• Eduardo
    25.9k
    SMRADE MALI, dio si kluba iz Vukovara, grada čije ime u Hrvatskoj, a i normalnom ostatku svijetu nosi nezamislivu težinu, simboliku i bol... dužan si znati što to znači i što su tvoji idoli radili u tom gradu.. pi*ka ti materina, tebi i četnicima.

U slučaju da ljudi iz kluba ne znaju ove stvari, a još gore ako znaju i dopuštaju trebali bi duboko preispitati svoje temelje i vrijednosti.

Sutra za Vukovar brani Marino Bulat..kolko god bi voljeli suprotno:)FeelCool

Mjesec dana nakon registracije si čekao da se aktiviraš i prosvijetliš nas? I, da... boli nas ku*ac. To ništa na mijenja na stvari.
  • Hnlovac
    3.2k
    S razlogom su neki govorili da ajmo stati na spomenu toga, situacija nije vrijedna dizanja sveg na noge

Na nama je da sutra odigramo na 100% a neka se ostalim stvarima bavi Vukovar

I slažem se sa db izbjeglicom, dizanjem ovog u medije će se samo Napraviti kupus. Ako klubu sa 1991 u imenu ne smeta situacija, ne vidim zakaj bi Dinamo ista napravio
  • IvanPerić1945
    191
    Sinoć pratio 372 stranice, a danas "samo" 362
  • FazeN
    1.7k
    Napisao sam ja objavu i kontaktirao sam klub Vukovar preko nekih ljudi.
    Sve u svemu sramota, al ajmo im 5 komada sutra.
  • IvanPerić1945
    191
    I Vukovar izbrisao najavu utakmice sa njegovom slikom. Klub nije ni znao da je mali četnik
  • NKDZ86
    5.5k
    četnici van iz Vukovara!
  • Dudu9
    1.9k
    Šifo sad izjavio branit će Marino Bulat
  • Blueshadow86
    4k
    Očekujem sličan sastav kao prošlo kolo protiv Osijeka.
    Halo ljudi, tek je 2. kolo, nema podcjenjivanja i opuštanja. Lako se u nastavku tekme ispremiješa sastav ukoliko rezultat bude kakav svi mi želimo.
  • Droljo
    20.6k

Tako je. Treba se i 'prva momčad' raspucat i uigrati. Gdje ćeš bolje prilike nakon teške utakmice u Osijeku doma ugostiti Vukovar.
  • Keyser Soze
    15.8k
    Kad je presica?
  • Dudu
    2.6k
    - odgovor od Vukovara na IG

Pozdrav, hvala na javljanju
    Reagirati ćemo u skladu sa Strategijom društvene odgovornosti.
    Lp, Marijana, marketing HNK VUKOVAR 1991

- poslano rano jutros:

"Pozdrav, kako komentirate da Vam brani decko koji prati cetnicke profile na Instagramu?"
  • Filip85
    617
    Imaju oni "svoj" klub, ona Sloga ili kak se već zove, pa nek tamo ide...
  • FazeN
    1.7k
    Bravo za sve koji su uhvatili malog u ovim stvarima. Dobio sam direktan odgovor od Vukovara da će mali biti riješen u kratkom roku :)
  • gledatelj
    1k
    Baš gledam presicu. Kovačević kaže kako svi treniraju i svi su zdravi. 5 sekundi kasnije novinar postavlja pitanje dal' ima ozljeđenih igrača. Koda se natječu tko će postaviti gluplje pitanje.
    Stvarno treba ukinuti te presice jer nemaju baš nikakvog smisla. Treneri ponavljaju iste stvari, novinari pitaju gluparije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.