BOMBA! :fire: U Športu Doktor Kunić i moja malenkost u Utrinama na teškim pregovorima sa Slaven Belupom. Nakon polusatne teške borbe dolazi Slavenov bus a iz njega ni više ni manje izlaze LEPINJICA I KAJMAKOV! — Noel
Kule će biti prvi napadač Dinama ove sezone. Trenutno u sastavu mu nitko nije ni blizu, a ne vjerujem da će doći netko tko bi mu ugrozio tu poziciju jer taj netko bi trebao biti najplaćeniji igrač Dinama ikad, i to uvjerljivo. Dakle, minimalno 10 milijuna eura za kakvu takvu garanciju 20 golova koliko Kule isporučuje. A to se neće desiti. — Patak
Navodno Dominguez nema jedan kuk. — sarenicvjetic
Lako za kuk, ja sam čuo da je Dominguez glasa za Podemos — Omake
Lako za kuk, ja sam čuo da Dominguez nije profesionalni nogometaš i da nam ga je preporučio George Weah preko telefona — Paggini
Lako za kuk, ja sam čuo da Dominguez voli šarene cvjetiće brati. — Shkera
Lako za kuk, ja sam čuo da Zdravko ima 50% od Dominguezove plaće — Dubbbrava
Lako za kuk, ja sam čuo da Dominguez puši drugima ispod stola svaki dan. — Pip
Lako za kuk, ja sam čuo da nema kuk. — criticus
Majki napada i uletava 1/1. — Noel
''Danas mi se dogodila jako zanimljiva stvar koju san odlucio podijeliti sa vama.
Idem na festu od sira u Kolanu, zamisljen, razmisljan o integraciji sustava skolstva u automobilska natjecanja, narocito formulu 1.
Naletim na stand sa nekim sirevima. Zaintrigira me jedan. Pitam gospodicnu koja radi tamo kakav je sir.
Kaze ona meni licis mi malo na miks Kovacica i mog omiljenog nogometasa Nevistica.
Nevistica? Pitam ju dal prati nogomet, i da li to znaci da navija za dinamo.
Kaze da da, da je veliki fan, i da ona strastveno prati nogomet, iako joj muz ne prati nogomet uopce.
I tako prica po prica, osmijehne mi se, na racun napise malo 'd' i kaze, kada si u Zagrebu, javi se.
Svida mi se to.
Kratko. Jasno. Direktno. Sarmantno.
Mislio sam nesto zapoceti, ali kada je spomenula muza zastao sam.
Ne znam, nisam ja za takve sheme. Ona udana a ja solo.
Kaj vi kazete decki?
Al zanimljivo. Nebi rekao da bi naisao na navijac dinama u Kolanu, a pogotovo pripadnicu njeznijeg spola.
Svijet je mali.''
p.s.
Svi likovi su inspirirani stvarnim osobama, ali nisu u potpunosti istiniti. Neki dogadaji i dijalozi su preuvelicani radi dramskog efekta, te ne moraju nuzno biti istiniti. — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.