• FrodoJePurger
    437
    Ahahaha kako se deru navijači shelbourna na intervjuu
  • ElDorado
    5.2k
    Ðale pogled treba ga patentirati
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    zadnje dobre utakmice u europi su odigrali u dvomecu protiv Lillea, ali to je najvise Jakirova zasluga jer je on pripremio taktiku i analizu, a Sopa je tek bio preuzeo ekipu.
  • rokikaciga
    4k
    Izveo sam zenu na spoj, nisam gledao utakmicu. Jedna od boljih odluka u mom zivotu. Klinci su mi kod staraca, vino i steak... i za desert Dalovic izgubio od Shelbourna :lol:
  • nwankwo646
    670
    Gledali svi Dinamo godinama pa pomislili da je to tek tako proći kvalifikacije.
  • shameless86
    583
    [img]http://IMG-20250806-WA0024.jpg
  • Peškaman
    7.5k
    Mi se najmanje imamo pravo smijati, Shelbourne im je uvalio dva gola u gostima. Mi smo prošle sezone njima uspjeli dati dva gola u četiri utakmice.
    Ovakvom predstavom uopće nisam uvjeren da će oni igrati europske skupine.
  • CastAway1986
    3.7k
    mozda nije jadni Đale mislio na Chelsea iz Engleske :lol:

Berekum Chelsea F.C. (Ghana): The Ghanaian club was previously known as Bechem Chelsea.
    Dandenong City SC (Australia): This Australian team was formerly called Chelsea Hajduk Soccer Club.
    • Glenfield Rovers (New Zealand): This New Zealand club was once known as Chelsea F.C.
  • Josip Frank
    61
    A sad su vidli oni jazavci sa tribine kaj su rekli da je najbolje za hrvatski nogomet da Dinamo ne osvoji naslov.Twisted1

Možda glupo zvuči, ali skroz su bili u pravu, naravno samo glede prošle sezone...

Dinamo je prošle sezone igra za kurac u HNL-u i na kraju nismo uzeli nijedan trofej zahvaljujući "senatorima", "pojačanjima" i vrsnom sportskom direktoru.
    Da se prošle sezone osvojia naslov vjerojatno se nebi dogodia ovakav remont, i u klubu bi opet ostalo šljama zbog kojeg smo cilu prošlu sezonu rezultatski patili...
    Srećom mi smo veliki europski klub, pa idemo direktno u Europa ligu, to nam je dalo priliku da osvježimo svlačionicu i uigramo ekipu za sezonu.

Naše neosvajanje je dalo ovim specijalcima čak 3 prilike da izbore bar jedno europsko natjecanje šta bi dobro utjecalo na nacionalni koeficijent, ali jebiga, nisu sposobni ni irski poluamaterski klub pobjedit...
    Ako od ovih ispadnu valjda neće izgubit od kluba s Farskih otoka ili iz Sjeverne Irske, to bi bila doslovno najveća sramota u povijesti HR nogometa,
    tri protivnika, dva iz amaterskih liga, 3 ispadanja...

A spominjat Hajduka u kontekstu Lige prvaka tek nema smisla, oni su prošle sezone igrali još gore od Rijeke, i strašno je i zamislit kakve bi oni rezultate ostvarili, kad su jedva prošli Ziru koja je imala igrača manje 45 minuta
  • Infinity
    19.3k
    Rijeka je bolja ekipa i gotovo sigurno ce proci dalje, ali je ovo sramota za cijelu ligu. Ovakve stvari si ne moze dozvoliti ozbiljan klub, pogotovo prvak.

Ostaje zal sto Varazdin nije izvukao Ziru ili Shelbourn, jer su ostavili dojam da bi ih nabili bez po' muke.

Na nama je sad da iskoristimo prvi krug i upisemo 9 pobjeda. Remi bih prihvatio jedino u Varazdinu. Rijeku i Hajduka moramo posramiti na njihovim terenima. Useremo li tamo, pustio bih nasim igracima cijelim putem kuci da prisilno gledaju nastupe naseg protivnika u Europi.
  • Pavinho
    338
    Ako Shelbourn stane u niski blok, natrpaju se u 16erac, sto vjerovatno i hoce...Rijeka nece dati gol do prekosutra
  • shameless86
    583
    ide bunkerica iraca tamo..ne vjerujem da rijeka ovo može okrenuti
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Vidim sad da se još uvijek ne zna ima li Fruk kaznu za uzvrat ili ne, kak je to moguće? Na stranu sad naše sprdanje, ali nije isto pripremati utakmicu s njim i bez njega...
  • Droljo
    20.1k
    Imam samo za reći: Radeljić! Jel još uvijek postoje kolege koje bi dale 2 mil ili bilo kakav novac za njega? Dobro ste me prali pola godine jer sam bio među rijetkima koji su znali da je lik drvo drveno. Ljudi, mi smo dinamo a radeljić je igrač za rijeku :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.