• plavi72
    1.6k
    Može li netko tko prate mlađe(u16) mi potvrditi da je trener,jedan od trenera Tomislav Marić ,bivši naš reprezentativac,proslavio se u Wolsburgu)Boban stvarno radi temeljito i dovodi kvalitetne trenere ,a za Tomija ću reći i čestita,poštena,kvalitetna,školovana,iskusna,trenera.
    Ne mogu naći to,a brat mi njegov (isto bivši reprezentazivac,Mario)upravo rekao,na pitanje gdje je Tomi(susjedi smo u Cimu,Mostaru,ali oni žive u Njemačkoj dođu 1-2 godišnje)?U tvom Dinamu u16!
  • Droljo
    20.1k

Mislim da je on i prije bobana tu ako nisam nešto pomiješao...
  • Maki17
    263
    Da on je trener, bio nedavno u Karlovcu na turniru koji je Dinamo i osvojio. I dalje malo duža kosa svezana u rep. Mislim da je došao ovo ljeto
  • plavi72
    1.6k
    Rekao mi je njegov brat da je već osvojio neki turnir(to je to) i da je s njim Filipović(zna ga jer su igrali u Austriji) i da je zadovoljan klincima(momcima),a u njega je repić,frizurica,šminka uvijek bila sigurno jako,jako kvalitetna osoba,puna iskustva,djeca/momci od njega puno mogu naučiti o nogometu što je u tim godinama iznimno važno,koliko je težak taj prijelaz u seniore svi znamo,ali i osoba koja ne krije ljubav prema obitelji,svom hrvatskom narodu,domovini,vjeri.
  • Calello5
    128
    Jel će bit free prijenos Ramljaka na Dinamo+ ili je potrebno uzet pretplatu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.