• Droljo
    20.6k
    Ne vjerujem niš dok mi ai ne napravi sliku
  • FazeN
    1.7k
    Ma lako jel on Zvezdas ili ne, mene zanima ovaj dio cetnici_1941 to je za tešku kaznu.
  • Sajla
    12.7k
    to treba samo sprdati...db-izbjeglica

da, treba i sprdati. ali njegov klub, HRVATSKI Nogometni Klub Vukovar 1991 mora nešto poduzeti u vezi toga da za njega igra netko kome su idoli četnici. kužim ja da navija za zvezdu kao i hrpa drugih Srba, ali neke granice moraju biti poštovane.
  • db-izbjeglica
    18.3k
    kao prvo, to je problem vukovara kao kluba, imaju prefiks hrvatski, sufiks 1991, šahovnicu na grbu, a u svojim redovima imaju takve igrače.

ne možeš četnika kriviti što je četnik...

poželjeti mu toplu dobrodošlicu na maksimir, isprdati balavca, uvaliti mu 7-8 komada i ajd bok.

Kažem, dizanjem buke oko toga samo će ispasti mučenik u očima sličnih.
    preko granice jedva čekaju u svoje propagandne svrhe.
  • Paggini
    66.7k
    Osoba koja otvoreno prati četničke stranice na društvenim mrežama nema šta raditi u HNLu.

I otvoreno navijanje za crvenu zvezdu mi je na granici, ali ovo je teški prijestup što se mene tiče. Kao da, ne znam, u ukrajini igra neki rus koji otvoreno lajka putinove i ruske nacionalističke stranice.
  • Crni86
    14.5k
    Pa netko je na ovu temu bio stavio sliku cini mi se ili?

Samo je trenutno ne nalazim.
  • vjeko1701
    17.9k
    Kaj se mene tiče, nek navija za koga hoće, nek prati stranice vezane uz taj klub. Sve legitimno. Bilo kakav i ponavljam BILO KAKAV spomen ili implikacija potpore srpskom separatizmu u Hrvatskoj, velikosrpskoj ideologiji ili četničkom isprdku MORA biti uklonjen iz svih pora ovog društva. Tu nema kompromisa, nema razumjevanja. Posebno u sportu.

Ako ga to pretvori u mučenika pred sličnima ili ako će radi toga kmečati Pupovac ili Vučić tim bolje i slađe. Znači da smo na pravom putu. Neka kmeče od Washingtona do Tokija. Neka na koljenima plaču pred sudom za ljudska prava. Ko ih jebe.
  • Sajla
    12.7k
    Kažem, dizanjem buke oko toga samo će ispasti mučenik u očima sličnih.db-izbjeglica

ni ne mislim da Dinamo nešto treba poduzimati. ali da bi sad svi skupa trebali šutjeti i praviti se da je sve ok, ne prihvaćam ni to.
    a kaj se tiče njemu sličnih, imaju oni dovoljno "mučenika" koji svi zajedno, a skupa s malim Nedićem i njemu sličnima mogu u 3pm. da se ne bi još brinul o tome kaj će oni mislit.
  • FazeN
    1.7k
    O ovom ne treba šutiti, tko god misli suprotno je dio problema.
  • Droljo
    20.6k

Ne laprdaj.
  • FeelCool
    0
    Sutra za Vukovar brani Marino Bulat..kolko god bi voljeli suprotno:)
  • don
    15.4k
    ne prati ih više. Ili prati forum ili je dobia poruke na instagramu
  • Filip85
    617
    Bilo kakav i ponavljam BILO KAKAV spomen ili implikacija potpore srpskom separatizmu u Hrvatskoj, velikosrpskoj ideologiji ili četničkom isprdku MORA biti uklonjen iz svih pora ovog društva.vjeko1701

Ali riba smrdi od glave, prvo bi trebalo zabraniti izlaženje Novosti dok god predstavljaju politički velikosrpski tjednik, a ne tjednik koji brine o potrebama jedne nacionalne manjine.
  • NitkoBitan
    30.9k
    Dobro, apsolvirali smo sve. Sutra na teren pred punim tribinama izlazi nova mlada momcad koja zasluzuje podrsku. Dovoljno smo pisali o nekom nebitnom klincu, njime nek se sad drugi bave. Uostalom neka tribine pricaju svoje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.