• Droljo
    20.1k
    Ne vjerujem niš dok mi ai ne napravi sliku
  • FazeN
    656
    Ma lako jel on Zvezdas ili ne, mene zanima ovaj dio cetnici_1941 to je za tešku kaznu.
  • Sajla
    11.7k
    to treba samo sprdati...db-izbjeglica

da, treba i sprdati. ali njegov klub, HRVATSKI Nogometni Klub Vukovar 1991 mora nešto poduzeti u vezi toga da za njega igra netko kome su idoli četnici. kužim ja da navija za zvezdu kao i hrpa drugih Srba, ali neke granice moraju biti poštovane.
  • db-izbjeglica
    18k
    kao prvo, to je problem vukovara kao kluba, imaju prefiks hrvatski, sufiks 1991, šahovnicu na grbu, a u svojim redovima imaju takve igrače.

ne možeš četnika kriviti što je četnik...

poželjeti mu toplu dobrodošlicu na maksimir, isprdati balavca, uvaliti mu 7-8 komada i ajd bok.

Kažem, dizanjem buke oko toga samo će ispasti mučenik u očima sličnih.
    preko granice jedva čekaju u svoje propagandne svrhe.
  • Paggini
    62.9k
    Osoba koja otvoreno prati četničke stranice na društvenim mrežama nema šta raditi u HNLu.

I otvoreno navijanje za crvenu zvezdu mi je na granici, ali ovo je teški prijestup što se mene tiče. Kao da, ne znam, u ukrajini igra neki rus koji otvoreno lajka putinove i ruske nacionalističke stranice.
  • Crni86
    13.8k
    Pa netko je na ovu temu bio stavio sliku cini mi se ili?

Samo je trenutno ne nalazim.
  • vjeko1701
    17.3k
    Kaj se mene tiče, nek navija za koga hoće, nek prati stranice vezane uz taj klub. Sve legitimno. Bilo kakav i ponavljam BILO KAKAV spomen ili implikacija potpore srpskom separatizmu u Hrvatskoj, velikosrpskoj ideologiji ili četničkom isprdku MORA biti uklonjen iz svih pora ovog društva. Tu nema kompromisa, nema razumjevanja. Posebno u sportu.

Ako ga to pretvori u mučenika pred sličnima ili ako će radi toga kmečati Pupovac ili Vučić tim bolje i slađe. Znači da smo na pravom putu. Neka kmeče od Washingtona do Tokija. Neka na koljenima plaču pred sudom za ljudska prava. Ko ih jebe.
  • Sajla
    11.7k
    Kažem, dizanjem buke oko toga samo će ispasti mučenik u očima sličnih.db-izbjeglica

ni ne mislim da Dinamo nešto treba poduzimati. ali da bi sad svi skupa trebali šutjeti i praviti se da je sve ok, ne prihvaćam ni to.
    a kaj se tiče njemu sličnih, imaju oni dovoljno "mučenika" koji svi zajedno, a skupa s malim Nedićem i njemu sličnima mogu u 3pm. da se ne bi još brinul o tome kaj će oni mislit.
  • FazeN
    656
    O ovom ne treba šutiti, tko god misli suprotno je dio problema.
  • Droljo
    20.1k

Ne laprdaj.
  • FeelCool
    0
    Sutra za Vukovar brani Marino Bulat..kolko god bi voljeli suprotno:)
  • don
    15k
    ne prati ih više. Ili prati forum ili je dobia poruke na instagramu
  • Filip85
    442
    Bilo kakav i ponavljam BILO KAKAV spomen ili implikacija potpore srpskom separatizmu u Hrvatskoj, velikosrpskoj ideologiji ili četničkom isprdku MORA biti uklonjen iz svih pora ovog društva.vjeko1701

Ali riba smrdi od glave, prvo bi trebalo zabraniti izlaženje Novosti dok god predstavljaju politički velikosrpski tjednik, a ne tjednik koji brine o potrebama jedne nacionalne manjine.
  • NitkoBitan
    30k
    Dobro, apsolvirali smo sve. Sutra na teren pred punim tribinama izlazi nova mlada momcad koja zasluzuje podrsku. Dovoljno smo pisali o nekom nebitnom klincu, njime nek se sad drugi bave. Uostalom neka tribine pricaju svoje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.