• Danko
    2.2k
    Znači vi biste radije ostali u loksi za 50k godišnje nego otišli tovarima za 300-400
    Jebeš djecu ,jebeš obitelj , egzistenciju, nek se snalaze.
    Ljubav prema dinamu je važnija.
  • austrijanac
    7.5k
    Znači vi biste radije ostali u loksi za 50k godišnje nego otišli tovarima za 300-400
    Danko

Nakon što sam bio u frizeru neko vrijeme, na ovo ću s guštom odgovoriti.

Apsolutno da, velika vecina hrvata radi za 30k ili manje godišnje, i nitko ne dovodi u pitanju egzistenciju njih ili njihove djece.

Nitko ne kaže da jebeš djecu, ali radije ću odgojit normalnu djecu i igrat za 50k godisnje za Loksu, nego se trest hocu dobit 300k u Hajduku gdje će mi tu istu djecu zajebavat jer mi je tata bio blesav i otišao tamo igrat.

Dajte najte.
  • The Undertaker
    8.5k
    Ne znam baš, po mojim kriterijima svatko tko namjerno našteti klubu (bakljom, tučom ili slično) nije pravi Dinamovac. I što ćemo sad? Malo bi nas ostalo.
  • mali M
    8.3k
    danko rečeno ti je sto pedeset puta. Ako te želi Hajduk želi te i neki Belgijski, Mađarski, Austrijski itd.. klub koji će te isto platiti ako ne i više..
    Buraz moj, ako ima 4.500 eura mjesečno u Lokomotivi to je okej da kupi crni kruh i litru mlijeka dnevno.. neznam, možda će mu obitelj preživjeti od toga.. nadam se, jadni..

Ponavljam, ja odluke donosim sa suprugom i prešao sam na manju plaću jer je to više u skladu sa našim načelima života i uvjerenjima. Nismo umrli od gladi niti propali... U konačnici mi je ta odluka donjela i više novaca i više zadovoljstva...

Neznam koliko godina ima ekipa tu na Zoni, ali kad tad dođeš do djela u životu u kojem biraš od čega si i kome se želiš svidjeti kad se pogledaš u ogledalo... Izbor je legitiman što god izabereš ali neće ti ni djeca propasti ako im ti ne kupiš stan i hraniš do 40-e.. snaći će se, kao i svi ostali...
  • Paggini
    62.9k
    našteti klubu (bakljom, tučom ili slično) nije pravi Dinamovac. I što ćemo sad? Malo bi nas ostalo.The Undertaker

Hahahaha cekao sam samo da ubacis i sjever u tu pricu.

Pa daj mi reci - jel tebi Brekalo jos uvijek dinamovac?
  • scooniepenn
    5.3k

To sam baš htio reći. Velika većina nas ovdje na Zoni spada u nekoliko posto najvećih i najzagriženijih navijača Dinama, s kojima se 99 posto igrača koji su igrali u omladinskim kategorijama ili seniorima Dinama ne može usporediti prema toj ljubavi koju osjećamo i vjernosti koju pokazujemo. Samim time, vjerujem da smo itekako pozvani pričati o tome mislimo li da je neki igrač istinski Dinamovac ili samo profesionalac. Uz sve klube u Europi i na svijetu te Osijek i Rijeku u Hrvatskoj pravi Dinamovac nema što tražiti u hajdugu. To je jednostavno tako.
  • Keyser Soze
    15.2k
    Uzimate stvari previše k srcu, nogometaši nisu baš pametni i ne razmišljaju prije nego što nešto kažu. Svi oni mogu biti simpatizeri nekog kluba, al ne možete ih uspoređivati sa samim sobom koji imate godišnje karte i pratite Dinamo po kiši, snijegu, vrućinama i prolazite kilometre samo da bi ga pogledali. Nogometašima je sve to posao, vidite koliko ih ide uzet lovu u Arabiju i gledaju lovu prije karijere, to je jednostavno tako. Ja mu ne bi ovo zamjerio jer me nije ni pogodilo kad nisam od njega u glavi napravio nekog velikog dinamovca već igrača kojem je drago da je tu.
  • Danko
    2.2k

Pa jel reko isključivo za hajduk?
    Rekao je točno ovo; "Da me Dinamo nikad nije htio, sigurno bih išao u Rijeku, Osijek, Hajduk, negdje vani... Gledaš sebe, svoju egzistenciju, svoju budućnost"

Sigurno bi išao gdje bi najviše dobio. Al vi ste se hajduka uhvatili.

I de molim te objasni kak ti je manja plaća donijela više novaca , vjerujem da bi mnogi htjeli čuti.
  • gaTeDZG
    1.9k

Da.
  • ElDorado
    5.2k
    Prvo ne znam kae Mudražiji trebalo ići u taj retardirani podcast i 3 sata trkeljat sve i svašta. Ok lik mu je susjed ali je potpuno neartikuliran, kad bi na papiru čitali kaj on priča izgledalo bi sto put ludje od Radmana. A i klub bi trebao držati do nekih standarda.
    Drugo, istine radi, rekao je da nema problem s tim da igra bilo gdje, ali i umjesto da u zimskom roku kaže samo ‘da’, čekao je poziv Dinama. Dakle nije otišao i mislim da nema smisla više drviti po tome.
  • mali M
    8.3k
    I de molim te objasni kak ti je manja plaća donijela više novaca , vjerujem da bi mnogi htjeli čuti.Danko

A sad znam da si dete, a ak nisi onda još tužnije... Rekao sam "u konačnici"... Više prilika, veća i češća povećanja plaća, a bolji posao za mene i ta moj mir... Ti samo ganjaj lovicu Danac, ja se rađe s mirom pogledam u ogledalo...
  • NKDZ86
    5.1k
    kako je @Miro Vugrinec bacio udicu i vi se svi ulovili...
  • The Undertaker
    8.5k
    Pa upravo govorim da ne mogu ja (ili bilo tko drugi) određivati tko je Dinamovac a tko nije. Ono što ja kažem da Brekalu i Kranjčaru zamjeram odlazak dole zbog specifičnih okolnosti u kojima se dogodio te što je to iskorišteno da se klub omalovaži i napravi mu se šteta (a znali su da će biti tako). Odlazak u Hajduk ne zamjeram recimo Deveriću, Ćiri Blaževiću, Uremoviću, Rakitiću, Špikiću i ostalima itd...
  • Danko
    2.2k

Samo se gledaj, ostavi se profiliranja jer si apsolutno sve promašio ...
  • mali M
    8.3k
    hahahaha... Da... Dobro...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.