• Eduardo
    25.4k
    SMRADE MALI, dio si kluba iz Vukovara, grada čije ime u Hrvatskoj, a i normalnom ostatku svijetu nosi nezamislivu težinu, simboliku i bol... dužan si znati što to znači i što su tvoji idoli radili u tom gradu.. pi*ka ti materina, tebi i četnicima.

U slučaju da ljudi iz kluba ne znaju ove stvari, a još gore ako znaju i dopuštaju trebali bi duboko preispitati svoje temelje i vrijednosti.

Sutra za Vukovar brani Marino Bulat..kolko god bi voljeli suprotno:)FeelCool

Mjesec dana nakon registracije si čekao da se aktiviraš i prosvijetliš nas? I, da... boli nas ku*ac. To ništa na mijenja na stvari.
  • Hnlovac
    2.9k
    S razlogom su neki govorili da ajmo stati na spomenu toga, situacija nije vrijedna dizanja sveg na noge

Na nama je da sutra odigramo na 100% a neka se ostalim stvarima bavi Vukovar

I slažem se sa db izbjeglicom, dizanjem ovog u medije će se samo Napraviti kupus. Ako klubu sa 1991 u imenu ne smeta situacija, ne vidim zakaj bi Dinamo ista napravio
  • IvanPerić1945
    179
    Sinoć pratio 372 stranice, a danas "samo" 362
  • FazeN
    640
    Napisao sam ja objavu i kontaktirao sam klub Vukovar preko nekih ljudi.
    Sve u svemu sramota, al ajmo im 5 komada sutra.
  • IvanPerić1945
    179
    I Vukovar izbrisao najavu utakmice sa njegovom slikom. Klub nije ni znao da je mali četnik
  • NKDZ86
    5.1k
    četnici van iz Vukovara!
  • Twisted1
    891
    Ko si pak ti?vjeko1701

S obzirom da zna tko brani sutra i kakav mu je komentar bio, prilično je jasno?
  • Dudu9
    1.9k
    Šifo sad izjavio branit će Marino Bulat
  • Blueshadow86
    3.9k
    Očekujem sličan sastav kao prošlo kolo protiv Osijeka.
    Halo ljudi, tek je 2. kolo, nema podcjenjivanja i opuštanja. Lako se u nastavku tekme ispremiješa sastav ukoliko rezultat bude kakav svi mi želimo.
  • Droljo
    20.1k

Tako je. Treba se i 'prva momčad' raspucat i uigrati. Gdje ćeš bolje prilike nakon teške utakmice u Osijeku doma ugostiti Vukovar.
  • Keyser Soze
    15.2k
    Kad je presica?
  • Dudu
    2.6k
    - odgovor od Vukovara na IG

Pozdrav, hvala na javljanju
    Reagirati ćemo u skladu sa Strategijom društvene odgovornosti.
    Lp, Marijana, marketing HNK VUKOVAR 1991

- poslano rano jutros:

"Pozdrav, kako komentirate da Vam brani decko koji prati cetnicke profile na Instagramu?"
  • Filip85
    437
    Imaju oni "svoj" klub, ona Sloga ili kak se već zove, pa nek tamo ide...
  • FazeN
    640
    Bravo za sve koji su uhvatili malog u ovim stvarima. Dobio sam direktan odgovor od Vukovara da će mali biti riješen u kratkom roku :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.