• Dinaminjo
    1.5k
    Pomislih gledajući današnje rezultste, prvenstveno Bemficu da nam fali ovakva tema..
    Mslo je teze definirsti tko je nesuden igrac, al recimo da su to oni za koje smo prema medijima pokazali interes, ali ne tuskim medijima, duh..

Samuel Dahl asist za Benficu i Ivanovic gol za Benficu u kvalama LP protiv Nice na gostovaju
  • rokikaciga
    3.9k
    Rivaldo ako se ne varam
  • Dinaminjo
    1.5k
    Ne kroz povijest nego aktualno.. u povijest mozemo 100 gofina tako..
  • Paggini
    62.7k
    Dahl nikad nije ni trebao doći u Dinamo
  • CastAway1986
    3.7k
    Raphinha nije imao ništa protiv dolaska u Maksimir, ali problem je bila - visina transfera. Zagrepčani tad nisu mogli izdvojiti 6 milijuna eura za talentiranog, ali još nedokazanog igrača, a u Vitoriji Guimaraes nisu pristajali na ništa manje. I čini se kako su bili u pravu, samo šest mjeseci kasnije Raphinha je za 6,5 mil. eura završio u Sportingu. I tada počeo raditi velike stvari koje su ga dovele do Barcelone i reprezentacije Brazila !
    Izdvojio bi jos i Taremija, Ojedu ,Kuscevica i Miereza ...
  • rokikaciga
    3.9k
    Ja cu navest jednog koji je boravio u Maksimirskoj ali u drugoj ekipi

GABRIEL MAGALHAES
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    igrao je i u prvoj ekipi protiv Rijeke i Rudesa cini mi se.
  • Izet Hajrović
    6.1k
    Saul Niguez i Thomas Partey su se isto spominjali u tom kontekstu ako se ne varam.
  • rokikaciga
    3.9k
    Ima jedan nastup za prvu ekipu al je nesudeni jer nam je bio preskup
  • DiddyGuela
    4k
    Samuel Dahl asist za Benficu i Ivanovic gol za BenficuDinaminjo

Jel to Daliban postao SD Benfice?
  • badjibadara
    6.8k
    Rijecka gromada, neprezaljeni Stjepan Radeljic
  • emilperska
    11.2k
    Jel to Daliban postao SD Benfice?DiddyGuela

Dok su neki drkali na Dantasa a.k.a. Ante Coric Benfice. Dahliban je htio jeftino dovest 2 sadasnja stvarna igraca Benfice..
  • Paggini
    62.7k
    jeftinoemilperska

Dahl otišao za 3 milijuna U ROMU, Ivanović za 5. Nije baš jeftino, a ni realno u slučaju Dahla.

Inače, ne vidim poantu ove teme iskreno, jer ako ćemo pričati o igračima koje nismo doveli niti su nas povezivali s njima, a da su se spominjali na Zoni, to je glupa tema, a ovih igrača koje smo mogli dovesti i spajalo nas se s njima, a ispali su dobri je jako kratka tema.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Omeragic i Adrian Leon Barisic mi padaju na pamet s obzirom kolke smo muke mucili sa stoperima zadnje dvije sezone. Jedan standardan u ligue 1 a drugi po ocijenama jedan od najboljih stopera svicarske lige. Oko 5m eura vrijede. Mislim da se pisalo da su propali zbog dvorskih borbi tada. Tak da bi ih stavio pod nesudene.

Mozda i brekalo? Ak se sjecam je bila prica da nisu nasi odgovorili na mail il kaj vec. Ak to nije nesudeno onda stvarno ne znam :lol:
    Plus kad ga je Cacke odkantal.

Inace prakticki 90% Rijeke :lol:
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Spominjali su se Fernandinho za vrijeme dok je jos bio u Brazilu i Ndombele koji se nije proslavio u Tottenhamu, ali se izvrtila dobra lova na njemu.

U zadnjih par godina mislim da bi na Ojedi uzeli solidnu lovicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.