• Mali Zeus
    18.9k
    Ne znam, meni su izjave da mu je san igrati za Dinamo i da bi bez problema otišao u Hajduk nespojive. Maybe its just me al tako je kako je. Mislim da je prije par mjeseci u podcast tribini govorio i o atmosferi na Poljudu..
  • mali M
    8.3k
    I da, zapravo se slažem da igrač kojem je svejedno dal ga put odnese u Dinamo ili Hajduk, jednostavno nemože biti primjer Dinamovštine.. malo mi je Mudri tu pao u očima priznajem... A da ne kažem da sam i prije toga htio komentirati da ne mora baš prihvatiti poziv u baš svaki podcast... Bezveze pumpa ego, a izjavit će neku bedastoću (kao ovu za Hajduk) i srušit si bezveze rejting...
  • rokikaciga
    4k
    Ne znam, meni to nije budalastina. Jako sam blizu nekih bivsih prvoligasa i svi odreda Dinamovci osim jednog tovara. Svi su rekli da je bilo prilike da se ode u Hajduk da bi otisli. I obrnuto za tovara. Jednog je ozljeda na malonogometnom turniru dijelila od potpisa za Ajduk
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k

Ma sve pet, ali kažem, Hajduk je nogometni klub. Osobno ja to ne doživljavam tak dramatično kao da netko sad ide radit za srbijanski nuklearni program. Tada bi rekao da više to nije "samo posao". No dobro, da ne klizimo u off topic
  • deda
    39.5k
    Ljudi, ajmo malo manje radit od nogometaša Bogove pa ćemo onda malo manje u njima vidjet i vragove.
  • Paggini
    62.9k
    Tipa nudi vam netko posao održavanja web stranice Hajduka, a dosad ste radili taj posao za neku žnj firmu za duplo manju plaćuTvrdica McTvrdi

Osobno bih odbio, ali nije ni isti vid posla pa ne znam koliko stoji usporedba. Jer igrati za Hajdug osoba izravno igra za njegovog rivala i šteti Dinamu svojim dobrim igrama, a održavanje za web ne šteti Dinamu nikako.

Barem neka moja logika, ali svakako ne mislim da bi pravi Dinamovac trebao raditi za hajduh išta, ali uspoređivati šljakere koji rade za 1000, 1200 eura s profesionalnim nogometašem je isto bespredmetno.

Neki dinamovac može doći u situaciju kad mora platiti racune, pelene, sta god, jbg to mogu razumiti. Ali sumnjam da je Mudri kruha gladan.
  • Sajla
    11.7k
    nogometaši nisu kao mi, ali ni ne trebaju biti. nešto poput ovoga sa slike ispod pripada nekim drugim vremenima, a i Hajduk nije Zvezda, koliko god nam bili mrski.
    stjepan-lamza-mural-372x400.jpg
  • marcio amoroso
    44.3k

Nema to ništa sa Bogovima i vragovima Deda. Da si bio na prijateljskoj protiv Kryvbasa i vidio kakve je ovacije dečko dobio kad je ulazio na teren shvatio bi da mu ovakve mutave izjave ne trebaju i da njima ne pridonosi nikome.
  • Olmic
    5.1k
    Za mene ako si dinamovac, ali pravi istinski dinamovac onda opcija Hajduk ne postoji. Ako imas ponudu Hajduka znaci da imas i jos klubova i onda nema potrebe da ides tamo.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Zato sam na početku postavio pitanje vrijedi li i za ostale poslove. Ali dobro da to kaj kažeš, mi šljakeri smo u drugoj poziciji hahaha
  • deda
    39.5k
    Pa ja baš mislim da sam 100% u pravu. ljudi od njega pokušavaju činiti Boga, a sad ćemo ga pretvoriti u vraga. Ni jedno ni drugo ne odgovara istini.
  • Bjelko77
    45
    MIslim da je većina vas tu malo previše idealistična. Svi koji pričate da ne bi išli u Hajduk za ništa, mislim da bi promijenili mišljenje kad bi imali izbor igrati u nekom Slavenu za par tisuća eura mjesečno ili u Hajduku za par desetaka tisuća.

Zaboravaljate da nogometaši taj posao mogu raditi maksimalno 20 godina i osim ako nemaju izraziti nogometni IQ da se bace u trenere, moraju u tih 20 godina maksimizirati svoju zaradu pa da u igračkoj penziji mogu normalno živjeti bilo od nekih kamata ili pokretanja svojeg biznisa. I meni je to sasvim u redu. Nije Mudražija neki veliki talent i apsolutno ne bih imao ništa protiv toga da si je dečko odlučio osigurat svoju egzistenciju igrajući u Hajduku.
  • marcio amoroso
    44.3k

Gle, nositi Dinamov dres ne znači samo trenirati i igrati nego i znati se ponašati pa i odgovarati na pitanja. Sam je sebe sjebao.
  • Crusades
    17.5k
    Dečko 2 tjedna nakon kaj mu se sa zapada (neopravdano) skandira izjavi da ne bi odbio ove dolje. Očigledno ne zna gdje je došao.

Jebo ga hajduk da ga jebo.
  • rokikaciga
    4k
    Dečko 2 tjedna nakon kaj mu se sa zapada (neopravdano) skandira izjavi da ne bi odbio ove dolje.Crusades

Treba procitat izjavu

"Da me Dinamo nikad nije htio, sigurno bih išao u Rijeku, Osijek, Hajduk, negdje vani"

Ti bi se vucarao po Belupima, Lokomotivama za 3-4-5 tisuca eura umjesto da odes u Hajdug za 10ak tisuca da te Dinamo nikad nije zvao? Daj ne kenjaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.