• Nolifer
    11.3k

Samo da se ne dere i šakamaa i nogamaaa... :lol:
  • Droljo
    16.4k
    Nekako sam propustio ovaj dedin post i samo mogu reći da, tako ja i puno ljudi oko mene razmišlja.
    @deda svak ti dala

'Realnost je da je Dinamo prije svega nogometni klub i da za njega navijaju desničari, liberali, ljevičari, Hrvati, Muslimani pa i Srbi i druge manjine. I ja hoću uvijek Dinamo izvan nadzora politike, a kako se njegovi navijači opredjeljuju politički me u biti i ne zanima previše. Dinamove navijače kod kluba privlače njegove različite vrijednosti. Nekima su neke bitnije, nekima druge. Činjenica je da je Dinamo građanski tj. purgerski, hrvatski klub i stoga će udio desničara u redovima njegovih navijača biti veći nego u bilo kojeg drugog kluba u Hrvatskoj, ali zasigurno da za Dinamo ne navijaju samo desničari jer bi nas bilo jako malo onda. I zato mrzim politiku u kontekstu Dinama i ove podjele koje se ovdje događaju radi nje. Iz istog razloga je već ukinuto više tema s političkim predznakom na forumu, a ova je jedina ostavljena iz poštivanja prema gradu Zagrebu i većini navijača Dinama koji dolaze iz njega i koji su željeli raspravljati o dnevnim, komunalnim problemima grada.

Bojim se samo da će i ona vrlo brzo biti pod ključem jer količina negativnosti, nerazumijevanja, ne shvaćanja demokracije i netolerancije pa čak i mržnje počinje graničiti s dobrim ukusom. Možda je tako i najbolje jer mi ovaj forum nismo osnovali zbog ustaša ni partizana, HDZa ni SDPa, pedera ni kurvi već zbog Dinama.

Sudbina ove teme je na vama, moje predviđanje njene sudbine je loše.'
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.