• Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Rijeka ima ponudu iz Francuske za Zlomislića oko 800k plus neki bonusi sitniFazeN

Stoji na TM Monterpelier, a nisam nigdje vidio kod nas da se o tome piše, možda se o tom radi
  • Dzoni
    1.7k

Levadia Tallinn, 22 sezone kvalifikacija i neuspjeha
    EDIT: ako se uračuna i intertoto kup, onda je 25 sezona
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    isao sam provjeriti na sofi i zadnju asistenciju je imao 30.10.2022 u remiju protiv Lokosa :lol:
  • ElDorado
    5.2k
    Uglavnom najviše mi ide na kuac to nametljivo hvaljenje Miškovića i njegovog načina vodjenja kluba. Kako je sve zajebao, sve prodao i osvojio prvenstvo i kup. U konačnici lik je zajebao samo klub i navijače jer očekuju nešto što nikad neće dobiti a to je glad za sportskim uspjehom. Miškoviću nije cilj nikakav sportski uspjeh, njemu je osnovni cilj bio Kantrida kao kruna njegovog poslovnog cilja i uspjeha.
    Nažalost po klub sreća koju je imao sa Jakirom i selekcijom sada je potpuno istrošena.
  • Olmic
    5.1k
    raspravlja se o ovom cijelo jutro, ti citas sam par tema ili?
  • crophantom
    1.3k
    sorry, propustio sam, evo maknuto
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Ahhaha Bel i 100 prekrsaja u Splitu. Igram penal.
  • Jay
    2.4k
    Vukovar raskinuo ugovor s malim čedomirom koji je trebao braniti protiv nas.
    Šteta, baš me veselila ideja gledat ga kako stalno ide po loptu u mrežu.
  • Kruno
    994
    Nedopustivo je sto to nisu znali od ranije.
  • Pacho
    3.5k
    @FazeN

Sta orjuna planira sa Sigurom? Opet na klupi, a laprdaju o nekim velikim iznosima za transfer.
  • don
    15k
    godina stabilizacije
  • FazeN
    649
    Sta orjuna planira sa Sigurom? Opet na klupi, a laprdaju o nekim velikim iznosima za transfer.Pacho

:lol: :lol: koji iznosi za transfer haha, to oni sanjaju. Dok je Garcia tamo neće izvući kikiriki za njih, a pritisak sezona nije ni počela raste, jer Hajduk ima financijskih problema, i bez Europe njihov spas su samo prodaja Sigura i Pukija(Durdov je siguran, kupio je Garciu).
    Sigur I Puki imaju iste predstavnike koji nisu sretni također odnosom Garcie prema njima, Hajduk isto nije sretan, ali Garcia radi i rezultate zasad ima.
    Rekao bi po onom što znam da je Sigur u boljoj poziciji definitivno i da napravi transfer (za njega ima interesa) i da igra nekad (ali ne prvih 11, Karacic je siguran bek, a Sigur je trenutno samo "zamjenska šestica", a što će biti onda ako dovedu šesticu jer Hajduk na tom radi?)..
    dok za Pukija nema niti interesa drugih klubova nit je on trenutno zamjenski igrač nekome čak je mladi Skoko ispred njega, Benrahou također..a kad se vrati Livaja koji će dosta igrati iza napadača ovu godinu, Puktas može u zaborav.
  • Keyser Soze
    15.2k
    dok za Pukija nema niti interesaFazeN

Ja sam čuo da mu spremaju transfer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.