• Infinity
    19.3k
    Tek sad vidim da ovi pacijenti nisu nikog dobili vec sedam utakmica u nizu u Europi :snicker: Zadnja pobjeda neki rumunji za koje nikad nisam cuo, iako su igrali s njima :lol:
  • Bjelko77
    45
    Ja bih bio najsretniji da se sazna da je Rijeka prodala utakmicu jer me ovo fakat brine.
    Fakat nemrem vjerovat da hrvatski prvak na svom terenu nemre dobiti polu-amatere iz Irske, čija je reprezentacija 60 na FIFA ljestvici. Usporedbe radi, Irska ragbi repka je treća, a naša 46. Znači mi smo bolji u ragbiju, nego oni u nogometu.

Da nema Dinama, hrvatski nogomet ne bi postojao. I mene to jako zabrinjava. Ne brine me zbog Dinama, ali me brine zbog reprezentacije. Ne znam koliko je održivo to da Hrvatska ima samo jedan klub koji je nekakav bitni faktor u europskom nogometu.
  • Crni86
    13.8k
    gotovo sigurno ce proci daljeInfinity

Jako optimisticno.

Nisu ih uspjeli ozbiljnije doma stisnut, kamoli da ce to uspijet u Irskoj. A irci kao irci su tvrd orah kad ih treba probit.

Kaj se tice nas, ovaj rezultat je top. Rijeka prije neg mi dolazimo na rukevicu u gostima mora s najjacim snagama. Navijam za sto duzi x da moraju stiskat i trosit se. Pa neka zabe u 90. za 0:1 i onda spuse na penale.
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    Neka mi još neki Rijecanin spomene Dinamo u bilo kakvim negativnom kontestu. Sinoc gledam ,i nevjerujem.. osøzgubili doma od momcadi koja se nakon 7 godina mislim vratila u najviši irski rank. Zamislio jebeni irski. I tamo su trenutno 5. Na tablici. Amateri ,Sam Jankovic vrijedi ko svi oni. Ptkoga smo mi izgubili titulu. Ma neka je Boban potjerao toliko igraca. Oninsta su ostali trebali su se Sami odreci Pola place pa sve ispocetka. Kad vratia titulu evo Duplo. Bravo Zvone , a mi se samo od sad uzdat u sebe i u svoje kljuse i Ono bodova za koeficijenti sto Sami napravimo. Od ovih nema kruha . Sumnjam da ce i tovari bolje proci
  • Kermit
    636

Baš si dobro rekao, "od koga smo mi izgubili titulu". Oni misle da su je osvojili, ma kiflu su osvojili. Žalosno da žalosnije ne može biti. Oni su se nadali LP, a bit će sretni ako dohvate Konferencijsku.
  • vjeko1701
    17.3k
    Rumunjski drugoligaš.
  • Omake
    10.9k
    Malo matematike. Ako se Dinamo u europi u zadnjih pet godina, zamjeni sa prosječnim učinkom hnl ekipa u Europi, hrvatski koeficijent bi bio 15.7 samo 0.8 bodova veći od Republike Irske koja je sada 31. liga u Europi po tom kriteriju.
    HNL je zbog Dinama deset mjesta više od toga. Samo i isključivo zbog Dinama.
  • Progressive overload
    247
    Sve je to istina ali ti ne razumiješ, mi zbog padobrana pobjeđujemo Chelsea, Milana, nikad slabijeg RB, jadne slovačke prvake. Zbog P - A - D - O - B - R - A - N - A.
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Vrlo jednostavan odgovor ces dobit. Da su Hajduk i Rijeka sve ove godine imali te padobrane i oni bi nakupili vise bodova. Za croficijent je bolje da Dinamo ne bude prvak, ako su dobri uspit ce i ovako. Pivaj.
  • PetkoDaniOršaGol
    519
    Ultimativna sramota jučer. Oči su mi krvarile.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Kada god netko spomene padobran, postaviš isto pitanje. Koliko puta u 15 godina smo mi ušli u LP (dakle bez padobrana), a koliko puta oni u svoje grupe? Odgovor za magarad i šarane je - 0. Dok mi imamo 7 LP (ak nisam zajebo kalkulaciju :lol: )
  • marcio amoroso
    44.3k
    Rijeka je izgubila Djouahru i Selahija, Rijeci nije igrao Fruk, Rijeka ovo, Rijeka ono.

Rijeka se jučer osramotila isključivo zbog svog trenera koji je teška p…. i koji u Europi u 7 utakmica nije pobijedio nikoga, a nisu baš igrali protiv divova. Taj čovjek je samo na osnovu naše sramotne, ali doista sramotne sezone uzeo duplu krunu i teška je neznalica.
  • Infinity
    19.3k
    E sad se sjecam. I tad je bila neka prica da su ovi top 3 u drzavi, ali im ne daju da igraju prvu ligu :lol:
  • rokikaciga
    4k
    Jebote njima Fruk ne igra, a mi smo osvojili 11 bodova u skupinama LP bez Petkovica, nesto bez Misica, Batija, Kuleta, Zagi na golu, 3 trenera....

Sramota ovo jucer...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.