• rioda
    9.6k
    To mi smetaIzet Hajrović

Ima li nešto što te posljednjih mjeseci ne smeta? :rofl:
  • Izet Hajrović
    6.1k
    naravno da ima, samo što oko dobrih stvari nisam toliko aktivan jer eto, kad je nešto dobro, nema se tu što previše komentirati, a glupo je vidjeti 20 identičnih upisa tipa "Bravo Zvone", "Odličan potez", ali argumentirao sam i pohvalio neke dobre poteze poput McKenna-e, Valinčića, dobre cijene za Vidovića, Villara, Ljubičića, rješavanje Ademija, Moharramija i Ristovskog nije znanstvena fantastika da bi se svršavalo na to, opravdavao sam prodaju Baturine za tu cijenu kakava je i svakako su to dobri potezi. Naravno, ekipa se lovi na ono što nije u skladu s mišljenjem većine, sada je postao problem ako netko drugačije gleda na skandiranje i ovacije pa mi dvadesetak profila pokušava objasniti istu stvar koju ja kužim, ali i dalje to nije u skladu s mojim standardom koji smatram prikladnim za skandiranje ili ovacije. Modrić je godinama u Realu čekao na ovacije i to je bilo veliko priznanje. Neki dan su mnogi jezik pregrizli kad su se sjetili da su sa sjevera skandirali Luki Ivanušecu, je li on zaslužio ovacije? Činio se on ok, Dinamovac, ali nitko ne zna pozadinu za koju se ispostavilo da mu baš i ne ide na čast.
  • Šteco
    1.1k
    Izleti mi ovaj video na fb https://www.facebook.com/share/v/1C2KAbAw22/ , reko mogao bi to na Zonu stavit, kad ono, opet neke borbe. Treba mi pauza od foruma...

Izet.jpg
  • Vratite nam Istok
    566
    Neki dan su mnogi jezik pregrizli kad su se sjetili da su sa sjevera skandirali Luki Ivanušecu, je li on zaslužio ovacije? Činio se on ok, Dinamovac, ali nitko ne zna pozadinu za koju se ispostavilo da mu baš i ne ide na čast.Izet Hajrović

O čemu se radi?
  • Miro Vugrinec
    9.4k
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/evo-sto-je-dinamov-nogometas-odgovorio-na-pitanje-bi-li-ikad-otisao-u-hajduk-20250807

Do sad najbolja, najpoštenija i najiskrenija izjava jednog nogometaša u ohoho vremena. Puno mi je draže kad neko da ovakav normalan i realan pogled kao i Mudri. Kad kaže da mu se karijera nije razvila da dođe do Dinama, da bi sigurno otišao u Osijek, Rijeku, Hajduk jer svako gleda sebe i svoju egzistenciju.

To je jedina istina i to je razmišljanje 99 posto nogometaša, uvijek vise cijenim ovakve izjave nego fejk i proljev izjave poput : "Da vas ispravim, nema većeg kluba od Dinama."
    Pa par mjeseci poslije u možda 40 klub engleske taj isti ode.

Da su igrači iskreni i pričaju sto zapravo misle, a ne dodvoravaju se navijačima s fake izjavama ala Rile, bilo bi i puno vise poštovanja među navijačima i među klubovima. Tako da svaka čast Mudri na iskrenoj izjavi, najlakše si mogao rec ne bih nikad otišao u Hajduk i pokupiti još koji poen kod navijača, ali ti si rekao istinu i ono sto velika većina nogometaša misli, ali neće reci, a to je da svako gleda sebe
  • Crusades
    17.5k
    Sve je to lijepo, ali tko god da ide s razmišljanjem da bi otišao dolje (bez obzira na to jel te Dinamo zvao ili ne) za mene nije pravi navijač Dinama.

Pa nek bude 100 puta profesionalac.
  • NitkoBitan
    30k
    Obicni ljudi odbijaju neke poslove jer ih je sramota to radit a nogometasi pricaju o nekoj "egzistenciji" i nemogucnosti odbijanja nekih ponuda... dajte najte :rofl:

Ak imas ponudu tovara znaci da imas i nekoliko drugih ponuda. Da bi za par eura vise otisao dolje znajuci da neke ljude u rodnom gradu necu moc u oci pogledat...
  • NKDZ86
    5.1k
    znači ništa od Mudrog na dresu :rofl:
  • marcio amoroso
    44.3k
    Poznajem osobno bivšeg igrača Dinama kojeg su dolje zvali i nudili zemljišta na Braču (stvarno), dobar ugovor i svašta nešto pa dečko nije cimnuo na taj poziv, a nikada nije razvikan kao neki veliki Dinamovac. Sada ekipa Mudrog diže u nebesa, a lik hladno izjavi da bi za svoju karijeru išao dolje.

Cijenim ga, daleko od toga da ću ga vrijeđati, ali u mojim očima je samo prolaznik kao i skoro svi ostali.
  • Paggini
    62.9k
    To je jedina istina i to je razmišljanje 99 posto nogometaša, uvijek vise cijenim ovakve izjave nego fejk i proljev izjave poput : "Da vas ispravim, nema većeg kluba od Dinama."
    Pa par mjeseci poslije u možda 40 klub engleske taj isti ode.
    Miro Vugrinec

Ovo je dosta zlonamjerno napisano i potpuno nepotrebno u ovoj raspravi o Mudražiji.
  • Laugreano
    4.5k
    Pa mislim da je i jedan igrač koji je bio aktivan na sjeveru, bio pred potpisom za hajduk, ali mu propalo zbog 1986 tetovaze.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Sve je to lijepo, ali tko god da ide s razmišljanjem da bi otišao dolje (bez obzira na to jel te Dinamo zvao ili ne) za mene nije pravi navijač Dinama.Crusades

Vrijedi li to za druge poslove? Tipa nudi vam netko posao održavanja web stranice Hajduka, a dosad ste radili taj posao za neku žnj firmu za duplo manju plaću. Mislim tko bi bio dosljedan svaka čast, ali u konačnici to je nogomet, ne nudi ti posao neprijateljska obavještajna služba
  • marcio amoroso
    44.3k

Rijetki su dosljedni i zato te rijetke treba još više cijeniti.
    Ovi kao on prolaznici i tjt.
  • The Undertaker
    8.5k
    Pa svi su, na neki način, prolaznici jer nitko ili vrlo mali broj karijeru završi u Dinamu. Mislim, ako se klub hladno riješi igrača kad mu ne treba onda ne vidim problem i da se igrač riješi kluba.
    Generalno, nemam problem da igrači koji navijaju za Dinamo odu u Hajduk ako ih Dinamo neće. Neka idu gdje misle da će im biti bolje. Kranjčar i Brekalo su iznimke.
  • mali M
    8.3k
    Vrijedi li to za druge poslove? Tipa nudi vam netko posao održavanja web stranice Hajduka, a dosad ste radili taj posao za neku žnj firmu za duplo manju plaću. Mislim tko bi bio dosljedan svaka čast, ali u konačnici to je nogomet, ne nudi ti posao neprijateljska obavještajna službaTvrdica McTvrdi

Evo ja ti prvi odbijam takve poslove... I uopće se ne radi o velikoj Dinamovštini nego sam takav u svim segmentima života i jasno mi je da su neke stvari puno važnije od novaca... Nije to "samo nogomet" nit je "samo posao"... Čak nebi rekao da je stvar dosljednosti nego karaktera... U takvim se zapravo situacijama prepoznaje autentičnost...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.