• LovroZG
    1.3k
    Kahlina je kiks golman. Ima strašne reflekse, al zna imat problema s hvatanjem lakših lopti. Zagorac je bio odličan golman u Splitu i Loksi, pa i prije je dobro igro za nas kad bi stao na gol, no zadnjih par tekmi, tj. zadnjih godinu dana je imo par bisera i lošijih nastupa pa više nisam siguran dal bi mogo zamijenit Livija.

Nevistić mi zgleda ko najbolja zamjena iz HNL-a. Kolko sam ga popratio, čini mi se da zna izać s crte, ima ok reflekse i dobro igra nogom.
  • NORTE
    21.6k
    Ako opet krenu upomoć Rijeci slanjem igrača to će im s obit o glavu kao i prošli put, posebno sad kad i Osijek misli nikad ozbiljnije.
  • JJ44
    23
    Znači da ti je i Livaković prenizak?
  • marcio amoroso
    47.7k

Iskreno mi se Kahlina činio niži od Livakovića.
  • Carrasco
    6.8k
    Dosta je krupniji pa zbog toga vjerojatno.
  • JJ44
    23
    Ja sam se isto tak znao iznenaditi za visinu nekih igrača nakon guglanja.
  • vjeko1701
    21.5k
    Ako opet krenu upomoć Rijeci slanjem igrača to će im s obit o glavu kao i prošli put, posebno sad kad i Osijek misli nikad ozbiljnije.NORTE

Nema Rijeka više onakav potencijal ni budžet.
  • deda
    42.1k
    Prema izvorima iz Argentine, Dinamo Zagreb je poslao novu ponudu za Alana Franca iz Independientea u visini 4 milijuna Eura.
  • Crusades
    20.6k
    Jel su oni toliko očajni pa su se sad vratili prvotnoj želji od koje se ranije odustalo jer je preskupa? :brow:
    Sve mi se više čini da će postojeći kadar "izgurat" polusezonu.
  • marcio amoroso
    47.7k
    Vratit će se na kraju na kuscevica jer će ozdraviti dok nađu stopera :monkey:
  • Kwedi
    3.9k
    Vukotić iz Danilovgrada i Kolundžić iz Budućnosti na meti prema Šporkima
  • Neki tip
    21.3k
    Vukotić iz Danilovgrada i Kolundžić iz Budućnosti na meti prema ŠporkimaKwedi

Hvalili se kako je 14 ili koliko već finalista SP poniklo u Dinamu. Za koju godinu moći ćemo reći da u Dinamu igra polovica prve generacije Crnogoraca koji su se uspjeli plasirati na veliko natjecanje.

Mašala!
  • Kwedi
    3.9k
    ivan brkić, prije pet godina došao iz marsonije u mlađim kategorijama, zatim se posudio marsoniji nazad pa ga se vratilo da bi ponovo posuđen u uvijek neugodni oriolik.
  • Kwedi
    3.9k
    Hvalili se kako je 14 ili koliko već finalista SP poniklo u Dinamu. Za koju godinu moći ćemo reći da u Dinamu igra polovica prve generacije Crnogoraca koji su se uspjeli plasirati na veliko natjecanje.Neki tip sa Zapada

ma, ovo je toliko suludo i kompleksno čak ne vezano za transfere iz inozemstva odnosno inostranstva u montenegro slučaju.

dinamo dovodi svaki drek čisto da ne bi slučajno ispalo da je prošlo ispod radara.

dovoljno je vidjeti na primjeru posta iznad ovog.

dovode bosance, afrikance, klince iz malih sredina, naše iz švicarske... da bi klinci sjedili na klupi ili bili posuđeni u hašk, trnje, mladost ždralove ili oriolik.

monopol na tržištu samo stvara kvantitetu, a kvaliteta...?

kvaliteta se u pravilu uvijek vidi kroz kadar prve momčadi i koliko iz domaćeg inkubatora je u prvoj ekipi i ima minutažu.

po trenutnom kadru tanke dreke omladinska škola posere da se grubo izrazim
  • Mali dioničar
    18.8k
    Gomilanje tolikih igrača je rezultat totalnog nedostatka bilo kakve koncepcije. Upravo izraz nesigurnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.