak Hajduga.

Nama se tu otvaraju dobre šanse za bijeg svim rivalima.
  • Odani Zgd
    746
    Pukštas je jedno vrijeme bio ne loš igrač,mislim kod Leke da je igrao redovno u prvih 11.Šta mu bi da se ugasio odjednom ne znam,mislim da mali nije loš igrač
  • Paggini
    62.9k
    Mali ne zna elementarne nogometne stvari - dodavanja, primanja, pozicioniranje u fazi obrane. Ono što ima su bogomdane fizicke predispozicije i jako dobar osjećaj za ulazak u 16m, ali na njega nitko ozbiljno ne može računati u izgradnji igre.

Leko je to tolerirao jer mali je donosio tad suludu energiju i volju, a ni Leko nije prstao od kombinatorne igre. Ali se kasnije to sve sve vise pokazivalo u najkriticnijim trenucima, da se na njega ne moze racunati.

Divlji igrac, jel.

Sigur s druge strane se meni jako sviđa, mislim da je profinjen i klasan igrač. I ljigavac potpuni.
  • Mlađi referent
    13.7k
    Očekujem danas torpediranje od strane tovara i nastavak euforije. Taman da prizemljenje bude bolnije.
  • Ludovic IX
    9.5k
    Dal Cipar ima toliko bolju infrastrukturu, toliko vise novaca od nas da imaju po tri , cetiri kluba koji se ne sramote po Europi? Ok, kod njih igrw puno stranaca ali opet, zar su toliko bolji od nas?

Odgovor je da imaju vise novaca i bolju infrastrukturu ali zašto se to njima isplati a nama ne?
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    znaci ima istine u tome da je Toronto zainteresiran kao sto sam jucer napisao
  • FazeN
    656
    nisam vidio gdje si pisao označi me lakše mi je tako, ali ne znam neću lagati baš ne znam. Znam samo da ima MLS ponuda i to službena i kontakt službeni, jel Toronto ili ne, nije mi rečeno, možda si i u pravu.
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Infrastruktura im nije na top level razini. Zapravo, ne znam kakvi su im trening kampovi, ali glavni stadioni stvarno nisu sad neki Wow. Ali da, četvrta momčad ciparskog prvenstva je danas natamburala Legiu Varšav 4-1, ovi njihovi rezultati više ne mogu biti slučajnost. A i prošle godine su imali tri kluba u Europi.

IMG-4380.jpg

Ovo je stadion na kojem je danas Legia popila 4 komada, mislim da ćemo se svi složit da Istra ima bolji stadion.
  • NORTE
    18.1k
    kad se vrati Livaja koji će dosta igrati iza napadača ovu godinu, Puktas može u zaborav.FazeN

Vjerojatno ga nude skoro svima okolo, a cijena će pred kraj roka možda biti i "daj šta daš" jer riskiraju fazu potpune propasti igrača dok im novac treba.

Imaju i jednu drugu opciju, ali možda im je novac sada potrebniji od rizika još većeg pada vrijednosti igrača.
  • Droljo
    20.1k
    mislim da ćemo se svi složit da Istra ima bolji stadionIjayi Atiemwen

Ja se ne slažem. Da bar svi osim velike četvorke imaju ovakve stadione kod nas.... I cijela druga liga. To bi onda bar izgledalo na ozbiljnu ligu.
  • Doktor Kunić
    5.2k
    ma loši treneri prvenstveno a sve ostalo nakon toga manje više
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Da bar svi osim velike četvorke imaju ovakve stadione kod nas.... I cijela druga liga.Droljo

To bi bilo top…Samo ovo ti je stadion od kluba iz njihove velike četvorke, nemoj mislit da ostali klubovi imaju ovakve stadione u lizi, a pogotovo ne u drugoj lizi.
  • Droljo
    20.1k
    I mi bi imali bolje rezultate da imamo takav stadion zadnje dvije sezone a mi smo iz velike jedinice. :lol:
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Još malo… :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.