• xavier
    12.1k
    Livaković nas je jako razmazio i neko vrijeme nismo uopće razmišljali o golmanu što je velika privilegija. Inače se radi o veoma delikatnoj poziciji jer ne možeš nekog, kao na drugim pozicijama, pomalo uvoditi u igru. Moraš se za nekog odlučiti i onda mu dati povjerenje.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Najjači stil mi je imao Butina, ali mi je Livaković puno pouzdaniji od njega.

Kad smo bili klinci, Butina je obažavao Buya iz Reala. S obzirom da je kopirao njegov stil, a Buyo je visok “samo” 185 cm, Butina je zbilja atraktivno izgledao na terenu.

Ali znao je popiti gol koji ne bi trebao, posebno iz slobodnjaka.
  • LovroZG
    1.3k
    Kahlina je kiks golman. Ima strašne reflekse, al zna imat problema s hvatanjem lakših lopti. Zagorac je bio odličan golman u Splitu i Loksi, pa i prije je dobro igro za nas kad bi stao na gol, no zadnjih par tekmi, tj. zadnjih godinu dana je imo par bisera i lošijih nastupa pa više nisam siguran dal bi mogo zamijenit Livija.

Nevistić mi zgleda ko najbolja zamjena iz HNL-a. Kolko sam ga popratio, čini mi se da zna izać s crte, ima ok reflekse i dobro igra nogom.
  • NORTE
    17.7k
    Ako opet krenu upomoć Rijeci slanjem igrača to će im s obit o glavu kao i prošli put, posebno sad kad i Osijek misli nikad ozbiljnije.
  • JJ44
    23
    Znači da ti je i Livaković prenizak?
  • marcio amoroso
    43.5k

Iskreno mi se Kahlina činio niži od Livakovića.
  • Carrasco
    6.3k
    Dosta je krupniji pa zbog toga vjerojatno.
  • JJ44
    23
    Ja sam se isto tak znao iznenaditi za visinu nekih igrača nakon guglanja.
  • vjeko1701
    16.7k
    Ako opet krenu upomoć Rijeci slanjem igrača to će im s obit o glavu kao i prošli put, posebno sad kad i Osijek misli nikad ozbiljnije.NORTE

Nema Rijeka više onakav potencijal ni budžet.
  • deda
    38.8k
    Prema izvorima iz Argentine, Dinamo Zagreb je poslao novu ponudu za Alana Franca iz Independientea u visini 4 milijuna Eura.
  • Crusades
    17k
    Jel su oni toliko očajni pa su se sad vratili prvotnoj želji od koje se ranije odustalo jer je preskupa? :brow:
    Sve mi se više čini da će postojeći kadar "izgurat" polusezonu.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Vratit će se na kraju na kuscevica jer će ozdraviti dok nađu stopera :monkey:
  • Kwedi
    3.9k
    Vukotić iz Danilovgrada i Kolundžić iz Budućnosti na meti prema Šporkima
  • Neki tip
    21.3k
    Vukotić iz Danilovgrada i Kolundžić iz Budućnosti na meti prema ŠporkimaKwedi

Hvalili se kako je 14 ili koliko već finalista SP poniklo u Dinamu. Za koju godinu moći ćemo reći da u Dinamu igra polovica prve generacije Crnogoraca koji su se uspjeli plasirati na veliko natjecanje.

Mašala!
  • Kwedi
    3.9k
    ivan brkić, prije pet godina došao iz marsonije u mlađim kategorijama, zatim se posudio marsoniji nazad pa ga se vratilo da bi ponovo posuđen u uvijek neugodni oriolik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.